In 2023 een mooie bank gekocht met all in care garantie voor vijf jaar. Nu zijn de rugkussens volledig ingezakt, in de garantievoorwaarden staat duidelijk benoemd dat dit onder de garantie valt bij i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een mooie bank gezien, die was elders goedkoper, toen werd de prijs direct aangepast. Kregen er ook nog de bezorging gratis bij als we voor het garantiesysteem kozen. De bank zit heerlijk en de bezorg... Zobacz więcej
Vorig jaar een eettafel aangekocht daar bleek houtworm in te zitten keurig opgehaald door de firma Hoogenboezem . Behandeld en weer terug gebracht. Ne een half jaar zag ik weer gaatjes verschijnen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij liepen bij toeval bij de winkel binnen voor een nieuwe bank. En die vonden we. We werden super geholpen door een verkoper die zeker niet opdringerig was. Bij de aflevering werd de bank (4 delen) z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Welkom bij Hoogenboezem Meubelen, een echt familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Wij zijn gepassioneerd door interieur en streven naar kwaliteit en uitstekende service. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum gevestigd in Schelluinen en negen prachtige woonwinkels verspreid over Zuid-Holland en Noord-Brabant, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers van interieur in de regio. Bij Hoogenboezem Meubelen hebben we een eenvoudige filosofie: liefde voor interieur en tevreden klanten. Elke week voegen we nieuwe producten toe aan ons uitgebreide meubelassortiment. Op onze website vind je een schat aan informatie en inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om onze winkels te bezoeken. Daar kunnen onze deskundige medewerkers je voorzien van persoonlijk advies en uitstekende service. We begrijpen dat je huis de belangrijkste plek is, waar geweldige verhalen worden verteld over jezelf en de mensen van wie je houdt. Bij Hoogenboezem Meubelen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je je écht thuis voelt. In onze winkels bieden wij een breed assortiment woonkamermeubels die je naar eigen smaak kunt samenstellen. Of je nu houdt van landelijk, eigentijds, modern, design, vintage, industrial of natuurlijke stijlen, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Ons sterke merken zoals INHOUSE, Henders & Hazel, Profijt Meubel en XOOON en Baenks belichamen de laatste trends en bieden kwaliteit en stijl. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkels en je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.
Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Alles is goed verlopen zoals bij de aankoop afgesproken.
Fijn contact geweest.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Goed geholpen nemen de tijd voor je alleen de levertijd was erg lang .
Maar zeer tevreden met de meubelen en dat is het belangrijkste .

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Helpt je professioneel op weg. Zeer vriendelijk en vakkundig bezorg personeel.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Op 7 september 2025 een bankstel, tv meubel, 2 salontafels en een boekenkast gekocht . We hebben ons nog een extra garantie aan laten smeren. Deze zijn 20 november 2025 geleverd. Twee dagen geleden ga ik zitten op de bank( Ik weeg 61 kilo ) en hoor een krak. Ik voel gelijk dat er iets kapot is in de bank. Ik voel onder de bank en in het midden is de balk gebroken. De volgende dag via de mail, want je kunt anders geen kontakt met hun krijgen, mijn bevindingen gemeld. Ik heb online een formulier ingevuld en foto's bijgevoegd. Hierop kreeg ik een mail terug dat dit niet onder de vergoeding valt en ik het voor een gereduceerd tarief kan laten maken. Ik ben zo vreselijk teleurgesteld gesteld in dit bedrijf. Ze nemen niet te moeite me te woord te staan of überhaupt te komen kijken.
Vandaag gebeld met de winkel waar we alles gekocht hebben en alles uitgelegd. Netjes te woord gestaan door de verkoper. Nu gaan ze een monteur sturen. Ik wacht af.
Gisteren is de monteur geweest en deze heeft kosteloos de bank gerepareerd. We hebben ook een excuus en een bos bloemen gekregen voor het ongemak.
Bedankt daarvoor.
Familie van der Pluijm

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
We zochten nieuwe eetkamerstoelen en we zijn van bestellen tot bezorgen super goed geholpen! Echt een grote pluim.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Duidelijke en vriendelijke uitleg bij aankoop van bankstel

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
We kregen alle tijd om op ons eigen tempo de winkel te verkennen. Geen opdringerige verkopers. Na lang oriënteren uiteindelijk onze keuze kunnen maken met hulp van een verkoper. Hij nam de tijd om ons mee te nemen door alle mogelijkheden. En gaf ons duidelijke tips.
Onze eerste ervaring met deze winkel. Maar zeker niet de laatste!

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Super goed advies gehad mbt onze relax stoelen. De levering verliep soepel en op tijd.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Helaas kon de zetel niet door de traphal.
Ik gaf zelf in de winkel aan dat dit mss een probleem zou vormen en of ze geen ladderlift hadden. Zo n groot bedrijf dat dit niet zelf kan meeleveren is best raar.
De verkoper garandeerde me dat dit geen probleem zou vormen. Wel dus! Echt ontzettend jammer. Dus tip ! Verkoper weet aub wat je zegt.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Spullen waren goed de bezorgers waren heel aardig en netjes.
Hebben alles perfect gedaan

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Mooie winkels met een goed assortiment en klantvriendelijk personeel Jammer dat je bezorg- en montagekosten moet betalen bij aflevering

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Vriendelijk en klantgericht. Je kan op je gemak lekker rondkijken. Eenmaal aan het bestellen een lekker kopje koffie met wat lekkers. Hele prettige ervaring.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Bij Hoogenboezem maken ze waar wat ze zeggen.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
De bezorgdienst was perfect. Deze 2 mensen werkten echt netjes en ruimde alles op. Ze waren heel klantvriendelijk dat viel gelijk op

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Vriendelijk en behulpzaam personeel, netjes bezorgd en binnen gebracht door 2 vriendelijke mannen.
Onze eetkamerstoelen hadden een levertijd van 8 a 12 wk hebben maar nog geen week na onze bestelling belde ze op dat ze al geleverd konden worden en mijn eetkamer draaistoelen zitten heerlijk en zijn van goede kwaliteit

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Goede service bij het uitzoeken van de meubels, daarna wachten op de levering en het uitpakken en plaatsen van de meubels prima service.

Odpowiedź od Hoogenboezem Meubelen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.