Fantastisk skiferie på Skistar Lodge i Hemsedal med familien. Alt forløb uden problemer og med god information fra Snowtours både før/under/efter ferien. Vi kommer igen til næste sæson ⛷️😎
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig skiferie i Flachau arrangeret af SnowTours. Alt har bare fungeret super godt, fra booking, rejsen til og fra Flachau og selve opholdet. En VARM anbefaling af SnowT... Zobacz więcej
Intet spillede. Vi bestilte 3 ting hytte, liftkort og ski til 5 pers. Hytten var ikke bestilt, så vi måtte nøjes med lejlighed - fik dog kompensation for det, så det var fint. Dagen før h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Velkommen hos SnowTours.dk. Vælg imellem 17 skirejsemål som er nøje udvalgt. Vi tilbyder skirejser som kør-selv, bus, nat-tog eller med fly. SnowTours.dk ejes og drives af Jakob Birk, der i små 20 år har drevet flere populære skirejsebureau. I SnowTours.dk har vi én mission. ALLE skal have råd til at komme på skiferie. Derfor skal vi tilbyde DK´s billigste skirejser, og vi har prismatch på alle vores rejsemål. Det betyder at vi matcher alle priser på en sammenlign lig indkvartering. Og vi er altid billigere end hvis du booker direkte. Det er da en garanti der er til at forstå!' Vi tilbyder billige skirejser til 9 destinationer i Østrig til skisæsonen 2025/2026. Vi er Dk´s billigste udbyder af populære skirejsemål i Alperne. Rejs med SnowTours.dk til Wagrain, Schladming, Flachau, Lofer, Maria Alm, Dachstein West, Serfaus-Fiss-Ladis eller Saalbach på skiferie til vinter 2025/2026. NYHED 2026 - Sölden. Eller tag familien med på ski for første gang. 105% Prisgaranti og Skigaranti. Se vores store udvalg af hoteller, lejligheder eller hytter på pisten. Vi er utrolig glade for at kunne vi har haft muligheden for at tilbyde 5 rejsemål i Norge og 3 i Sverige fra Vinteren 2025/2026. Norge og Sverige er meget snesikre, utrolig populære for særligt familier med mindre børn. Kombinerer ski, hytte, langrend, kort transport tid og kvalitets tid med familien, vennerne i en hyggelig hytte/lejlighed - hvor langt de fleste har ski in/put muligheder. Vælg mellem populære Trysil som vel et det mest populære skirejsemål i Norden. Hemsedal som har det hele. Vinter OL byen Hafjell eller Kvitfjell som samlede lagde sne og pister til Vinter OL i 1992. Et godt alternativ kunne være smukke Norefjell i Norge. Skiferie i Sverige er meget populært blandt danskerne, og det er forståeligt med de mange gode skiområder. Besøg Stöten hvor det er muligt at få en billig skiferie med gå afstand til liften Sälen har et meget varieret skiløb eller Branäs som kun ligger ca. 400 km. fra Göteborg så er nemt at køre til.
Irma Pedersens Gade 25, 2.1, 8000, Aarhus C, Dania
- Info@snowtours.dk
- snowtours.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Intet spillede og meget uhøflig/ voksen skældud fra Snowtours
Intet spillede. Vi bestilte 3 ting hytte, liftkort og ski til 5 pers.
Dagen før hvor vi skulle køre havde intet fået omkring liftkort og skileje (vi skulle modtage sms med koder senest to døgn før) og da vi kontakter Jakob fra snowtour får vi regulær voksen skældud. Jeg ender med at undskylde at jeg har fulgt de oplysninger de har givet og ikke lige turde vente til vi stod i Trysil og så om der var styr på det.
Da vi så kommer frem er der ikke styr på skileje som vi frygtede. Og der er intet bestilt i SkiStar app som lovet , fortæller skistar.
Ski Star er meget behjælpelig og flere kunder i skiudlejningen bekræfter af de også har dårlige oplevelser med snowtour. Skistar har også problemer med samarbejdet fortæller en medarbejder.
Vi stod godt nok i den forkerte skiudlejning, men det ændre ikke på at vores bestilling ikke og kunne ses i deres system. Og vi blev nød til at "forstyrre" Jakob igen.
Han bliver meget vred og ender med at sige god skiferie og ligge røret på!!
Jakob får dog styr på det i løbet af dagen. Om det er hans eller SkiStar fejl er vi egentlig ligeglade med.
I lejligheden er der kun sengetøj til 4 pers. Og vi havde bestilt til 5. Men vi tør snart ikke ringe mere. Heldigvis er den hjælp gennem SkiStar og ikke Jakob.
Vi er meget fleksible med små fejl, men voksen skæld ud var altså ikke inkluderet i prisen!
Skiferien var heldigvis fantastisk i Trysil men det bliver ALDRIG gennem snow Tour igen.

Odpowiedź od SnowTours.dk
Fantastisk skiferie i Hemsedal
Fantastisk skiferie på Skistar Lodge i Hemsedal med familien.
Vi kommer igen til næste sæson ⛷️😎
Super arrangeret skiferie
Vi er lige kommet hjem fra en dejlig skiferie i Flachau arrangeret af SnowTours. Alt har bare fungeret super godt, fra booking, rejsen til og fra Flachau og selve opholdet. En VARM anbefaling af SnowTours herfra.
Bedste familieskitur til dato
Alt i alt en skiferie hvor alt spillede. Familievenligt hotel med fantastisk morgen, eftermiddags og aftensmad. Meget imødekommende personale og man fik fornemmelsen af at værtsfamilien satte pris på hygge og afslappet stemning og gjorde alt for at gæsterne skulle nyde det og føle sig hjemme. Derudover var rengøring og hygiejne i top.
Vi nyd den daglige udendørs morgen og aftensvømning med udsigt til bjergene, bordkort med dagens info ved morgen og aftensmaden og fedt skiterræn med ski til alle niveauer. Godt arrangeret af SnowTours, med booking, hurtige svar på spørgsmål undervejs, transfer uden ventetid og beskrivelser af hotel og område der holdte stik. Alt sammen med til at gøre det til en fantastisk skiferie. Vores børn på 18, 14 og 8 samt min kone (der ikke stod på ski) samt jeg selv var ikke i tvivl efter ferien at det var 5 ud af 5 stjerner.
Lofer, Østrig
Første gang på skiferie med Snowtours, og alt i alt en super god oplevelse. Virkelig god kundeservice og hurtig kommunikation.
Jacob og hans team i Snowtours får vores allerbedste anbefalinger ⛷️
Enestående service og forståelse
Enestående service og forståelse efter fejlbooking - meget stor hjælp og meget varm anbefaling!
Vi valgte at kontakte snowtours i…
Vi valgte at kontakte snowtours i forhold til en skitur i uge 7, hvor vores vennegruppe var ekstremt dårlige til at beslutte os, men snowtours var sindsygt tålmodige og helt vildt servicemindede. Så selvom vi havde en masse ændringer undervejs sikrede de sig vi fik lige den ferie vi som venner kunne ønske os!
De er virkelig gode til at hjælpe…
De er virkelig gode til at hjælpe selvom man er til stor bøvl og er mega søde at snak med
Super god service
Super god service. Nemme at komme i kontakt med.
Har booket vores skiferie how Snowtours…
Har booket vores skiferie how Snowtours i år og glæder os til at komme til Lofer. Bookingen har været en super oplevelse. Der blev hurtigt fundet et ekstra værelse til os da det hotel vi ønskede var udsolgt, alle vores spørgsmål blev besvaret inden for kort tid - har kun godt at sige ind til videre.
Hurtig og effektivt
Jeg gik ind på hjemmesiden, og kunne se at chatten var bemandet søndag aften.
Spurgte til det jeg gerne ville have, og fik næsten omgående svar. Da vi også i år havde rejst med Snow Tours og været godt tilfreds, var det nemt at bestille det samme igen. Efterfølgende har jeg talt med i telefon med Snow Tours.
Mandag var det hele på bestilt og på plads.
Det har hele vejen igennem været hurtig, effektiv og venlig betjening, og prisen er ok.
Jeg kan kun anbefale at bestille gennem Snow Tours.
God vejledning ved brug af chatten
God vejledning ved brug af chatten, til at finde det rigtige til vinter ferien.
Fik 3 gode tilbud med det samme og et…
Fik 3 gode tilbud med det samme og et blev valgt 🤩 havde enkelte spørgsmål der blev besvaret lynhurtigt på chatten
Nem booking god service når man ringer…
Nem booking god service når man ringer til dem. Søde og venlige
Alt fungerer
Nemt at komme igennem på telefon, forståelse for vores behov og hurtig og konkret tilbud, som var lige til at tilgå og forstå.
God og personlig service og i det hele taget super nemt at få bestilt skiferie.
Vi fik bare verdensklasse service...
Vi fik bare verdensklasse service over chatten, som hjalp os til at finde det rigtige match til os. Der blev taget højde for at vi skal have hunden med, vejledt om forskellige muligheder ang. størrelse og faciliteter på de forskellige lejligheder. Fik sendt en mail med forskellige forslag og vist specifikke billeder i chatten for præcis de lejligheder vi talte om... bare verdensklasse og til en meget skarp pris... nu tager vi til Sälen og ser om det vi har købt også lever op til forventningen :)

Odpowiedź od SnowTours.dk
En god Skiferie
Vi fik en rigtig god service under bestillingen af skiferien. Destinationen var fantastisk og der var ingen problemer hele ugen det hele fungerede.
En absolut super service
En absolut super service. Det var muligt at ringe direkte ogfå hjælp, da der skete fejl ved booking, og det var samtidig muligt at ringe og få hjælp med det samme, da vi ville tilføje en ekstra person til turen. Yderligere kunne vi ringe, da der var gået noget galt på Destinationen med liftkort. Telefonen blev stadig Taget søndag aften klokken 20.Super hjælp!
Alt spillet, Rigtige god service.
Alt spillet, rigtige god service, de gav sig rigtig god tid til og hjælpe med og lave den helt rigtig ferie pakke til os, masser af indformation på mail inden ferien, ingen problemer med og hente nøgler liftkort og ski, alt kørte på skinner, lejligheden var perfekt og ren og alt virkede, ingen problemer med og aflever nøgler osv igen, jeg skal helt sikkert rejse med Snow Tours igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.