Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen…ingen respons! Pengene er trukket, jeg har været naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilli... Zobacz więcej
Bestilte et graveret hundeskilt. Det var let oprette bestillingen, og resultatet var også fint. De to stjerner handler om leveringstiden, under bestilling stod 5-7 dage efter afsendelse. Det blev ti... Zobacz więcej
Er indberettet til Toldstyrelsen og snart også Forbrugerstyrelsen. De snyder systematisk, således at kunden opkræves moms og toldafgift, når pakken sendes fra deres produktion uden for EU. Således bet... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Der er snart gået en måned uden jeg har…
Der er snart gået en måned uden jeg har modtaget det navneskilt som jeg bestilte.
Jeg har henvendt mig 2 gange. Men stadigvæk venter jeg.
Længere leveringstid, men kvalitets hundetegn
Der gik cirka 14 dage fra jeg bestilte min ordre til jeg modtog den. Lidt lang tid og Skrev til dem efter 7 hverdage, da jeg stadig ikke havde modtaget noget, de svarede hurtigt på mail (inden for 2 dage) at den var på vej.
Derefter kunne føle mit brev gennem PostNord tracking. Kvaliteten på hundetegnene er virkelig god, og fedt at man kan tilføje design, det gør dem lidt mere specielle. Dog skal man huske de kommer fra USA og dermed kan man risikere told, så overvej hvad man køber for.
Sjovt
Sjovt! På deres egen hjemmeside er anmeldelserne helt i top. Jeg har lige fået en mail om jeg vil give en anmeldelse, hvor de linker til deres hjemmeside. Men meget kort efter bestillingen af hundetegnet, sendte jeg en anmodning om annullering af ordren, da der var fejl i det. Jeg fik først svar 3 dage efter, at den ikke kunne annulleres, da den var sendt og pengene trukket. Jeg fik dog en rabatkode på 25%. Men jeg har endnu ikke modtaget hundetegnet.
Det her er et svindelfirma
Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen…ingen respons! Pengene er trukket, jeg har været naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilling!
BESTIL ALDRIG NOGET FRA hundenavneskilt.dk
Rigtig fup firma trækker 163 kr for…
Rigtig fup firma trækker 163 kr for navnskilt og udover det skal de have 193 kr i toldafgift og lige pt reklamer de med fri fragt det er det rene svindel firma
En måneds ventetid.
Lang vente tid.
Når penge er trukket plejer man at modtage en mail om, hvilket firma der bruges til at levere med, da det skulle være hjemmelevering, men der står ingen, andet end et andet firma, som ikke er fra hjemmesiden. Det er ren forvirring, for man skal gemmes søge hjemme siden for at finde ud af, at det er et ud lands hjemmeside. Derfor aner man intet om det og har ventet næsten en måned nu, uden at hører noget, det var heldigvis kun 180 kr, så heldigvis små beløb, men så fik jeg det her i min postkasse og den er faktisk rigtig fin. Jeg bestilte en sort metal hundetegn der var rund og med bjerg og stjerner, samtidig med hans navn stod foran og på bagsiden står efternavn og adresse med telefon, så det var fint og faktisk helt nemt at læse, præcis derfor jeg laver en anmeldelse her.
For man kan forvente lang vente tid, da det kommer helt fra USA.
Så 2 stjerner passe til den lange vente tid, også selvom det var det værd, men synes firmaet burde oplyse kunder om ventetiden, flere detaljer i mail og især de er fra USA.
Fup og svindel
Kort og godt - FUP OG SVINDEL
Hurtig bestilling, penge trukket med det samme og varen ikke modtaget efter mere end en måned.
Hold jer væk
Tror man skal lade være..
Bestilte et fint navneskilt i start februar - har endnu ikke modtaget det ☹️ kundeservice svarer mig heller ikke. Og pengene blev trukket med det samme.Jeg tænker lidt jeg er blevet narret.
Øv!
Bestilling kig hurtig og penge blev…
Bestilling kig hurtig og penge blev trukket hurtigt.
Levering sker ikke. Efter 25 dage er varen ikke kommet endnu.
De skriver ellers 5/7 dage på hjemmesiden.
De er gode til at sende markedsføring mens man venter.
Jeg regner ikke med at få mine varer.
Ustabil levering, vare fin
De to stjerner handler om leveringstiden, under bestilling stod 5-7 dage efter afsendelse. Det blev til 25 dage efter afsendelse. Pakken var sendt fra udlandet, og sporingen mangelfuld - jeg var i tvivl om den var forsvundet. Jeg henvendte mig og blev bedt om, melde tilbage efter 27 dage, for at de kunne sende en ny. Firmaet ville vinde på at gøre forsendelsen gennemskuelig.
Svindel
Bestilt og betalt ingen varer modtaget
Hjemme side Fup og svindel
Jeg har ikke modtaget varen
Jeg bestilte et hundetegn, betalingen blev trukket, men varen kom aldrig.
De trækker pengene med det samme og her…
De trækker pengene med det samme og her 2 uger efter har jeg stadig ikke modtaget mine hundetegn.
Har skrevet til dem 2 gange og de besvarer heller ikke mails.
Hold jer langt væk fra dette svindlerfirma
Ikke danskejet
Har modtaget pakken efter flere ugers ventetid. Virksomheden ligner en dansk hjemmeside, det er det dog ikke. Men skulle heldigvis ikke betale ekstra for noget.
Afregner ikke moms og told og oplyswr ikke om dette
Virksomheden ligger ikke i eu som der gives intryk af og alke varer fra virksomheden mangler at afregne moms og told
PAS PÅ - IKKE DANSK FIRMA
Jeg har bestilt et hundeskilt fra hjemmesiden til 125 kr og TRE uger efter modtager jeg et brev fra PostNord om at jeg skal betale 194,25 kroner for at få pakken. Virksomheden gør IKKE opmærksom på at den ligger udenfor EUs grænser. Handl ikke hos dem! Brug en dansk/EU butik. Svindler firma!!!
Bestilt et skilt til min hund til i alt…
Bestilt et skilt til min hund til i alt 120kr. Kan ikke forstå at det ikke kommer. Skriver til dem og de svarer at jeg bare skal være tålmodig. Får så i dag er brev fra Told om at jeg skal betale 200 kr for at modtage min vare, fordi den åbenbart er sendt fra USA?! Helt sort! Hvem tænker at købe et .dk domæne fra USA og udgive sig for at være et dansk firma? Det vil jo aldrig fungere på længere sigt. Taberfirma!
Intet modtaget
Intet modtaget, det er en amerikansk biks, og de aner intet om hvordan fragten foregår eller ingen idé om tracking af pakken…
Jeg har bestilt to hundeskilte fra…
Jeg har bestilt to hundeskilte fra hjemmesiden til 275 kr og TRE uger efter modtager jeg et brev fra PostNord om at jeg skal betale 251 kroner for at få pakken. Virksomheden gør IKKE opmærksom på at den ligger udenfor EUs grænser. Handl ikke hos dem! Brug en lokal butik, også selv om det koster 100 kroner mere!! Svindler firma!!
Svindel…
Har endnu ikke modtaget noget som helst så vil betragte det som svindel. Leveringstid nu foreløbig på 18 dage
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.