horrordrivethru.dk Recenzje 232

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Havde den fedeste oplevelse i Slagelse Horror drive thru ! Sindsygt flot setup, engagerede skuespillere som alle gav den max gas ! Mangler man ekstra spænding, lader man blot dørene være ulåst elle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Horror Drive Through var imødeset med spænding. To meget spændte drenge med forældre havde skruet forventningerne helt op, og de blev til fulde indfriet. Vi kom i god tid, og blev lukket ind før tid.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget længere bane og fantastisk deko end på Reffen. Forladt cirkus giver god scare. Vi var 3 voksne i bilen og blev skræmt en del ;-) Gode skuespillere og uhyggelig udklædning. Dejligt med indendørs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik min billet aflyst pga vejret fredag den 20 oktober. Synes folkene bag horrordrivethru.dk har håndteret den trælse situation rigtig fint. Blev både ringet op og fik en mail om situationen. Og da v... Zobacz więcej

4,3

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Megagod oplevelse og faktisk ikke…

Megagod oplevelse og faktisk ikke plattenslageri. Det er rent faktisk skræmmende! Hvis du er sart, så rul vinduet lidt op, så er menneskeindslagene ikke så skræmmende. Jeg havde dog mit vindue helt nede, og synes det var fedt på fulde skrue!! 😁

18 października 2025

Alle pengene værd!

Alle pengene værd!
Sindssygt gennemførte kulisser som i sig selv var fascinerende.
Men stjernerne var skuespillerne der går all in, hvis dørene ikke er låst:-)
Vi var blown away over den høje standard.

Dårlig tur i Slagelse

Vi kørte med Extreme horror drive thru. Føler der var mange ting som man måske godt kunne blive bedre forberedt på. De tog kvælertag på køreren. Fik personligt selv en blodig læbe efter at blive slået af en af skuespillerne. Hun sagde dog undskyld. Ville aldrig gøre det igen, og ville heller ikk anbefale det til nogen.

Oceniono na 1 z 5

Virkligt skuffende oplevelse vi…

Virkligt skuffende oplevelse vi startede med og være lidt nervøse for hvor vild det bliver og var bange for at blive forskrækket men jo længere vi kørte ind jo kedeligere blev det og spild af penge i forhold til vores tur kun varede 25 minutter og efter alt det man har set på sociale medier havde vi forventet at de hoppet på bilen og kom ind i bagagerummet men vi fik kun to dask på bilen selvom vi havde lejet en af deres biler for at få et ekstrem oplevelse..

Skuffende oplevelse

vi havde lejet en af deres biler og var klar på de levede op til det man havde set på Facebook og TikTok men vi blev mega skuffet da de knap nok rørte bilen

Oceniono na 1 z 5

Ingen chok, kvælertag og spild af penge

Vi havde lejet en af deres Extreme horror biler og var i starten mega klar på at blive skræmt, vi sætter os ud i bilen og får vores instruktioner og begynder at køre ud på banen. Vi får ikke nogen videre chok og er alt i alt mega skuffede over hele oplevelsen. De kravlede ikke ind i bilen hverken foran bagi eller i bagagerummet som vi har set på Facebook osv… der var dog en af statisterne der tog kvælertag og det var til gengæld en MEGA UBEHAGELIG Oplevelse

Altid en fed oplevelse!

Endnu engang mange tak for en fed fed oplevelse! Mega dygtige skuespillere og flot (og uhyggeligt) opsæt 🧟‍♀️👻💀🎃
Det er en sand fornøjelse hver år! Det er blevet en familietradition for os og I skuffer aldrig 🎃
-Ps også rigtig god måde at dele køen op på 💪🏻

Verdens fedeste oplevelse

Verdens fedeste oplevelse, og godt lavet! Personalet er så søde, og imødekommende! Vi havde lidt problemer med bilen, og de løste det uden problemer! Denne oplevelse kan klart anbefales!

13 października 2025

En skræmmende fed oplevelse

Jeg anede ikke helt, hvad jeg skulle forvente, da vi kørte ind til Cirkusland Horror Drive Thru – men wow, det var SÅ meget mere, end jeg havde forestillet mig! Allerede ved indgangen begyndte stemningen at sitre. Musikken, lysene og de forladte cirkusscener skabte en uhyggelig atmosfære fra første sekund.

Hele oplevelsen var super gennemført – skuespillerne var fantastiske, og de formåede virkelig at skræmme, selvom vi sad trygt i bilen. Der var konstant nye chok og detaljer at opdage undervejs, og effekterne var imponerende! Klovnene var helt vanvittige (på den bedste måde), og hele turen føltes som at være med i en gyserfilm.

13 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej