Hugo P Lædervarer & Rejseartikler Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Nem webshop at finde rundt i. Hurtig afsendelse. Pungen er bare en rigtig god kvalitet. Det hele var bare perfekt. Jeg siger tak.

Oceniono na 5 z 5

Så kom tasken den er så fin og i sendte den samme dag jeg bestilte så slt det var okay men den var lidt længe undervejs på grund af påsken havde troede jeg fik den lørdag men nej kom i dag onsdag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik sat forkert adresse på, skrev til kundeservice og vupti var min ordre slettet, så jeg kunne lave en ny ordre. Så fin kundeservice og nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtigt levering.

Oceniono na 5 z 5

Har købt en bæltestedet hos Hugo P. Super lækkert produkt. God kvalitet til attraktiv pris. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Hugo P.

1. Sklep z walizkami i torbami
  2. Sklep z dodatkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har kundeservice på telefon (10.00-17.00) og mail normalt indenfor få timer. Bestil inden kl 13.00 på hverdage og vi sender samme dag. Gratis levering hvis du køber for over 500 kroner.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 197

Napisz recenzję

Nemt at handle

Nemt at handle. Gode produktbeskrivelser. Hurtig levering.

Hej Louise
Tak for de dejlige ord. Det gør os glade når vi får at vide at vi gør det godt og at vores produkter er beskrevet godt. :-)

Oceniono na 4 z 5

Alt med levering godt 👌🏼

Alt med levering godt 👌🏼
Dog er kufferterne et par cm større end det stod, så håber jeg må have dem med på flyet 🙈

Hej Helene
Tak for de fine ord.
Målene er dem vi har fået oplyst fra forhandleren, og det skulle måske nok have været fortalt at det var indvendige mål.
Der burde absolut ikke være problemer med at få den med flyveren, da håndbagage målene er noget større. :-)

Hurtig levering.
Varen pakket forsvarligt ind.
Gode tilbud

Hej Dorthe
Tak for de fine ord. Vi er glade for at du kunne tjekke alle disse punkter af. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og præcis den vare

Hurtig levering og præcis den vare, jeg havde forventet.

30 kwietnia 2026

Hej Karen
Det er super dejligt at vide at det hele bare har været som det skulle være, og at levering og vare er som forventet viser jo bare at vi har gjort et eller andet rigtigt. :-)

Meget tilfreds.

27 kwietnia 2026

Hej John
Dejligt at vide at det hele gik som det skulle. :-)

Køb af tasker

Jeg har købt tasker her, og er meget tilfreds med varerne . Det er ikke sidste gang , jeg handler her

27 kwietnia 2026

Hej Jette
Vi er glade for at høre at du vil handle hos os igen. Det betyder jo at vi må gøre det rigtigt. :-)

Perfekt og hurtig levering

Perfekt og hurtig levering

20 marca 2026

Hej Jørn
Tusind tak for din fine anmeldelse af Hugo P. Det glæder os at vi gør det godt. :-)

24 kwietnia 2026

Hej Hanne
Tak for at du tog dig tid til at anmelde os, så andre kan se hvad du synes om os. :-)

Produkt godt

24 kwietnia 2026

Hej Kirsten
Tak for at du tog dig tid til at anmelde Hugo P herpå.
Det glæder os at høre at vi gør det godt. Det skulle vi jo også helst gøre. :-)

Oceniono na 5 z 5

God hjemmeside med fint udvalg og gode…

God hjemmeside med fint udvalg og gode priser. Hurtig levering👍

20 kwietnia 2026

Hej Anita
Det glæder os at høre at det hele gik som det skulle, hurtigt og effektivt. Men også at vores hjemmeside er god. :-)

15 kwietnia 2026

Hej Anne
Tak for at du tog dig tid til at besvare vores Trustpilot.
Det er skønt at vores kunder kan lide os, og at vi gør det godt. :-)

Fin og hurtig ekspedition

Fin og hurtig ekspedition.
Lækker kuffert, til en god pris

16 kwietnia 2026

Hej Jette
Det er så dejligt at vide at du er tilfreds med det bestilte. :-)
Vi sætter stor pris på at vores kunder giver til udtryk for at de kan lide os og vores produkter. :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og varen lever op til…

Hurtig levering og varen lever op til mine krav

Hej Mike
Tak for handlen.
Dejligt at høre at det hele gik som det skulle. Det er heldigvis det der sker for det meste. :-)

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Min vare var også godt emballeret. God service.

Hej Annette
Så fint at det hele var som det skulle være, og at emballagen var god. Vi kan jo ikke have en vare bliver skadet under transporten. :-)

Oceniono na 5 z 5

Fine billeder og forklaringer på…

Fine billeder og forklaringer på hjemmesiden, nem bestilling og fin vare som var fremme 3 dage efter bestilling.

Hej Ulla
Tak for de fine ord.
Det er for det meste leverandøren der stiller billederne til rådighed, og de er blevet bedre til det. :-)
Vi står selv for at skulle forklare hvordan produkterne er, og det er nok det der tager mest tid. :-)

Meget hurtig betjening

Meget hurtig betjening. Varen levede helt op til min forventning..

Hej Kirsten
Dejligt at høre at det hele var som det skulle være. Det er jo det vi håber hver gang, og det der heldigvis sker for det meste. :-)

God hjemmeside

God hjemmeside, let at se de forskellige tasker, og de er godt vist. Hurtig levering, og tasken godt pakket ind. Tasken lever helt op til forventningerne

Hej Birthe
Det er super godt at høre at det er nemt og tydeligt at se hvad vi sælger.
Vi gør vores bedste for at leverandørerne giver de bedste billeder. Så sørger vi selv for de fyldestgørende beskrivelser. :-)

Rigtigt god service

Rigtigt god service, både på nettet og i butikkerne. Hurtigt levering
Dejligt med genbrug kasse, som min taske blev leveret i

7 kwietnia 2026

Hej Henriette
Vi sparer en masse ressourcer ved at genbruge, så det er dejligt at det bemærket. :-)

Team Hugo P

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej