We zijn ingeloot voor een nieuwbouwwoning en zijn in ons enthousiasme spontaan binnengelopen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een afspraak gemaakt voor 2 september. Als deze ontvangst d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geen ster waard/waardeloos: Wij zijn bijna 8 weken verder na oplevering woning een door bouwbedrijf van Grunsven in ERP die met Huysinc samenwerkt. Het gaat over een douchecabine die wij bij Huysinc... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Lincy heeft ons geweldig geholpen en heeft ons goed geholpen met alle wensen die we wilde. We hebben mede dankzij Lincy een prachtige keuken uitgezocht top gedaan!!

Odpowiedź od Huysinc
Fijn contact, veel kennis van zaken en een goed advies. De showroom was (zeer) netjes en voorzien van de actuele trends.

Odpowiedź od Huysinc
Wat is dit een prachtig bedrijf, en met adviseurs die echt weten waar ze het over hebben.
Als je hier niet kan slagen dan lukt het echt nergens.

Odpowiedź od Huysinc
Hele mooie winkel, ik beveel het iedereen aan, om hier te gaan kijken.
Robin van Overbeek heeft ons goed en naar tevredenheid geholpen.

Odpowiedź od Huysinc
Wij zijn bij Van Wanrooij door Michael fantastisch geholpen. Op een hele rustige en plezierige manier heeft hij ons in no-time naar onze droomkeuken geleid. Binnen ons budget. Van harte aanbevolen.

Odpowiedź od Huysinc
Ruime keuze. Luisteren goed naar de klant. Nemen de tijd voor je.

Odpowiedź od Huysinc
Heel goede hulp bij het maken van de juiste keuzen; duidelijke tekeningen en 2- en 3D indelingen.

Bedankt Bas van der Meulen je bent rustig r

Odpowiedź od Huysinc
Genoeg om een keuze te maken. Ervaring met de adviseur was top.[Thijmen den Hartog]
Lekker gewoon en niet ‘uit de hoogte’ dat past beter bij ons
Programma om alles in 3D te laten zien was top en je kon zien dat hij ervaring hier in had.
Helaas staan er weinig prijzen dus dat hoor later pas . Zou beter zijn met prijs van de onderdelen erbij.om te weten wat of iets in jou budget past
Zijn er zelf 3x geweest om alles goed te bekijken.

Odpowiedź od Huysinc
Vakkundig en goed door het proces geleid. Gaf advies zonder dwingend te zijn.

Odpowiedź od Huysinc
Jannick Vervoorn hebben wij ervaren als een eerlijke professional die echt goed kan luisteren en oog voor zijn klant heeft. Hij is geduldig en denkt goed mee. Zijn ontwerp van de keuken is super.
Hij laat je niet vallen als je de keuken hebt gekocht, dit blijkt uit hoe hij snel en alert hij reageert op onze vragen achteraf. Jannick is super en wat ons betreft het gezicht van Van Wanrooij.

Odpowiedź od Huysinc
Prachtige showroom met volop keus en een goed advies van de adviseur.

Odpowiedź od Huysinc
We zijn ontzettend goed door Thijmen geholpen. Was nog gezellig ook.
We hebben nu onze droombadkamer, mede dankzij de expertise van Thijmen.

Odpowiedź od Huysinc
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van onze badkamer. Denkt goed mee en geeft helder advies.

Odpowiedź od Huysinc
We hebben bij Van Wanrooij een top badkamer kunnen uitzoeken. De service is ongekend. Je krijgt goed advies, er wordt actief met je meegedacht, de lunch was een zeer aangename verrassing en je ontwerp in 3d kunnen zien is erg bijzonder. Jeroen bedankt voor je hulp!