Bonus przed aktywacją pokazywał cashback, a po claim kasyno dopisało inną zasadę w panelu. Niby drobiazg, ale decyzję podjąłem na podstawie pierwszego ekranu. Po krótkiej przerwie panel kasyna wygląda... Zobacz więcej
Ustawiłem pauza konta, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę. Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu ekran wypłaty go zignorował. Na innym ekranie o 22:58 nadal bez zmiany.
Big Bass Splash było w wyszukiwarce kasyna, ale po loginie slot nie chciał się otworzyć. Miniatura działała, przycisk start nie reagował, a support pytał o depozyt. sytuacja była identyczna.
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, obsługi klienta i dostępnych metod płatności.
Filtr dat mówił brak transakcji
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero wyjaśnienia serio?
Druga próba na hotelowym Wi-Fi też się wysypała. super.
Reactoonz wyglądał jak normalny slot do…
Reactoonz wyglądał jak normalny slot do obrotu, ale pasek bonusu ledwo ruszył. Informacja o wkładzie była schowana osobno. Ticket #52223 dostał tylko automatyczny update.
Filtr dat mówił brak transakcji
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero wyjaśnienia:(Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Wagering po Razor Shark nie miał sensu…
Wagering po Razor Shark nie miał sensu na pierwszy rzut oka.
Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski.
Na innym ekranie o 21:20 nadal bez zmiany.
Ulubione się nie zapisują
Slot na iPhonie SE stanął w środku…
Slot na iPhonie SE stanął w środku rundy. Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu serio? Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
Warunki bonusu w zakładce promocji i w…
Warunki bonusu w zakładce promocji i w regulaminie to dwie różne wersje. W jednej obrót x40, w drugiej x30. Której mam wierzyć.
Bonus za depozyt był aktywny
Bonus za depozyt był aktywny, ale slot Hot Spin ściągnął stawkę z realnego salda.
Panel kasyna nie pokazał tego przed spinem. Ticket #51757 nadal bez odpowiedzi na sedno.
Slot na domowym Wi-Fi stanął w środku…
Slot na domowym Wi-Fi stanął w środku rundy. Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu:(Kilka minut przerwy nie zmieniło nic w koncie.
Razor Shark wyglądał jak normalny slot…
Razor Shark wyglądał jak normalny slot do obrotu, ale pasek bonusu ledwo ruszył. Informacja o wkładzie była schowana osobno. Drugi ekran pokazał ten sam błąd o 21:12.
Zmiana limitu depozytu nie miała…
Zmiana limitu depozytu nie miała godziny, tylko mętny komunikat w profilu. Przy kasynie to za mało, bo timing ma znaczenie. ponownie po 26 minutach widziałem dokładnie ten sam status.
kasa na telefonie pokazuje inne metody…
kasa na telefonie pokazuje inne metody niż na laptopie. Na kompie był Skrill, na mobilnym już nie, a ja akurat byłem poza domem.
Po aktywacji bonusu max zakład spadł do…
Po aktywacji bonusu max zakład spadł do 5 zł, nigdzie tego nie było
Bonus przed aktywacją pokazywał…
Bonus przed aktywacją pokazywał cashback, a po claim kasyno dopisało inną zasadę w panelu. Niby drobiazg, ale decyzję podjąłem na podstawie pierwszego ekranu. Po krótkiej przerwie panel kasyna wyglądał tak samo.
Runda slotu zawiesiła się na starym…
Runda slotu zawiesiła się na starym Samsungu; po odświeżeniu lobby działało, ale wpis w historii gry nie powstał. Panel kasyna nadal trzymał ten sam błąd.
Big Bass Splash było w wyszukiwarce…
Przeszedłem przez wszystkie sekcje i…
Przeszedłem przez wszystkie sekcje i znalazłem wszystko w 2 kliknięciach, co wydawało się naturalne. Przyciski są tam, gdzie powinny być, a odpowiedź systemu jest szybka. Layout świetnie się dostosowuje przy obróceniu ekranu