Informacje dotyczące firmy

1. Zarządca nieruchomości
  2. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Napisane przez firmę

Huurwoningen Parkstad - Dé verhuurmakelaar in Parkstad Limburg Huurwoningen Parkstad is dé specialist in huurwoningen in de regio Parkstad Limburg. Wij bemiddelen sinds jaren tussen huurders en verhuurders in onder meer Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Hoensbroek en omliggende plaatsen. Met ons uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak helpen wij zowel particulieren als investeerders bij het succesvol verhuren en huren van woonruimte. Bij Huurwoningen Parkstad staat service en transparantie voorop. Wij geloven in duidelijke communicatie, eerlijke voorwaarden en een professionele begeleiding gedurende het gehele verhuur- en huurproces. Zowel huurders als verhuurders kunnen bij ons rekenen op een betrouwbare partner met kennis van de lokale woningmarkt. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning, een bovenwoning of een studio, wij bieden een gevarieerd en actueel aanbod van huurwoningen in Parkstad. Dankzij onze persoonlijke begeleiding vinden wij voor iedere huurder de woning die past bij zijn of haar wensen én voor iedere verhuurder de juiste huurder. Huurwoningen Parkstad werkt uitsluitend met heldere contracten en zonder verrassingen achteraf. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, wat ook blijkt uit de positieve ervaringen van onze huurders en verhuurders. Bezoek onze website https://huurwoningenparkstad.nl voor het actuele aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Professioneel en adequaat

Sebastiaan is zeer adequaat en professioneel. Er is altijd duidelijke eerlijke communicatie zowel telefonisch of per mail.
Hij is pro-actief, probleem oplossend en zeer klantgericht.
Al met al een aanrader om in zee te gaan met Huurwoningen Parkstad.

1 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik werk inmiddels al meer dan een jaar…

Ik werk inmiddels al meer dan een jaar samen met Sebastiaan en ik kan hem van harte aanbevelen.
Hij is professioneel, eerlijk en communiceert altijd snel en duidelijk.
Dankzij zijn inzet verlopen de verhuurprocessen soepel en zonder problemen, wat zorgt voor tevreden huurders en verhuurders.
Sebastiaan is echt iemand op wie je kunt vertrouwen – een top partner in de vastgoedsector!

1 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Top! Huurwoningen Parkstad denkt mee!

Ontzettend te spreken over de ondersteuning en pro actieve houding, m.n. van Sebas. Hij reageert snel en adequaat en is constant bezig om mee te zoeken en te kijken naar oplossingen.
Topper kortom! Fijn zaken doen met Huurwoningen Parkstad.

Huurwoningen Parkstad

Al enkele jaren ons huur appartement in beheer gegeven bij Huurwoningen Parkstad. En daar hebben we zeer goede ervaringen mee. Helder en eerlijk advies en totale ontzorging van het appartementen beheer. Ik kan het iedereen aanbevelen!

We zijn tevreden met Huurwoningen Parkstad

We zijn tevreden met het beheer van Huurwoningen Parkstad voor onze woningen. Ze zorgen voor een deskundige afhandeling van alle voorkomende problemen/gebreken.

Wat wij ook prettig vinden aan de samenwerking, is dat de communicatie/mails/ vraagstukken snel worden beantwoord, waardoor wij Sebastiaan Habets zeker kunnen aanbevelen als vastgoedbeheerder.

Snel en efficiënt

Snelle verhuur aan goede kandidaten. De plaatselijke bekendheid en ervaring zorgt voor een betrouwbare verhuur. Als er een keer iets is, wordt het prima opgelost. Werkt samen met goede plaatselijke bedrijven, zodat onderhoud of reparatie ook prima en snel is geregeld. Zeer tevreden.

14 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Ervaring sinds 2016 met Huurwoningen Parkstad.

Sinds 2016 hebben wij het beheer van onze panden overgedragen aan Huurwoningen Parkstad en dit nog steeds tot grote tevredenheid.
Problemen oplossen, in onderhoud vooruitzien, meedenken, fair naar de verhuurder én huurder toe en last but not least voor een eerlijke fee.

10 maja 2025

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Huurwoningen Parkstad. Ze bieden deskundig advies en zorgen voor een goede voorbereiding. Gesprekken met huurders worden zorgvuldig en respectvol gevoerd, met als doel een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.

De dienstverlening is compleet en biedt duidelijke meerwaarde voor een eerlijke prijs. Wat ons betreft is Huurwoningen Parkstad een betrouwbare en professionele partner die wij zeker kunnen aanbevelen.

1 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Huurwoningen Parkstad beheerd mijn woning…

Huurwoningen Parkstad beheerd mijn verhuurde woning al bijna 4 jaar naar alle tevredenheid.
Hij zorgt dat de huur op tijd binnen is en bij mancamenten, problemen aan de woning heeft een een brede klantenkring die de problemen snel en deskundig oplossen.
Ik zou Sebastiaan Habets erg aanbevelen om er zaken mee te doen. Met vriendelijke groet, Pierre

31 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

My experience with Sebastiaan has been…

My experience with Sebastiaan has been exceptionally positive. He is a true professional with extensive knowledge, always able to explain even the most complex matters clearly. He acts with the client’s best interest in mind, inspiring trust and a sense of security. Working with him is an absolute pleasure.

31 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej