Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk madoplevelse. Var i Nørre Vorupør hele påsken og naturligvis skulle vi prøve at spise på Restaurant Havbadet efter der er kommet ny forpagter og sikke en fantastisk madoplevelse vi fi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hygge og god atmosfære - tak for en dejlig oplevelse i forbindelse med vores overnatning på vores cykelferie med Bike With Us 🤩 Et solidt morgenbord med bl.a. små æggekager og nybagt rugbrød - det... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Kurort z plażą

Napisane przez firmę

Lækkert vesterhavshotel i højeste klasse.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Et stort 5

Det hyggeligste sted, med fantastisk beliggenhed, et virkelig servicemindet personale og flotte og rene værelser. Skal opleves.

25 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Endnu en virkelig dårlig oplevelse med hotel havbadet I vorupøre.

Hvis jeg kunne have givet minus stjerner, så havde jeg gjort dette. Vi har haft flere rigtig dårlig oplevelser med hotel havbadet i vorupøre, den sidste er en udelukkelse fra deres fb side hvor jeg her spurgt ind til et arrangement vi har købte billetter til, og var bekymret for ville blive aflyst.
Derfor kontaktede jeg havbadet med dette spørgsmål. "Jeg kan se at billetsalget går meget sløjt, er de billetter vi har købt, også en nitte denne gang. 😕"
Jeg blev slettet, og blokeret fra deres fb side, og sidder nu tilbage med billetter jeg ikke ved om jeg kan bruge.
Dette er virkelig ikke en usmagelig fremgangsmåde vi bryder os om at blive efterladt i.

21 listopada 2022
Logo Hotelhavbadet

Odpowiedź od Hotelhavbadet

Hej John. Vi står uforstående overfor det du beskriver. Vi får over 400 gæster til Årets julefrokost i Thyhallen.

Venligt personale

Venligt personale, men meget dårligt mad. Branket revelsben og Wienerschnitzel som var tyk - tør og smagte af ingenting . Kommer aldrig igen.
Har læst mange dårlige anmeldelser om maden på restauranten- hvorfor bliver der ikke gjort noget ved det. F. eks. ansætter en ny kok ?
PS. Til Info vil jeg gøre opmærksom på,at vi klagede til tjeneren - men han han har åbenbart ignoreret det. Meget dårlig stil.

19 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Søde og serviceminded ejere og…

Søde og serviceminded ejere og personale, lækker aften- og morgenmad samt skønne nye værelser med flot udsigt. Der er rent og pænt over det hele og de har gode drinks'. Kan varmt anbefales 😊

1 sierpnia 2022

Fantastisk atmosfære

Fantastisk atmosfære, lækker mad (frisk fisk) og super venlig betjening. Et sted vi bestemt vil besøge igen❤️.

22 lipca 2022
Logo Hotelhavbadet

Odpowiedź od Hotelhavbadet

Kære JJ Faurbye - tak for rosen - vi glæder os til I gæster os igen. Mange sommerhilsner Lene & Thomas Restaurant Havbadet

Oceniono na 5 z 5

Et fantastisk weekend ophold på…

Et fantastisk weekend ophold på Hotelhavbadet.
Skøn beliggenhed, lyse og lækre værelser.
God mad, men sans for kvalitet.
Et helt igennem skønt og nærværende værtspar, som resten af personalet.
Det kan jeg kun anbefale.

28 marca 2022

Fantatisk sted

Et skønt ophold fra torsdag til lørdag hvor servicen var i top.
Super imødekommende og hjælpsom værtspar, lækkert mad, drinks og vin.
Fantastiske værelser med god plads og udsigt til havet.
Kan klart anbefales.

4 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Et skønt sted i havkanten

Et skønt sted med et meget højt serviceniveau - lækker mad og hyggelig stemning! Udsigten er skøn - selv i sne og slud! Værtsparret fik os i den grad til at føle os som gæster, ikke kunder! Vi kommer helt sikkert igen!

4 grudnia 2021

Super deal ophold

Vi har lige været på et fantastisk deal ophold på Hotelhavbadet. På alle måder en 5 stjernet oplevelse.
Dejlig velkomst cava som vi kunne nyde på terrrasen med udsigt over havet. Aftensmad fritvalg fra spisekortet inkl. drikkevarer. Veltillavet og lækker mad samt dygtig og venlig betjening.

8 września 2021

Utrolig beliggenhed

Utrolig beliggenhed, mødt af venlighed og dejlig atmosfære. Det er virkelig en oplevelse af de gode, som vi putter i lommen til dårlige tider.
Super mad og betjening, gode afstemte vine. Dejlige værelser, hvor vi vuggede i søvn til Vesterhavets rytme af bølger.
Kan kun anbefale dette sted og værterne
Kh Kirsten Alstrup

8 września 2021
Oceniono na 3 z 5

Fantastisk værelse med formidabel…

Fantastisk værelse med formidabel udsigt. Det burde give 5 stjerner. Men maden var bestemt ikke tilfredsstillende. Næsten sort wienerschnitzel der virkede opvarmet med friture, men den var da mør. Næste dag tarteletter, hvor sovsen var klumpet, og kyllingen skulle man lede efter. Virkede som noget opvarmet fra en dåse. Rundt på bordene stod store rester forladt af gæsterne. Hvorfor mon. Dette burde kun give 1 stjerne.
Derfor samlet oplevelse til 3 stjerner.

30 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

På plus siden personale nok

På plus siden personale nok. Menuen meget overskuelig - de var undgået for jomfru hummer og deres ovn var død, hvilket fjernede halvdelen af deres retter. Der blev valgt Pariser bøf, som var pæn stor. Den virkede kogt og efterfølgende stegt, hvilket efterlod bøffen smattet, men stadig rå i kernen. Bøffen havde ikke været udsat for hverken salt eller peber og smagte intet af. Æggeblomme kom heldigvis i en skål for sig selv, så man selv kunne fjerne hviden.

17 sierpnia 2021

TAK FOR MAD…….

TAK FOR MAD…….
De bedste anbefalinger herfra. Vi fik rigtigt godt mad og der var rigeligt af det, og god betjening var der også👍👍👍👍 Vi kommer helt sikkert igen.
Kærlig hilsen familien Sørensen

1 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Endnu et skønt ophold på hotel Havbadet

Endnu et fantastisk dejligt ophold på Hotel Havbadet blev tilbragt fra torsdag til fredag. Stedet emmer bare af god stemning og kombineret med lækkert værelse med havudsigt, dejlig mad og skønne vine og ikke mindst det fantastiske værtspar blev det til endnu et skønt ophold😁🥂😍. Vi kommer helt sikkert igen.

31 lipca 2021

HotelHavbadet og Spotdeal

Var glad da jeg til min 60 års fødselsdag fik et ophold på Hotel Havbadet af nogle gode venner. Det viser sig desværre umuligt at booke et ophold, på trods af, at der er ledige værelser på hjemmesiden. Det er ligeledes umuligt at ændre gyldigheds datoen på gavekortet.
Oven i dette, viser det sig svært, at få svar på mails.

22 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Et sted man vil komme igen og igen....

Fantastisk beliggenhed i autentiske Vorupør. Flotte ekslusive værelser med havudsigt. Lækker morgenmad og dejlig veltillavet mad i restauranten. Hertil kommer prikken over i´et: et venligt, sødt og imødekommende værtspar, der yder en service helt i top, så man føler sig velkommen og værdsat.

27 kwietnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej