Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillæg på betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... Zobacz więcej
Bestilte navneskilt d. 9 og de skrev rigtig nok at de ville behandle ordren hurtigt og så gik de i stå. Tænker de bliver sendt med brevduen fordi de er ikke kommet frem endnu… og de har selvfølgeli... Zobacz więcej
Absurd lang leveringstid og underlige svar på henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der håndterer udbringning. Har nu fået en mærkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal så betale for ge... Zobacz więcej
Ho letto molte recensioni negative. Ma non sono d'accordo. Le medagliette sono arrivate in una settimana, belle, ben fatte e fedeli a quanto richiesto. Servizio di assistenza tempestivo nelle ris... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
HOLD JER VÆK!!! Systematisk svindel!
Er indberettet til Toldstyrelsen og snart også Forbrugerstyrelsen. De snyder systematisk, således at kunden opkræves moms og toldafgift, når pakken sendes fra deres produktion uden for EU. Således betaler de aldrig selv momsen, men du opkræves den på bagkant samt afgiften fra tolden. Det er systematisk svindel og vil ske ved hver eneste ordre. Hold dig væk!
Dybt upålideligt firma! Hold jer væk!!!
Jeg bestilte et navneskilt onsdag aften, og annullerede købet ca. 20 min. senere via deres hjemmeside, som de skriver, man skal bruge til at kommunikere med dem.
Torsdag eftermiddag sender de varen alligevel, hvorfor jeg skriver til dem igen og gør opmærksom på, at købet er hævet, FØR de har kunnet nå at producere skiltet, og at jeg naturligvis nok skal returnere varen til dem, men at de ikke er berettiget til at hæve pengene fra mit kort.
De skriver tilbage og fortæller, at de aldrig har fået min e-mail, og at købet nu ikke kan annulleres længere.
Enhver pålidelig virksomhed ville have annulleret købet med det samme i overensstemmelse med lovgivningen. Men ikke dem!
Svindlere handl aldrig med dem. I bliver snydt.
Jeg bestilte hunde navneskilt. Rykkede 3 gange, fik beskeden at varen ville komme fra Schweiz. AK,ja. Så kom opkrævning fra PostNord 193,00 i opkrævning.
Nægtede at betale, har Dansk hjemmeside og oplyser intet om at firmaet ligger i Irland, og forsendelse kommer fra Schweiz. Svindlere
det firma skal stoppes.
Anmeldt til politi som IT svindel
Jeg har det samme oplevelse som alle andre. Jeg har anmeldt til politi som IT kriminalitet og opmuntre alle til at gøre det. De er ikke store beløb men det holder ikke at snyde forbrugere og vi tænker vi har købt noget fra Danske firma/firma fra EU.
Misleading!
Do not order from here!!! The website is .dk, the language is Danish, the customer service is Danish, but this is completely misleading. The product is not made in Denmark and does not ship from Denmark. They ship from Switzerland and therefore a customs fee is to be expected that costs more than the product - the website is NOT clear about this! Do not buy from here!!!
Sender fra Schweiz uden at oplyse det
Sender fra Schweiz uden at oplyse det. Jeg har afvist at modtage pakken, da jeg skulle betale 193 i dummebøde til PostNord.
Sender fra Schweiz....og det er dyrt!
Aaargh. Skulle have tjekket Trustpilot først. Jeg er nu den "lykkelige" indehaver af et hundekilt til en samlet sum af kr. 328,- (Heraf 33,- i importmoms og 160,- til det storgrinende Postnord i gebyr)... De kunne da godt lige have oplyst at de sender fra Schweiz.. ØV.
Køber aldrig herfra igen...
Køber aldrig herfra igen...
Varen blev ikke afsendt. Skriver derfor en mail til dem. De er hurtige til at svare at den er lidt lang tid undervejs, da den kommer fra Schweiz. Her efter godt tre uger modtager jeg et brev i min postkasse, at hvis jeg ønsker min vare skal jeg betale 184 kr. fordi den er blevet taget i tolden. Ingen steder på deres hjemmeside, skriver de om denne risiko, eller at det ikke er en dansk virksomhed.. Jeg er SÅ skuffet.
DÅRLIGT kundeservice. Vælg anden leverandør!
DÅRLIGT kundeservice. Jeg får leveret et skilt, som ikke kan fastgøres på halsbåndet. Jeg bestilte et hundeskilt, og kunne ved bestillingen se at der også var mulighed for at tilvælge en metal-ring i samme materiale (dvs til fastgørelse på halsbåndet). MEN det var IKKE muligt at tilføje denne ring til bestillingen!
Jeg skrev til kundeservice flere gange, og de forklarede at ringene var udsolgte og derfor kunne jeg ikke bestille dem. Samtidig forklarede de, at eftersom JEG havde valgt ikke at bestille en ring - så vil jeg ikke modtage denne!!! (Husk det ikke var muligt at bestille den!). Jeg prøvede at forklare dem, at skiltet er ubugeligt uden en ring - men uden held. Dog tilbød de mig 25% rabat på næste bestilling. Dvs vil sige, at jeg får kr 4 rabat når jeg bestiller ringen til montering på halsbåndet (forsendelsesomkostninger er kr 20).
Konklusion: FIND EN ANDEN LEVERANDØR
PAS PÅ!!!!Svindelhjemmeside!!!!!
PAS PÅ!!!!Svindelhjemmeside!!!!!
Efter meget lang ventetid kommer der brev fra PostNord med opkrævning af eksportmoms samt ekspeditionsgebyr på 160% oven i, hvad navneskiltene kostede, på grund af at disse leveres fra Schweiz (ikke EU-land).
Det viser sig desuden, at firmaet hører hjemme i Irland.
Disse oplysninger fremgår ikke af hjemmesiden.
HOLD DIG LANGT VÆK!!!!
HOLD DIG LANGT VÆK!!!!! - Røvtur så det siger spar 2.... Først en lang ventetid, så kommer der et brev fra PostNord at de opkræver told...? TOLD - det er en dansk hjemmeside og der står INGEN STEDER at de sender fra Schweiz.... kr 147 er trukket og nu skal jeg yderligere betal 196 - det bliver et NEJ TAK herfra. Fup og svindel - og lige den ene gang man vælger ikke at tjekke Trustpilot :-(
Selv den ene stjerne som er minimum, jeg kan vælge - er for meget at give dem! HOLD JER VÆK.....
Pas på!!!!!
Pas på!!!!!! Svindel
Har ventet 17 dage. Ikke modtaget noget. Pengene er trukket.
Får bare et standardsvar.
Troede det var en dansk side, men det viser sig at det er fra Schweiz.
UNDGÅ FORHANDLER - DU ENDER MED AT SKULLE BETALE TOLD AF VAREN!
Hundenavneskilt giver udtryk for at befinde sig i Denmark med deres domænenavn. Jeg har ventet siden 1/2 på navneskiltet skulle dukke op i postkassen. Istedet fik jeg en toldmeddelelse fra PostNord om at skulle betale 184 kroner i told, da navneskiltet blev sendt uden for EU. JEG KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE DENNE FORHANDLER.
Det dårligste sted at bestille fra.
Det dårligste sted at bestille fra.
Ikke nok med leverings tiden, er så dårlig som noget kunne værre. Så kommer der importgebyr på, da de sender fra Schweiz...
The worst place to order from.
Not only is the delivery time as bad as anything could be. Then there will be an import fee as they ship from Switzerland.
Very bad! Stay away from them!
Værste kundeoplevelse
Har som stort set alle andre her på siden oplevet ekstrem lang forsendelsestid (3 uger) og ubehageligt efterkrav bestående af told + administrationsgebyr (168 kr. - hvilket svarer til 150% af prisen). Efter dialog på mail lykkedes det at få virksomheden til at betale halvdelen af efterkravet (gik selvfølgelig efter 100%). Elendig kundeoplevelse på en side, der giver sig ud for at være dansk, men er registreret i Irland, og varen afsendt fra Schweiz. Som bruger bliver man ikke gjort opmærksom nogen af delene - lav etik og dårlig kundebehandling.
Dårligste oplevelse noglesinde!!
Dårligste oplevelse noglesinde!!! Dum som jeg var tjekkede jeg ikke trustpilot inden jeg bestilte et navneskilt her.... Bestilte en skilt til 147kr og blev efterfølgende pålagt at betale 196kr i told.... Utroligt at en dansk hjemmesiden har samvittighed til at tage sine kunder sådan ved næsen.. Jeg ville simpelthen ikke betale så meget for told/moms... Så nu har jeg desværre brugt 147kr på ingenting!!!! FUSK så det gør noget... I skulle skamme jer!
Tages ved næsen
Burde være - stjerner.
Ja - man bliver nok aldrig klogere - Læs altid Trust Pilot først.
Troede ikke det var nødvendigt ved køb af Hunde navneskilt til 90 kr.
Levering kommer fra Schweiz - Firma fra Irland - EU.
Post Nord / Told - import moms - Den holder s.. ikke.
Afvis og kræv pengene tilbage- det orker jeg så ikke for 90 kr.
Det tager for lang tid
Det tager for lang tid, og så kommer der moms og postgebyr oveni, køber aldrig her mere
Efterfølgende opkrævning på moms og…
Efterfølgende opkrævning på moms og told for at få skiltet udleveret, hvilket jeg ikke gjorde, men derimod kontaktede hundenavneskilt.dk via deres kontakt side, men hørte aldrig fra dem. Fup og fidus !
Hold kæft et fup sted
Hold kæft et fup sted. Dansk hjemmeside og så bliver der opkrævet 224kr i told. Derudover tager det 4-5 uger før du kan modtage dine varer. Jeg afviser at betale told og har derved mistet 220kr som varerne kostede. For hel.... altså !!