Przeszedłem przez wszystkie sekcje i znalazłem wszystko w 2 kliknięciach, co wydawało się naturalne. Przyciski są tam, gdzie powinny być, a odpowiedź systemu jest szybka. Layout świetnie się dostosowu... Zobacz więcej
Bonus przed aktywacją pokazywał cashback, a po claim kasyno dopisało inną zasadę w panelu. Niby drobiazg, ale decyzję podjąłem na podstawie pierwszego ekranu. Po krótkiej przerwie panel kasyna wygląda... Zobacz więcej
Ustawiłem pauza konta, a kasa kasyna i tak przyjęła kolejną wpłatę. Limit był widoczny w profilu, więc nie wiem czemu ekran wypłaty go zignorował. Na innym ekranie o 22:58 nadal bez zmiany.
Big Bass Splash było w wyszukiwarce kasyna, ale po loginie slot nie chciał się otworzyć. Miniatura działała, przycisk start nie reagował, a support pytał o depozyt. sytuacja była identyczna.
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem licencji, bezpieczeństwa, obsługi klienta i dostępnych metod płatności.
Slot na komórce na danych stanął w…
Slot na komórce na danych stanął w środku rundy.
Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu.
Po 16 minutach widziałem dokładnie ten sam status.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Danger High Voltage pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Odświeżenie później tylko potwierdziło problem.
Time-out był aktywny w profilu
Time-out był aktywny w profilu, ale login do kasyna nadal działał. Panel pokazał saved, a potem zachował się jakby ustawienia nie było. Numer #90370 istnieje, ale nic nie wyjaśnia.
Po aktywacji bonusu Starburst nadal…
Po aktywacji bonusu Starburst nadal brał środki z cash balance.
Może coś kliknąłem źle, lecz ekran salda był kompletnie niejasny.
Zmiana urządzenia nie zmieniła statusu.
Wagering po Moon Princess nie miał…
Wagering po Moon Princess nie miał sensu na pierwszy rzut oka.
Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski.
Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Fire Joker pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. Ticket #55913 dostał tylko automatyczny update.
Support poprosił o ten sam dokument
Support poprosił o ten sam dokument, który KYC oznaczyło jako approved dzień wcześniej.
Nie chodzi o czas, tylko o to, że nikt nie czyta historii konta.
Zmiana urządzenia
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Big Bamboo pokazał grę z realnych środków. W historii rund nie było prostego rozbicia sald. W kasie był czas 20:53, w mailu coś innego.
Zapytałem o brakujące free spiny
Zapytałem o brakujące free spiny, dostałem odpowiedź o obrocie bonusu. Kamil z supportu chyba w ogóle nie przeczytał, o co pytam
KYC znów zażądało pliku
KYC znów zażądało pliku: screen wpłaty. Ten sam dokument miał już status approved, a wypłata nadal stoi bez listy braków. Drugi ekran pokazał ten sam błąd o 14:29.
Czekałem w live chat
Czekałem w live chat, miałem już niską pozycję, a strona wróciła do loginu.
Payout dalej wisiał, więc cały czas poszedł w nic.
Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Status KYC mówi tylko review
Status KYC mówi tylko review, bez nazwy dokumentu i bez terminu.
Przy wypłacie kasyno wymaga konkretów ode mnie, samo daje pusty napis.
Sprawdzenie na domowym Wi-Fi.
Free spiny wyparowały między lobby a…
Free spiny wyparowały między lobby a kontem. Czat nie sprawdził licznika, tylko odesłał mnie do regulaminu bonusu no pięknie Kolejny refresh o 12:50 nic nie dał.
Nigdy nie dostałem kasy.
Ustawiłem limit wpłat
Ustawiłem limit wpłat, a system pozwolił go przekroczyć. Jak na narzędzia odpowiedzialnej gry to słabo
Slot na hotelowym Wi-Fi stanął w środku…
Slot na hotelowym Wi-Fi stanął w środku rundy. Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu eh Panel pokazał 16:36, mail inną godzinę.
Reload bonus świecił na banerze
Reload bonus świecił na banerze, ale przycisk claim był szary cały wieczór. Po odświeżeniu strony zniknął też opis obrotu, zostało tylko puste pole. zmiany statusu.
KYC cofnęło mnie do tego samego…
KYC cofnęło mnie do tego samego dokumentu: PDF z adresem. Przy wypłacie nie ma jasnej informacji, czy brakuje pliku czy decyzji. Na starszej przeglądarce cashout wyglądał równie źle.
Baner pokazał free spiny
Baner pokazał free spiny, panel konta już nie. Timer działał, support wkleił regulamin i uznał temat za zamknięty:(Problem nie zniknął po ponownym logowaniu.:(
Błąd przy wpłacie za każdym razem moją…
Błąd przy wpłacie za każdym razem moją kartą.