Hoved-Grej.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har efterhånden købt en del skumpropper til forskellige in-ear høretelefoner. De fungerer godt og kommer hurtigt med gratis fragt. De andre varer kan jeg ikke udtale mig om, men jeg anbefaler memo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service, hurtig levering. Absolut en fornøjelse at handle med Claus. Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hoved-grej.dk leverer en fremragende service, hvor man tydeligt mærker, at ejeren gør sit absolut bedste for sine kunder. Jeg har handlet her flere gange, og både produkterne og servicen har altid v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Claus er en fantastisk ildsjæl inden for hovedtelefoner. I årevis har han været drivkraften bag et forum for hovedtelefonentusiaster, hoved-fi.dk, og nu tager han sine erfaringer med i sin webshop. U... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep Hi-fi

Napisane przez firmę

En butik med speciale i hovedtelefoner og grej til at gøre dem bedre. Alle mine produkter er valgt ud fra mest mulig lyd for pengene princippet. Jeg bruger selv mine produkter og kender dem, jeg giver dig ikke bare den dyreste ting jeg har og siger den er bedst. Jeg vil hellere finde ud af hvad du rent faktisk kan lide og sælge den vare der passer bedst til lige netop dig og din musik. Hovedtelefoner er min passion og jeg ønsker at dele min passion med verden, for der findes ikke noget bedre end at nyde sin musik med hovedtelefoner på. Jeg går meget op i at mine kunder får den gode service de fortjener. Så vil du have mest mulig lyd for dine penge og have service der er en konge værdig, er du kommet til det rette sted. MVH Claus

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

240 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Herfra bestemt 5 stjerner for det jeg…

Herfra bestemt 5 stjerner for det jeg har oplevet og bestilt. Små ting, foam øreprops til AirPods pro.
Kommer hurtig og har gjort at mine AirPods bliver i ørene og slutter tæt.
Altid en sjov og høflig mail fra Claus efter bestilling.
Bestemt tilfreds.

10 lipca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Skønt at høre om dine gode erfaringer, glæder mig til næste gang jeg er "nød" til at skrive til dig igen ;)

Hurtig levering og gode priser

Hurtig levering og gode priser
Men ydermere også en klasse service. Man får en personlig mail fra Claus, der skriver, at pakken er sendt afsted. Det forventer man ikke normalt ved køb på nettet. Men her bliver der brugt krudt på det. Det er bare iorden!

7 lipca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tusind tak, det koster lidt tid at skrive mails til mine kunder. Men den feedback jeg får er guld værd, den hjælper mig med at blive endnu bedre til kundeservice, som er det absolut vigtigste for mig.

Nemt og hurtigt

Produkter, levering og service er som det skal være!

18 czerwca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tak for din anmeldelse, det luner

Ekstraordinær god service

Ekstraordinær god service, Fantastisk hjemmeside og elsker produkterne. Danmarks bedste leverandør af Lydudstyr udover det ordinære.

23 maja 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

tusind tak Boe, der er jo kommet nyt design for ganske nyligt og jeg har presset temaet til det maksimale i fart, der er en masse andet i støbeskeen som vil blive synligt de næste par måneder..

Personlig og fantastisk service

Jeg har snakket med Claus for anden gang nu i forbindelse med bestilling af nogle små earplugs til høretelfoner. Selvom det er en forholdsvis lille ordre, så er betjeningen så super god! Jeg kan virkelig kun anbefale denne virksomhed.

12 maja 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tusind tak for din anmeldelse.
Stor/lille, høj/lav, rig/fattig, tyk/tynd ALLE får præcis samme service, de er alle kunder og fortjener den bedste service jeg kan give dem.

Fed butik!

Hurtig til at svare på spørgsmål og hurtig levering. Mange produkter som ikke kan købes andre steder i DK. Kunne sagtens se mig selv købe her igen. Eneste minus er at accessories til de earbuds jeg købte ikke var det samme som på billedet. På billedet var der et normalt kabel og blå/røde skum propper - i virkeligheden fik jeg et meget træls kabel med hård plast som tvinger det bag øret, som jeg nok kommer til at skulle erstatte. skumpropperne var sorte, ikke i farve og så var hylstret også et andet end på billedet. Direkte ude af pakken, så virker kablet også til at skratte lidt i den ene side hvis man justerer på det.

2 maja 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Det er producenten der bliver ved med at lave små ændringer på det produkt og jeg kan ikke stå og pakke hver 3 enhed op for at tjekke om de ser ud som på mit foto, jeg har også valgt at lade lige præcis dette produkt forsvinde fra min butik..
Tak for din positive kritik, den er taget til efterretning.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og personlig betjening.

Super hurtig og personlig betjening.
Produktet lever fuldt ud op til beskrivelsen.

28 kwietnia 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Mange tak for din anmeldelse, selvom det er en smuk forårsdag, blev det hele alligevel lidt bedre :)

Oceniono na 5 z 5

Havde først skrevet til hoved-grej for at hører om hvilken anbefaling de kunne komme med, ud fra de behov jeg havde, og det musik jeg lyttede til, de anbafalede Ikko oh10 og det må jeg sige var et godt valg, for hold da op en kvalitet den har.
Rigtig god service.

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at min anbefaling ramte plet.

Oceniono na 5 z 5

God og ærlig vejledning fra en ægte hifinørd

Bag hovedgrej finder du den mest eksentrisk og behagelige fyr der sætter en ære i at give dig en hudærlig vejledning og ikke er blej for at smide et godt tilbud afsted for at sikre du får den bedste løsning til dit behov. Jeg har haft nogle morsomme og lærerige chatsessioner, endda på alle tider af døgnet og glæder mig nu bare til mine ting kommer i næste uge. 6 stjerner herfra :D

1 kwietnia 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tak for din anmeldelse, det har været nogle fornøjelige timer i chatten, tak for det også..

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet flere gange på…

Jeg har handlet flere gange på hoved-grej og stemmer i med 5 stjerner. Det bliver ikke bedre end det her.

21 marca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tusind tak Daniel, jeg håber du kan få puderne til at passe og også at vi snart skal ses igen, det er altid så hyggeligt :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg bestilte skumpropper til mine høretelefoner - de lå i min postkasse 2 dage senere og alt var som det skulle være. Kan varmt anbefales :-)

16 marca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Hej Ingeborg, tak for din anmeldelse, jeg kan kun varmt anbefale dig som kunde.. :-)

Oceniono na 5 z 5

Bedste hovedtelefoner jeg har haft

Bedste hovedtelefoner jeg har haft. Ikke de dyreste. Super service hvis man har spørgsmål.

10 marca 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Tusind tak, jeg håber du bliver glad for kablet, det er lidt bedre end det du har brugt hidtil, det skulle gerne åbne en lille smule op for de høje frekvenser, så der kommer lidt mere liv og en smule større scene i musikken..

Fantastisk rådgivning

Her har vi en "butik", der kender sit produkt. Fantastisk rådgivning. Tusinde tak

18 stycznia 2023

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Selv tak Lars, lidt trist over at der gik så lang tid inde jeg fik svaret på din lækre anmeldelse..

Oceniono na 5 z 5

Bestilte nye dutter til mine AirPods…

Bestilte nye dutter til mine AirPods Pro. Lynhurtig levering og varen levede op til mine forventninger. Bestemt et sted, jeg handler igen.

29 grudnia 2022

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Mange tak Martin, jeg glæder mig til at "se" dig igen og at du bliver glad for dine nye dutter.

Oceniono na 5 z 5

Super service, hurtig levering.
Absolut en fornøjelse at handle med Claus.
Bestilte skumpropper til mine Samsung Buds PRO, idet de originale gav hud-irritation. Skumpropperne lukker perfekt til, så jeg er godt tilfreds med købet.

17 listopada 2022

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Mange tak Kenneth, det gør mig glad at propperne var lige det der skulle til for at undgå irritationer og opnå lidt bedre isolation som bonus.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun ros til Claus

Jeg har kun ros til Claus. Han giver et ærligt svar på spørgsmål og ikke bare det mest økonomisk fordelagtige for ham. Hurtig afsendelse af bestillinger.

26 października 2022

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Mange tak, det luner så dejligt med sådan nogle anmeldelser og det er der blevet brug for i dette kolde efterår vi er ramlet ind i..

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 3 sæt foam duetter til mine…

Bestilte 3 sæt foam duetter til mine air pod pro 2 øretelefoner.

Leveret på 2 dage og kvaliteten på varen ser god ud.
De passede lige på og de sidder godt i ørerne.

Brian

13 października 2022

Odpowiedź od Hoved-Grej.dk

Hej Brian, lækkert du er glad for dine nye propper og vildt fedt at læse at de bare går lige på den nye model uden nogle problemer.

Vild service !

Altid en vild service fra Claus! Og nogle rigtig lækre produkter til os som er lidt glad for lyd !

10 stjerner her fra !

Altid det første sted jeg kigger når jeg mangler nogle ting

28 września 2022

Hej Anders
Tak for rosen, det varmer altid..

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej