Oceniono na 1 z 5

Absurd lang leveringstid og underlige svar på henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der håndterer udbringning. Har nu fået en mærkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal så betale for ge... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det her er et svindelfirma! Bestilte navneskilt, ventede 13 dage, skrev igen…ingen respons! Pengene er trukket, jeg har været naiv og skulle have gjort, som jeg plejer: Tjek trustpilot inden bestilli... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Er indberettet til Toldstyrelsen og snart også Forbrugerstyrelsen. De snyder systematisk, således at kunden opkræves moms og toldafgift, når pakken sendes fra deres produktion uden for EU. Således bet... Zobacz więcej

1,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Top karakter herfra!

Hvor blev jeg ærgerlig over alle de dårlige anmeldelser. Jeg fik som mange andre ikke tjekket trustpilot, selvom jeg undrede mig lidt over at jeg skulle indtaste land, da hjemmesiden så dansk ud. Jeg var sikker på at jeg aldrig ville modtage mit hunde navneskilt, men jeg har i dag modtaget det flotteste navneskilt til vores lille hundehvalp Walter. Lang leveringstid, 13 hverdage. Men helt klart ventetiden værd. Intet at sætte en finger på. Kraftig kvalitet, flot skrift og lige præcis den vare jeg i god tro havde købt via hjemmesiden. På ingen måde noget svindelfirma.

Kh Maria

13 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil give dem 5 stjerne jeg modtog…

Jeg vil give dem 5 stjerne jeg modtog begge mine dog med lidt ventetid men de er helt klart vente tiden vær de så fine og så god kvalitet så helt klart 5 stjerner her fra :) kan desværre ikke dele billede men de super fine :)

13 marca 2022

STOOOOOOPPPP

STOOOOOOPPPP
Svindelfirma. Hvor dum kan man være? Glemte at få tjekket trustpilot - brug ALDRIG Dette firma!!!!!!!!!!

17 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

KØB ALDRIG noget på denne hjemmeside.

Køb ALDRIG noget på denne hjemmeside.
De tager dine penge og du får aldrig dine vare..
De udgiver sig for at være en dansk hjemmeside, med har en amerikansk adresse. Når man rykker for sin vare for man denne undskyldning :

Tak for din forespørgsel!

Vi er så kede af at høre, at du ikke har modtaget din ordre med posten.

Din ordre blev afsendt den 22/1/2022, og du burde modtage den meget snart.

Levering tager normalt mellem 5-7 hverdage, men i nogle tilfælde kan det tage lidt længere tid siden vi sender fra Schweiz.

De kan tage lidt længere tid end normalt på grund af den nuværende COVID-19-situation. Men bare rolig! Din ordre er på vej!

Du er velkommen til at kontakte os til enhver tid.

Jeg har stadig ikke modtaget mine vare🤬

5 lutego 2022

KØB ALDRIG AF HUNDENAVNESKILT.DK

Hvor dum kan man være - tjek ALTID Trustpilot før man køber på nettet..... Jeg røg lige i med begge ben - glemte at tjekke hundenavneskilt.dk 😣
Bestilte et skilt den 31. december 2021, endnu ikke modtaget - undskyldning fra "kundeservice Zoe": Det tager lang tid at sende fra Schweiz og Corona-situationen og så videre.
Det er bare ikke lige noget der bliver nævnt på hjemmesiden, som iøvrigt ellers ser dansk ud.
Nu kan jeg så også lige føje moms og told til regningen - hvis jeg da overhovedet modtager noget.
SVINDEL og HUMBUG

19 stycznia 2022

Vildledning

Fup. Jeg skulle have checket før køb. Troede det var en dansk shop. 390 kr for import af en vare til 160 kr.
Danske Bank tilbageførte pengene med det samme. Meget fin service i Danske Bank. Toldvæsenet returnede varen, brugervenlig side hos Skat og Told. Opfordrer hermed andre til at gøre det samme. Selv om det er meget små beløb, det handler om, så bør man reagere på denne form for vildledning. Nethandel fungerer normalt så fint, og det er derfor vigtigt at gøre op med dem, som ødelægger tilliden til nethandel.

1 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

De er svindlere Køb aldrig noget på…

De er svindlere Køb aldrig noget på deres hjemmeside. I bliver snydt snydt snydt snydt.
Jeg bestilte hunde navneskilt. AK,ja. Så kom opkrævning fra PostNord 188,00 i opkrævning.
Nægtede at betale, har Dansk hjemmeside og oplyser intet om at firmaet ligger i Irland, og forsendelse kommer fra Schweiz. Svindlere
det firma skal stoppes.
Jeg anmelder dem til politiet og håber de kan gøre noget ved fupfirmaet.

2 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Hjemmesiden snyder helt vildt.....

Hjemmesiden snyder helt vildt.....
Alt ser ud som om det er dansk, og med gode anbefalinger derinde.
Så gjorde som mange andre og bestilte bare, efter en uge hvor jeg ik havde modtaget noget skrev jeg, og fik svaret at der normalt gik 5-7 dage, ved ik hvad der lige trickede mig til at kigge her på Trustpilot, som jeg nok skulle ha gjort inden bestilling....
Da pakken er afsendt fra Schweiz, ja så rammer den lige i postnords toldafdeling, og ja bang. extra udgifter. Ka ik anbefale at handle her.

24 października 2021

Manglende levering

Efter 2 uger har jeg endnu ikke modtaget min vare. Forsendelser kan heller ikke spores. Har fået at vide nu, at varen sendes fra Schweiz, dvs. uden for EU. Bagved dette står et firma i Florida. Det har de skjult godt.

1 września 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej