Vi har haft Hovmand Energi til at udføre flytning af udedelen på vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... Zobacz więcej
Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krævede en ekstra indsats for de to montører at få den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imødekommende professionelle folk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Professionel, ordentlig og ordholdende
Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af et korrekt og stabilt fundament samt udførelse af drænafledning. Derudover blev kabler og rør forlænget og tilpasset, og der blev udført en inspektionslem af tømrer.
Arbejdet fremstår meget professionelt udført, og det er tydeligt, at der er lagt vægt på kvalitet i alle led af processen. Monteringen af udedelen lever op til gældende krav, hvilket giver os tryghed i forhold til både drift og holdbarhed.
Kommunikationen var god, og aftaler blev overholdt gennem hele forløbet. Vi kan derfor varmt anbefale Hovmand Energi til lignende opgaver.
Kompetent kvalitetsarbejde
Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250.
Flinke imødekommende professionelle folk, der efterlader alt rent og pænt og leverer et flot stykke arbejde.
Ny varmepumpe
Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering, venlige/profesionelle håndværkere og flot udført håndværk.
En klar anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Vi føler os godt behandlet og har fået en suveræn service. Meget kompetente folk.

Odpowiedź od Hovmand energi
Intet at sætte en finger på
Vi har intet at sætte en finger på. Tak for super god service fra start til slut. Det var en stor beslutning af skifte vores gamle gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Hovmand Energi hjalp os til at træffe den rigtige beslutning. Deres teknikere er rigtig søde og fik det hele til at spille meget problemfrit - på trods af opsætning i kulde og blæst. Oliver gav os en rigtig god overlevering til sidst. Vi ser frem til mange gode år med vores nye Viessmann varmepumpe.

Odpowiedź od Hovmand energi
Hvordan giver man 6 stjerner?
Hvordan giver man 6 stjerner?
Udskiftning og installation af luft-til-vand varmepumpe forløb glat som aftalt og planlagt.
De havde hørt og forstået visionen og præsenterede fine løsninger.
Serviceniveauet var højt, rådgivningen kompetent, smilene store, humøret strålende, arbejdet effektivt og professionelt og indtrykket personligt.
Varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Hovmand energi
Support og service på højt niveau
Hovmand overtog service på vores luft til vand varmepumpe efter, at vi havde haft Gastech på i nogle år. Efter en halv time havde Oliver løst et kæmpe problem, som Gastech aldrig havde kunne løse, og vores varmepumpe kan nu også opvarme radiatorerne på førstesalen.
Vi er meget tilfredse og glade og kan kun varmt anbefale Hovmand energi. De ved, hvad de laver og er ikke en flok mafiosoer som Gastech.

Top klasse service
Top klasse service - gode gutter.
Super kompetente. Jeg havde fat i både Nicholas og Lasse (Lasse var ude og lave service).
Højt rådgivnings-niveau. De slipper dig ikke før der er styr på varmepumpen.
Kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Hovmand energi
Vi havde akut brug for en ny leverandør…
Vi havde akut brug for en ny leverandør af service til vores varmepumpe og fik en hurtig og meget kompetent betjening

Ny varmepumpe
Vi har netop fået opsat en luft-til-vand varmepumpe af Hovmand energi. God service og kommunikation - Super flinke folk. Professinoelt og flot opsat.

Odpowiedź od Hovmand energi
Super fint service og god kommunikation til os som kunde
Meget god service og god instruktion i hvordan vores nye varmepumpe checkes for korrekt indstilling osv.

Odpowiedź od Hovmand energi
Betalt dyrt for ingenting - overså den mest simple fejl
Vi har haft Hovmand Energi ude fire gange, fordi vores luft-til-vand varmepumpe viste flowfejl. Efter regninger for 8344 kr i fejlsøgninger kunne de stadig ikke finde fejlen. I stedet foreslog de to “løsninger”: fortsætte med at fejlsøge, og skifte dele for 55.000 kr. eller en helt ny varmepumpe til 150.000 kr.
Vi valgte at få en anden installatør ud. Det første han spurgte var: “Har I tændt for radiatorerne?” - det havde vi ikke. Det var årsagen til fejlen.
At Hovmand Energi på intet tidspunkt tjekkede den mest basale årsag, men i stedet fakturerede os for fejlsøgninger og foreslog unødvendige kæmpeudgifter, finder vi under al kritik. Deres “kompensation” var blot at eftergive én regning på (3218,75 kr.) - en regning, som vi ovenikøbet var blevet lovet kun skulle betales, hvis forsikringen dækkede.
Mvh
Nicklas kratlund

God pålidelig service!
God pålidelig service på vores varmepumpe og installation, som Hovmand også har installeret.
Kronoterm varmepumpen er desuden lydsvag, hvilket er en stor fordel.

Odpowiedź od Hovmand energi
Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Hovmand energi på varmepumpe service

Odpowiedź od Hovmand energi
Dyre og mindre gide til det kosmetiske
Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gå hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flækkede loftsbrædder, manglende isolering af rør indvendigt i udedel og gennemføring af rør i rem af træ ikke pænt lavet (store flige af træ mangler efter gennemboring) noget træg service ved garantisager. Fik efterfølgende isoleret rør i udedel efter jeg gjorde opmærksom på det. Så - de har god ekspertise, men er dyre og sjusker med det kosmetiske.

Odpowiedź od Hovmand energi
Fik installeret en varmepumpe fra dem
Fik installeret en varmepumpe fra dem . Har årligt eftersyn
Alt er i orden .

Odpowiedź od Hovmand energi
Hovmand Energi er meget service minded…
Hovmand Energi er meget service minded og har løst de få problemer der har været hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale dem.

Odpowiedź od Hovmand energi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.