Hovmand energi Recenzje 181

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Hovmand Energi til at udføre flytning af udedelen på vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krævede en ekstra indsats for de to montører at få den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imødekommende professionelle folk... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gå hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flækkede loftsbrædder, manglende isolering af rør... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med en forsikringssag vedrørende vores jordvarmeanlæg. Fra start til slut har virksomheden udvist stort engagement i vores sag. Fejlsøgning, rapportering og håndtering af reparationer blev gennemført hurtigt og grundigt. Da det til sidst blev konkluderet, at anlægget ikke kunne reddes, og vi blev bevilget et nyt, sørgede Hovmand Energi for en problemfri proces. Trods en travl kalender lykkedes det dem at installere det nye anlæg inden for blot 14 dage. Vi er meget tilfredse med deres service og kan varmt anbefale dem.

/ Marie

13 maja 2025

Odpowiedź od Hovmand energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og installation af dit nye anlæg.

Oceniono na 4 z 5

Godt håndværk, knap så god kommunikation

Vi fik en ny varmepumpe. Selve installationen forløb perfekt og meget professionelt, men den forudgående planlægning herunder svar fra Hovmandenergi var ikke tilfredsstillende.
Efter rate forudbetaling måtte vi rykke for kvittering.
Vores gentagne forsøg på at få blot en indikativ prognose for en installationsdato blev kun til henholdende og udskydende forklaringer.
Men alt i alt dog en særdeles god oplevelse

23 kwietnia 2025

Kære Kirsten,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den utilfredsstillende kommunikation og koordinering op til installationen. Det er helt klart et område, hvor vi må erkende, at vi ikke har levet op til vores egne standarder – og det tager vi til os.

Vi sætter stor pris på jeres tålmodighed undervejs, og det glæder mig virkelig at høre, at selve installationen levede op til forventningerne og blev oplevet som både professionel og problemfri.

Som et lille "plaster på såret" vil vi gerne tilbyde et gratis serviceeftersyn om et år. Det bliver registreret i vores system, og vi kontakter jer automatisk, når tidspunktet nærmer sig.

Tak fordi I valgte Hovmand Energi til udskiftningen af jeres varmepumpe – og for jeres ærlige og konstruktive feedback.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

ny varmepumpe

Hovmand har netop installeret en ny varmepumpe i vores hus, og fra vores første kontakt til projektets afslutning er alt gået rigtig godt. Deres råd, deres venlighed, deres tilgængelighed, den enestående kvalitet af deres arbejde og renligheden på stedet var bemærkelsesværdig. Vi kan varmt anbefale disse håndværkere.

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od Hovmand energi

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌱 Det glæder os meget, at du er tilfreds med både installationen af din nye varmepumpe og vores service undervejs.

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp

21 marca 2025

Odpowiedź od Hovmand energi

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐ Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp, det betyder meget for os. 🌱

Oceniono na 1 z 5

Anede ikke hvad de lavede.

Anede ikke hvad de lavede.

Gjorde ondt værre, og sender så en kæmpe regning.

21 marca 2025

Hej Søren.

Angående denne sag vil vi gerne benytte lejligheden til at præcisere nogle vigtige punkter, både for dig og for andre, der læser med:

Da vi ankom, var jeres anlæg uden korrekt driftstryk (0,7 bar). Vi påfyldte korrekt vandtryk, afiset anlægget og fik anlægget i drift, hvilket resulterede i varmeproduktion på ca. 23 grader.

Vi konstaterede efterfølgende fejl, som efter nøje fejlsøgning og rådgivning fra producenten, blev vurderet at stamme fra kølekredsen. Da kølekredsen er hermetisk lukket fra fabrikken, må der ikke foretages reparation på garabtu uden producentens godkendelse – hvilket vi informerede om på stedet.

Vi guidede jer til at oprette en garantisag hos producenten for at få sagen løst korrekt, hvilket dog blev afvist fra jeres side på daværende tidspunkt.

Konklusionen er fra vores side, at vi har brugt en hel arbejdsdag på fejlsøgning, support og dokumentation. Dette arbejde er udført i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser, hvilket i øvrigt også er baggrunden for den fremsendte (ubetalte) faktura.

Vi forstår, at det kan være skuffende, når en løsning ikke kan findes med det samme, men vi bestræber os altid på at løse opgaverne professionelt og i samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi har dokumentation for alt udført arbejde, herunder billeder, GPS-registreringer og korrespondance.

Hos Hovmand Energi lægger vi vægt på at levere en grundig og fair service – og vi forventer naturligvis også en fair behandling den anden vej. Så i må meget gerne svare mails retur vi har sendt til jer, for at få løst denne sag.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Oceniono na 5 z 5

virkelig søde og kompetente mennesker

virkelig søde og kompetente mennesker, har haft flere håndværkere ude som laver lappeløsninger men de her finder fejlen og ordner tingene til bunds.

Alle burde bruge dem

17 marca 2025

Kære Qazaz

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger! 🌱

Skulle der blive noget andet skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Mvh Ida / Hovmand Energi 🔋

Oliefyr til varmepumpe!

Vi har fået skiftet vores oliefyr ud med en super lækker varmepumpe af hovmand energi, hurtig udførelse og flot stykke arbejde, vi regnede med at de blev færdige torsdag, men de blev færdige allerede onsdag. Der har ikke være andet end super god kommunikation hele vejen og bare en helt igennem god oplevelse!

3 lutego 2025

Kære Andreas

Mange tak for den fine anmeldelse, vi sætter pris på at du har brugt tiden på at skrive den.

Med venlig Hilsen

Yderst kompetent firma!

Yderst kompetent firma, der ultrahurtigt fik etableret en fin Kronoterm-varmepumpe hos os, da vores naturgasfyr gik død med dags varsel. Lynhurtigt tilbud, lynhurtig installation og fakturering, der 1:1 svarede til det tilbudte. Kan klart anbefales!

28 listopada 2024

Kære Martin

Yderst værdsat anmeldelse du har fået sendt vores vej, vi håber at du bliver glad for din Kronoterm varmepumpe i mange år frem.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og meget effektiv online behandling. Der blev stillet en diagnose på problemet, reservedel bestilt og reparation udføres når reservedelen modtages. Fin oplevelse!

10 grudnia 2024

Kære Torben
Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service.

God service og kompetencer

God service og følelsen af de ved hvad de har med at gøre.

På trods af en lille misforståelse blev fejlen rettet og de erkendte fejlen fra deres side.

Kan fint anbefales

4 grudnia 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og kompetence.

Med venlig hilsen, Ida / Hovmand Energi 🌱

Service og varmepumpe

Hovmand Energi.Det har styr på hvad de laver.Var godt nok et lille problem med vores varmtvandsbeholder.Men det fik de klaret.Så alt i alt meget fin service

15 października 2024

Kære Niels
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på den!🌱
Vh. Ida - Hovmand Energi

Oceniono na 5 z 5

Vi havde HOVMAND til at gennemgå vores…

Vi havde HOVMAND til at gennemgå vores varmepumpe samt gennemgå varmtvands installationen i vores gamle hus og efter at de udførte det der var tilbudt er resultatet perfekt.
On time, on cost og speck hele vejen igennem.

24 września 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Kære Peter, det glæder os at du har haft en god oplevelse!
Mange tak for anmeldelsen, det sætter vi pris på :)
Mvh Ida Hovmand Energi

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sjælden oplevet så god service…

Jeg har sjælden oplevet så god service som her. Uanset tidspunkt og problem var der kun god service og en meget fair afregning efterfølgende.
Det er virkelig betryggende når man er så afhængig som man er af sin varmepumpe til varmt vand, varme og ventilation.
En servicepartner jeg holder fast i.

10 września 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Kære Nicki, skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med os!
Vi ser frem til forsat at arbejde sammen om at holde din varmepumpe i tiptop stand👌
/ Ida, Hovmand Energi

Oceniono na 5 z 5

Imponerende service og flot resultat

Jeg kan på det kraftigste anbefale Hovmand energi, hvis i står og overvejer at installere varmepumpe!
Søde mennesker, med utrolig høj service og sans for detalje.
På 3 dage stod vores nye system klar, uden noget at sætte en finger på.
Efterfølgende har de også været super skarpe til vejledning og rådgivning hvad angår vedligeholdelse af systemet.

6 września 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Mange tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os at du har brugt tiden på det!
/ Ida, Hovmand Energi

Positiv oplevelse

Vi brugte Hovmand energi til udskiftning af et Nilan VGU. Der var god kommunikation under udarbejdelse af tilbud og god forståelse af vores behov. Meget flinke medarbejdere der desuden kom til tiden :)

26 lipca 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Tak for din anmeldelse, det værdsætter vi meget 😊
vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

Oceniono na 5 z 5

Super professionelt 👍 overholdt alle…

Super professionelt 👍 overholdt alle aftaler, og generelt virkelig venlige og fleksible.

Tak for hjælpen

26 czerwca 2024

Odpowiedź od Hovmand energi

Kære Jeppe, tak for de pæne ord!

Vi er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

Super fin service!

Super fin service fra start til slut.
Meget venlig og serviceminded oplevelse, både i telefonen, hvor aftalen blev lavet og ved servicebesøget af teknikeren.

21 maja 2024

Kære Marianne

Vi sætter pris på din anmeldelse, vi gør vores bedste til at leve op til dine forventninger, og det glæder os at høre at vi har mødt disse.

vh. Ida / Hovmand Energi 🌱

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej