We zijn ingeloot voor een nieuwbouwwoning en zijn in ons enthousiasme spontaan binnengelopen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een afspraak gemaakt voor 2 september. Als deze ontvangst d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Er is een mooie, toepasselijke, handige keukenopstelling getekend, ik ben verrast door de hulpvaardigheid, inlevingsvermogen, kennis. We zijn tevreden over het meedenken, goede tips, de deskundigheid. Bjorn van de Griend heeft ons uitstekend geholpen!

Odpowiedź od Huysinc
In korte tijd hebben we Bas leren kennen als een man met grote kennis die in alle rust helpt om de ideale badkamer samen te stellen. Een top adviseur.

Odpowiedź od Huysinc
Hele mooie zaak en goed advies. Wij zijn super geslaagd voor onze badkamer

Odpowiedź od Huysinc
In ons geval was een digitale afspraak ern prima oplossing. Een bezoek aan de showroom is voor ons moeilijk omdat wij niet in Nederland wonen. De basis is nu gelegd, het fijne werk komt volgend jaar.

Odpowiedź od Huysinc
Meedenker. Heel kundig en vriendelijk. Eerlijk.
Bedankt Mark en Sandra 👍

Odpowiedź od Huysinc
wij zij zeer tevreden met de vakkundigheid van de medewerkers die ons geholpen hebben met het uitzoeken van keuken, badkamer- en toiletinrichting.

Odpowiedź od Huysinc
Je wordt met een glimlach ontvangen in de Van Wanrooij showroom, wordt uitstekend geholpen en gaat met een prachtig resultaat naar huis.

Odpowiedź od Huysinc
Mooie showroom, en als er niet is dan kan alles gemaakt worden. Daar heeft onze adviseur Jeroen ons erg mee geholpen.
Prijs/kwaliteit zeer goed!

Odpowiedź od Huysinc
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!! Ze naaien je één oor aan waar je bij staat. Sales doen ze goed, maar zodra ze je geld hebben is de service als sneeuw voor de zon verdwenen! Problemen worden niet opgelost en na 2 jaar zitten we nog met problemen met onze badkamer!!! En met de keuken hebben we ook lange tijd gedoe gehad. Dat was na een jaar pas opgelost…

Odpowiedź od Huysinc
Jeroen heeft goed naar mijn wensen geluisterd en hierop geanticipeerd, waardoor er naar volle tevredenheid een ontwerp van mijn toekomstige badkamer is gemaakt
Ook Jannick heeft met het ontwerp van mijn toekomstige keuken een blije klant van mij gemaakt. Daarnaast heeft hij snel en alert gereageerd op een vraag van mij achteraf.

Odpowiedź od Huysinc
Afspraak voor zowel de keuken als badkamer gehad. Goed geholpen door Bjorn en Rick, met een mooi ontwerp als resultaat!

Odpowiedź od Huysinc
Erg blij met de aangeboden hulp, het meedenken in opstelling in budget en de uitstekende hulp toen we de dag nadien toch nog een extra toevoeging wilden toepassen. Alles behalve een opdringende keukenboer, hebben echt gesproken met een geduldig vakman! Bedankt!

Odpowiedź od Huysinc
Bij van Wanrooij vind je voor elke beurs, groot of klein, een keuken of badkamer. Je wordt deskundig geholpen. Kortom alle lof!

Odpowiedź od Huysinc
We hebben een topdag gehad bij van Wanrooij. In de watten gelegd qua ontvangst en lunch en heel goed geholpen door Jannick (voor de keuken) en Bas (voor de badkamer). Beide heren kunnen goed luisteren en inleven en hebben ons goed geholpen bij het wikken en wegen en maken van keuzes. De showroom heeft een ruime keuze en door de persoonlijke begeleiding verzuip je niet in de grote hoeveelheid die er staat, maar kijk je gerichter. Fijne service.

Odpowiedź od Huysinc
Heel goed geholpen , vriendelijk,Billand heeft alle tijd voor ons genomen, Echt een aanrader

Odpowiedź od Huysinc
Sinds februari een nieuwe woning met keuken van de firma van Wanrooij, wat n drama, hebben al 6 x geprobeerd het op te lossen, nog steeds 2 kasten kapot, verkeerde vaatwasser, grote opening bij de oven / magnetron, onafgewerkte vloer strips en zo ook van de kasten.
Als je dan ook nog kritische vragen gaat stellen wordt degene ook nog een gruwelijk arrogant.
Mocht je toch in zee gaan, betaal nooit alles van tevoren.
In een prettige ontspannen sfeer ga je met de verkoper op weg om je keuken te ontwerpen. Handig dat je alle opties ter plekke kunt bekijken in de enorme showroom. Langzaam maar zeker groeit je idee uit tot iets concreets en uiteindelijk kun je met een bril op visueel door je ontworpen keuken wandelen. De prijs valt dan toch een beetje tegen maar uiteindelijk vind je elkaar en ga je zeer tevreden naar huis met een mooie nieuwe keuken. Het bedrijf zorgt voor alles. Een prettige gedachte.

Odpowiedź od Huysinc
We zijn hartelijk ontvangen en uitstekend, deskundig en naar tevredenheid geholpen om tot onze gewenste keuken en badkamer te komen.