Hugo P Lædervarer & Rejseartikler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Nem webshop at finde rundt i. Hurtig afsendelse. Pungen er bare en rigtig god kvalitet. Det hele var bare perfekt. Jeg siger tak.

Oceniono na 5 z 5

Så kom tasken den er så fin og i sendte den samme dag jeg bestilte så slt det var okay men den var lidt længe undervejs på grund af påsken havde troede jeg fik den lørdag men nej kom i dag onsdag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik sat forkert adresse på, skrev til kundeservice og vupti var min ordre slettet, så jeg kunne lave en ny ordre. Så fin kundeservice og nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtigt levering.

Oceniono na 5 z 5

Har købt en bæltestedet hos Hugo P. Super lækkert produkt. God kvalitet til attraktiv pris. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Hugo P.

1. Sklep z walizkami i torbami
  2. Sklep z dodatkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har kundeservice på telefon (10.00-17.00) og mail normalt indenfor få timer. Bestil inden kl 13.00 på hverdage og vi sender samme dag. Gratis levering hvis du køber for over 500 kroner.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 197

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en spændende oplevelse at…

Det er altid en spændende oplevelse at handle hos jer
Jeg er fra Rønne og kender området
Så selvom jeg bor her omkring København så glæder det mig at støtte jer for I har nogle skønne tasker

24 czerwca 2026

Hej Linda
Det er super dejligt også at have tidligere lokale kunder der støtter op lokalt. Det betyder meget for det lokale erhvervsliv når man køber de ting man kan i nærområdet. :-)

Super god oplevelse. God service

Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fik vejledning før køb, da jeg var i tvivl om størrelsen på kufferten og hvad der var bedst ifht. type osv. Men alt blev klaret på afstand og jeg er meget tilfreds med valget. Den kom også indenfor få dage, så det var helt perfekt!! Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her.

22 czerwca 2026

Hej Niels
Hvor er det dejligt at vi kunne hjælpe dig med din kuffert. Vi glæder os over at få sådan en flot anmeldelse fra dig. :-)

Rigtig god handel

Levering på ca. 24 timer. Alt var som det skulle være og varen var som den skulle være

18 czerwca 2026

Hej Pernille
Hvor er det fantastisk at det kan gå så hurtigt. Vi er glade for at du er tilfreds. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, fin service og dejlige produkter

11 czerwca 2026

Hej Vibeke
Super godt at høre fra dig. Det er dejligt at du er tilfreds med service og produkter, og vi glæder os til at se dig som kunde igen en anden gang. :-)

Hurtig service

12 czerwca 2026

Hej Erling
Hvor er det fint at du har fået hurtig service. Det er vi meget glade for. :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid god service når man køber noget i…

Altid god service når man køber noget i butikken, eller online

3 czerwca 2026

Hej Zarina
Det er dejligt at høre at du også har besøgt en af vores butikker. Det betyder meget for os at man både får en god service på nettet, og i vores butikker. :-)

Oceniono na 5 z 5

Lækker taske i ægte skind til en god…

Lækker taske i ægte skind til en god billig pris.
Hurtig levering dejligt 😊

10 czerwca 2026

Hej Lena
Det er da fantastisk at det hele bare er perfekt. :-)
Vi lever af tilfredse kunder, og det er dejligt at det igen er lykkedes. :-)

Oceniono na 5 z 5

Fin levering og levede op til…

Fin levering og levede op til forventningerne

9 czerwca 2026

Hej Charlotte
Jeg er glad for at det købte svarede til dine forventninger. :-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og hurtig og sikker…

Nemt at bestille og hurtig og sikker levering

9 czerwca 2026

Hej Bodil
Det er super dejligt at du er tilfreds, og vi er glade for at det hele kørte som det skulle. Vi håber at du vender tilbage til os igen en anden god gang. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer - tak :)

Hej Rikke
Vi er glade for at du er tilfreds med det købte, det betyder meget at vores kunder er tilfredse og fortæller andre om det. :-)

Rigtig god kvalitet

Hej Britt
Dejligt at du giver dig tid til at anmelde os herpå Trustpilot. Det betyder meget for os. :-)

Varerne var som forventet

Varerne var som forventet, og det var let at handle

Hej Per
Super dejligt at høre at du er tilfreds og at det hele gik som det skulle. :-)

Godt produkt

Godt produkt, fair pris og hurtig levering.

18 maja 2026

Hej Jørn
Det glæder os meget at du også gav dit feedback til os om din oplevelse.
Det er vigtigt at vores kunder er tilfredse og er glade når det lykkedes for os. :-)

mvh

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og seriøs behandling af min ordre

Hugo P kan varmt anbefalets 🤗ordren gik ind d.04/06 2026 og modtaget d.06/06 2026 …
Varen super kvalitet …

7 czerwca 2026
Opinia niezależna

Hej Lis
Det må siges at være hurtig levering. :-)
Det er dejligt når det bare kører. :-)

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside. Kvalitetsprodukter.
Hurtig levering. Rimelige priser

30 maja 2026

Hej Søren
Tak for de fine ord, det glæder os meget at du kan lide vores hjemmeside og vores produkter. :-)

Team Hugo P

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej