Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Zobacz więcej
Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Zobacz więcej
Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Zobacz więcej
Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Zobacz więcej
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er ikke pengene værd på Reffen
Det er ikke pengene værd på Reffen. Umiddelbart god opsætning, stemning, rute og sminkede statister. Men efter første forskrækkelse er det blot gentagelse på gentagelse af person der hopper frem ved hvert hjørne og siger bøh uden reel afveksling. Kan ikke anbefales for børn over 10 år, måske yngre vil blive forskrækkede.
Alt i alt en meget blandet oplevelse
Alt i alt en meget blandet oplevelse. Jeg havde som mange andre læst anmeldelserne med blandt andet meget ventetid herinde, men valgte dog alligevel at tage afsted. Der stod i SMS bekræftigelse på billetten at der kunne opstå 20-30 minutters kø, vi endte med at holde i over en time i kø.. Ingen undskyldning eller andet fra personale. Man holder desuden med tændt motor og bruger en masse unødig benzin på dette også, da man mere eller mindre rykker sig hvert minut samt er tilkoblet deres radio så det ikke kan betale sig at tænde og slukke bilen hvert minut.
Da vi så ENDELIG kommer ind på banen og kigger på den flotte udstilling der ellers er, går der ikke mere end ca 10 minutter vil jeg tro før vi drejer rundt om en ret smal runding med minimalt udsyn foran med meget mørke. Lige i det vi drejer rundt om rundingen kommer en skuespiller op på siden af vinduet og vitterligt råber af os imens hun gentagende gange smadre på vinduet og råber vi skal sige undskyld meget aggressivt for at kører for hurtigt, selvom vi prøvede alt hvad vi kunne på køre så langsomt som muligt gennem den lange runding. Det satte den største dæmper på hele halloween oplevelsen, vi prøvede bare få en god tur og vi ville naturligvis ikke være til ulempe for nogen, vi prøvede så vidt muligt virkeligt holde den lave fart - men det er sku da heller ikke nemt når der ingen udsyn er i gennem en smal runding dekoreret med pynt og diverse i mørket? Bestemt ikke særligt rart at sidde og blive råbt og smadret på vinduerne samtidig aggressivt af. Fair man gerne vil give en påmindelse om farten, det skal der være plads til, men ligefrem at stå og skrige vi skal undskylde flere gange? For så hurtigt kørte vi heller ikke! Vi kørte aller aller Max 6-7 km i gennem svinget (tror endda lidt mindre)
Det satte desværre en dæmper på resten af showet, og faktisk også i bilen på vej hjem igen. Vi blev chokeret og sad fuldstændig i chok over skuespillerens opførelsel. Tænk at man har ét job som er at skræmme andre og lave en god oplevelse, men man så vælger på den værst tænklige måde at give en påmindelse ved at smadre på vinduerne og skrige en i hovedet gentagende gange at man skal undskylde. Det sku ikke i orden når vi virkeligt prøvede holde farten bedst muligt og ikke være til besvær. Skuespilleren sluttede også aggressivt af med et “KØR!” - ja så er den stemning da også fuldstændigt ødelagt og vi havde nærmest ikke lyst til at møde flere.
Ellers var skuespillerne meget flinke og gode, men vi syntes der var specielt nogen af dem som slet ikke behandlede bilen ordenligt. Jeg overdriver ikke når jeg siger de virkeligt smadrede på de vinduer som om det næsten var legetøj. Ellers på trods af de nederlag der var, så godt show. Men ved ikke om jeg gider betale 500kr igen for at blive råbt i hovedet, blive smadret på ens vinduer og vente i kø i over en time og bruge unødig benzin..
DET BLIVER NUL STJERNER HERFRA!!!!!
DET BLIVER NUL STJERNER HERFRA!!!!!! Arrangementet blev fredag aflyst pga. storm. Jeg bliver tilbudt en anden dato, men kan ikke andre dage, så beder derfor om at få mine penge retur. Det er åbentbart slet ikke en mulighed på trods af at jeg har tilkøbt afbestillingsforsikring. Jeg oplever nu i stedet at være kastebold mellem HORROR DRIVE THRU PÅ REFFEN, Tryg Forsikring og MusikDK, fordi ingen af dem åbentbart vil påtage sig et ansvar og betale mig mine penge retur.
Ps.: Jeg kan bekræfte at jeg HAR fået refusion

Spild af tid og penge
Vi kom til tiden, men ventede i 1,5 time uden at få nogen form for information om ventetid og årsag.
Spændingsniveaet faldt fuldstændig hos os i løbet af ventetiden - og da vi endelig blev lukket ind, var det en temmelig fesen oplevelse, af skræmmere der stod og vinkede os frem, for at få afviklet køen. Illusionen var langt væk. Sjældent har vi spildt så meget af en lørdag aften OG 500 kr😞

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
Vil bestemt ikke anbefale turen til…
Vil bestemt ikke anbefale turen til nogen!
Vi havde booket tid til 20;45, men måtte alligevel holde i kø i halvanden time. Da vi endelig bliver sluset igennem og det er vores tur, bliver bilerne sluset igennem så tæt på hinanden at vi kunne se bilen foran "blive forskrækket" og dermed vidste hvor statisterne gemte sig. Da vi ville køre endnu langsommere og vente lidt, så vi ikke kunne se bilen foran. Blev der flere gange banket på bilen og sagt af en bestemt statisk op til flere gange meget irriteret "kom så!!" og "kør så!!". Hun virkede meget træt af sit arbejde og som en der bare gerne ville hjem. Hun ødelagde alt der skulle minde om at være uhyggeligt..
Der var virkelig få "skræmmere" og de alle var åbenlyse og ikke spor skræmmende.
Alt i alt, virkelig en skod oplevelse og lever på ingen måde op til prisen.

Træls kø
I får 3 stjerner (Fyn)
Men det dælme ikke ok
Når i kan sms adresse ud og tid
Ikke sms eller skrive på Facebook at i har baneuheld og man skal forvente yderligere 2 timers kø, vi havde 3 børn i bilen!
Desuden sagde personalet det skyldtes at i lukkede de 200 biler ind der blev snydt igår!
Hvem der lyver om hvad, gjorde ikke ventetid mindre træls og i havde chance for den info og service
Skuespiller havde oppet sig kontra sidste år og det var en del sjovere
Ungerne syntes banen var for kort ;) så trods jeg ikke syntes det pengene værd havde 3 børn en fest efter over 2 timer i kø..

Dårlig oplevelse
Fyns Sommerland
Oplevelsen har været en rigtig skuffelse. Først starter en lang kø der tog halvanden time, trods vi var der til tiden. Da vi kommer ind på banen har skræmmerne ikke tid, og skynder os videre. Mega ærgerligt at det virker som om der bliver solgt for mange billetter end hvad der er personale til.
Derfor alt i alt har vi ventet i halvanden time og kørt banen i knap 20 min. Spild af 500kr. Det er ikke det værd.
Desuden var køen blevet dobbelt så lang da vi kører ud, og fortsætter langt ud på kørebanen.

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
Sen aflysning og mangel på refundering af billet
Jeg har rettet henvendelse både på Facebook og mail flere dage op til blæsevejret fredag og får oplyst torsdag dagen forinden, at de fastholder arrangementet. Dette undrer mig meget, da de har lovet den værste storm og stormflod i 110 år. Jeg bliver ringet op 4 timer før arrangementet og får oplyst at arrangementet er aflyst og at jeg kan ombooke til en ny dag. Jeg har ikke mulighed for at ombooke på grund af ferie og de lover at vende tilbage samme aften. Jeg hører intet samme dag, har rettet telefonisk kontakt dagen efter og skrevet mails, men får intet svar fra dem. Dette synes jeg er uacceptabelt. Jeg ønsker mine penge retur for billetten.

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
Hvorfor kan man ikke komme i kontakt…
Hvorfor kan man ikke komme i kontakt med jer ??
Vi har ringet og skrevet om
Ombooking. Det fremsendte link virker ikke . Virkelig dårlig service .

Sent at aflyse
Der kunne ses i vejrudsigten en uge enden at det skulle blæse meget, men alligevel aflyser det det først 1,5 timer inden.
Ingen kundeservice
Har bestilt billet til idag. Pga. voldsomt vejr og en formodet aflysning har jeg gentagne gange forsøgt at kontakte dem på mail/ Facebook - ingen svar.
Modtager først mail kl 15.30 om det er aflyst! Får link til ombooking - men dette virker ikke. Nyt link bliver sendt- heller ikke det virker. Virkelig dårlig kunde service- eller mangel på samme. Sidste år vi booker til det !
Skægt og sjove forskrækkelser
Var der i går, og ja det tog lang tid, 1 time og 20 minutter at komme ind på banen. Men tænker det kan ske med det lortevejr det var i går. For tænker regnen har drillet. Folk har ikke kunnet køre med åbne vinduer da det var værst, og så er det bedre at vente.
Men jeg har kun ros til banen. Vi havde åbne vinduer, og så og oplevede mange skræmmere, nok 15 til 20 stykker. Vi var 4 biler afsted, og alle oplevede de samme skræmmere.
Banen tog 22 minutter, cirka hvad vi havde forventet, da turen er 1000 meter.
Kommer gerne igen næste år.
Horrordrivethru Odense
Horrordrivethru Odense
Jeg besøgte horrordrivethru Odense igår aftes. Vi sad i kø i halvanden time i det værste mudder.
Det tog cirka 20 min at køre igennem banen.
Udklædning og make up var rigtig fint lavet, men skuffende at de reklamere med 25 skuespillere, men mødte kun 5-6 stykker.
Måske pengene værd, hvis man fylder bilen op, men hvis ikke, er det ikke pengene værd.
Moodkill at fire dobbelt tid på at komme ind på banen end man bruger på at køre igennem.

Fyns sommerland
Fyns sommerland - Virkelig dårlig oplevelse, der er virkelig inden skræmmere, og det kedeligste jeg har oplevet længe. Selv de ansatte beder deres venner ikke at give 500kr for det
Dårligste længe, ik brug 500kr, kun hvis i vil blive skuffet.

Odpowiedź od horrordrivethru.dk
Slet ikke ligeså godt som sidste år
Slet ikke ligeså godt som sidste år, blev slet ikke skræmt. De står bare og kigger på dig:(((
Useriøst firma
Havde bestilt tid til kl 2100
Ankom 2055 og så der var en lang kø.
Deres medarbejder fortalte der var mindst 30 min kø, men da vi snakkede med en anden kærer på vej væk, var det over en time.
Vi snakkede med den ansvarlige på stedet der lovede os penge retur, vi skulle blot skrive til deres kontakt mail.
Kl 0255 i nat får vi så at vide over mail, at det selvfølgeligt er forventeligt med ventetid og derfor ingen penge retur.
Et er at der er så lidt styr på det praktiske som der kan være. Andet er at man laver en mundtlig aftale om penge retur og bagefter løbe fra det.
Stinker langt væk af amatører bagved oplevelsen.
Hold jer væk, og brug pengene andre steder.

DRIVE THRU KØBENHAVN
Vi havde vores tur i København horror drive thru. Vi havde glædet os til det, vi var der 21:06 og havde tid 21:15 så vi var i ordenlig tid som de havde ønsket. På trods af det, sad vi i kø i 1 time og 15 minutter. Vi oplevede også at 2 personer sprang hele køen over og dette blev accepteret af personalet.
En heads up om lang ventetid af personalet da billeten blev scannet, ville have været værdsat.
På trods af det, var ruten og skuespillet gennemført

Var i Fyns Sommerland den 8
Var i Fyns Sommerland den 8. oktober. Fantastisk oplevelse, gode skræm, og gode dekorationer.
Mega godt lavet både med skræmmer og…
Mega godt lavet både med skræmmer og musik og alt andet
Mega fedt
Mega fedt!
Dog havde vi en forventning om lidt mere klovne på skuespillerne. Men super gennemført alligvel.
Vennerne og jeg var godt skræmt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.