Bereits zum 2.Mal waren wir hier. Für uns idealer Platz. Freundlicher Empfang, kleiner Laden,grosse Stellplätze und saubere Sanitäranlagen (sogar ein Haartrockner ist vorhanden!). Küche und ein A... Zobacz więcej
Sehr nette und hilfsbereite Betreiber. WC und Duschen sehr sauber. Im vorbildlichen Abspülraum gibt es Eo en Herd, Kaffeemaschine Wasserkocher etc. , vorbildlich. Netter kleiner Shop mit Backwaren. D... Zobacz więcej
Alles Super, nettes Team, toller Stellplatz für alle möglichen Aktivitäten. Super, für Angler die eingerichteten Fischsäuberungsstellen, und der tolle Brötchenservice. Gerne wieder, wenn wir mal wiede... Zobacz więcej
Herzliches und sehr hilfsbereites Personal. Kiosk mit vorbestellbaren Brötchen. Kaffee dazu. Tolle Lage mit schnellem Zugang zur Nordsee, zum Fjord für Surffreuden. Hvide Sande ist in 15 Minuten z... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hvide Sande Camping er smukt beliggende mellem hav og fjord, ideelt for børnefamilier, surfere og par
Karen Brands Vej 70, 6960, Hvide Sande, Dania
- info@hvidesandecamping.dk
- hvidesandecamping.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Zweiter Kurztrip zum Platz
Zweiter Kurztrip zum Platz, und dieses mal mit der ganzen Familie eine größere "Hütte" gemietet.
Top Reservierungssystem, sehr netter Empfang !
Ein extra ☆ für die sehr gute elektrische Installation in der gebuchten Hütte - das habe ich so gut selten in einigen Unterkünften wahrgenommen.
Wir vier mit kleinem Hund hatten eine schöne Auszeit - das Wetter ist 'halt das Wetter.
Könnte sein, daß wir jetzt öfter mal schauen, ob 'ne Hütte bei Euch frei ist ;-))
Super netter Empfang
Super netter Empfang, toller Platzbetreiber… die Sanitäranlagen sind sauber und ordentlich. Rundum ein toller entspannter Urlaub… wir kommen auf alle Fälle wieder… Liebe Grüße aus Bremen
Netter Empfang
Es steht und fällt alles mit dem Empfang an der Rezeption.
Tolle Gastgeber,einfache aber saubere Sanitäranlagen und sehr hilfreiche Informationen.
Oft an dem Platz vorbei gefahren, aber jetzt werden wir wohl mal öfter hier stoppen.
Nur zu empfehlen.
Rigtig hyggelig plads
Rigtig hyggelig, lille campingplads med super service, fin butik og mulighed for at leje cykler. Vi boede i hytte 41.
Tæt til vand, strand og by, og der er en fin lille legeplads.
Der er hvad der skal være, både for surfere og ikke surfere😉
Dejlig campingplads
Dejlige luxus hytter pænt og rent .. Venligt personale
Skøn beligenhed mellem hav og fjord .. Et skønt sted …Jeg kommer igen ..

Odpowiedź od Hvide Sande Camping
Mest for autocamper og telte
Mest for autocamper og telte, der er ikke meget plads til cv og det er ikke gennemskueligt hvor pladserne går fra og til, det må være det der gør de halvanden meter til skel ikke overholdes. Utrolig meget uro både tidlig morgen og sen aften. Vi kunne ikke få plads til vores bil. Det kunne være en god ide at gør obs på hvilke pladser der egner sig til ca 7 m cv eller at man noterer ved booking hvor stor den er ca. personalet var som egentlig søde nok, men vi kommer ikke igen.

kun for surfere
En plads, der udelukkende er for surfere - andre føer sig meget lidt velkommen og pladserne er alt for små til campingvogne

Hvide Sande camping
Hvide Sande camping
Der står i beskrivelsen at der er tv i hytterne, men der er kun DR 1 & DR 2, ikke lige det man forventer i 2021 med alle de tv-pakker man kan få i dag, jeg gik ned og spurgte i receptionen om det kunne være rigtig, lejere chefen kom forbi i samme øjeblik, og sagde meget sur og tvær at sådan var det bare, lidt sådan lev med det eller skid attitude, tror ikke det var første gang at han skulle svare på dette spørgsmål, mærkeligt at man så ikke gør noget ved det.
De reklamerer også med WIFI i hytterne, men der er ikke mere end 2 pinde i styrke, hvilket gør at det ikke altid var muligt at logge på Hotmail, og læse mail da den gik ud på tid, og det er helt umuligt at se videoklip via Facebook ☹.
Elektronisk virker det som om de er gået i stå i 90erne.
Træværket rundt på pladsen er så råddent, at det går i stykker bare man rør det, da jeg gik op ad trappen til min hytte, røg et stykke af trappens rækværk en plade på 0,5 meter af og faldt ca. 2 meter ned og ramte jorden lige ved siden af et telt med 2 pige i.
Ved receptionen var rækværket så råddent at en stolpe var knækket, og halvdelen af rækværket lå hen ad jorden, det blev dog fixet 2 dage efter med noget andet halvråddent træ, måske for at det skulle ligne alt det andet træ på pladsen. Jeg forstår ikke, at de ikke har brugt Corona pausen til at få rettet op på sådanne ting, når muligheden var der, måske fordi de er ligeglad med pladsen og gæsternes sikkerhed.
Dog skal det siges at hytten, fællesbadet og fællesarealerne var pæne og rene.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.