Reakcja na opinię
Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Virkede med det samme og alt fungere som de har lovet. Mega fedt
Man skal vente 100år på at de starter din server, men de tager dine penge øjeblikkeligt. Lidt træls men skide god service og hjælp fra support
Reakcja na opinię
Hurtigt og nemt Skulle bruge en server, kun få minutter efter jeg havde betalt havde jeg login og var faktisk klar til at bruge den
Hosting2You er et dansk ejet selskab, som er startet i April 2023. Vi har mere end 10 års erfaring med hosting af webservere og spil servere. Vores mål er at leverer webhosting og spil hosting af højeste kvalitet til discount priser. Vi er så sikre på vores service at vi tilbyder 24 timers fuld tilfredshedsgarenti.
Stabsvænget 4, 3520, Farum, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
hej jeg hvade et gave kort til jer men så der jeg gik igennme elt det med pengen så skulle jeg stadig betale 54kr men jeg grodjr det og gik igemmen alt med mitid så sage den st betaling ikke gik igennem men den har taget mine penge

Odpowiedź od Hosting2you
Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft.
Virkede med det samme og alt fungere som de har lovet.
Mega fedt
overall a great server hosting provider with little to no lag at all
Hurtigt og nemt
Der er ikke åntligt forbindelse til server så man bliver tit smidt ud og så går serveren tilbage itiden og man mister de ting man havde lavet i mellem tid (jeg har ingen plugins)

Odpowiedź od Hosting2you
God kundeservice og hurtig start af server
Købte en server her på Black Friday til 10kr. Det fungere bare perfekt og blev sat op med det samme.
Vild god oplevelse
men skide god service og hjælp fra support

Odpowiedź od Hosting2you
Der kom folk jeg ikke kendte på min private server

Odpowiedź od Hosting2you
har lejet en server ved dem, til cs 2- serveren køre som sådan fint, men det er nær umuligt sætte serveren op, det er meget simpel det jeg ønsker, nogle få maps jeg kan skifte imellem, men det er noget nær umuligt at sætte op uden at være 10 dobbelt verdens mester i det. og for at få hjælp til det skal man næsten betale det samme som serveren koster om mdr. når man er inde på serven kan man ellers nemt downloade maps. men det virker ikke. jeg forstår ikke det skal være så svært.

Odpowiedź od Hosting2you
Det lagret helt vildt så vi blev slidt ud og slettet alt arbejde vi havet lavet

Odpowiedź od Hosting2you
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.