Banner for Saxo Group - Saxo Nederland

Wynik TrustScore: 3 na 5

Barbara Strozzilaan 310,, 1083 HN Amsterdam, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik wilde informatie over mijn rekening, dit alles is prima opgelost door de medewerkster die ik aan de lijn had. Maar ook in dit informatieve gesprek kwam ik er achter dat ik deze rekening had opgeh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorige week heb ik problemen ondervonden bij het inloggen als gemachtigde op een rekening van een vriend. Na enkele medewerkers gesproken te hebben alsmede hun leiding gevende zou ik vandaag om 11.3... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een opname gedaan, dus geld naar tegenrekening overmaken, zou één tot drie werkdagen duren. Na drie werkdagen gechat met Saxo omdat de transactie nog steeds op ‘te verwerken’ staat. Steeds zouden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Waiting cue for Dutch language service, so I chose English. I talked with Abhas from a service center near Delhi who was listening well, had good knowledge and solved my problem. I write this review t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa inwestycyjna
  2. Bank inwestycyjny

Napisane przez firmę

De kansen op de wereldwijde beleggingsmarkten liggen voor iedereen open. En wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar dromen voor de toekomst waar te maken. Daarom zijn wij erop gericht u te helpen goed te beleggen en te handelen.

What do we offer?

Napisane przez firmę

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1349

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende hulp bij de telefonische…

Uitstekende hulp bij de telefonische beantwoording van mijn vragen door de medewerkster Charissa

24 kwietnia 2026

Beste heer/mevrouw Poes,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is bijzonder prettig om te vernemen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Charissa en dat uw ervaring met onze dienstverlening naar tevredenheid is verlopen. Wij zullen uw compliment zeker aan haar doorgeven; dergelijke terugkoppeling waarderen wij zeer, omdat het ons helpt de kwaliteit van onze service op hoog niveau te houden.

Mocht u in de toekomst opnieuw vragen hebben, ondersteuning nodig hebben bij uw rekening of producten, of suggesties willen delen over onze dienstverlening, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

mooie aandacht

kreeg snel contact. En was heel vriendelijk en behulpzaam. Heel goed allemaal.

22 kwietnia 2026

Beste heer/mevrouw, Schmeets,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is prettig om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met onze klantenservice.

Mocht u in de toekomst opnieuw vragen hebben of onze hulp nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Oceniono na 4 z 5

Goede uitleg op mijn vragen

Goede uitleg op mijn vragen. Nam ook de tijd.
Vriendelijke medewerker.
Deze vier sterren is alleen voor deze keer.
In het verleden vond ik de service slecht.

Opmerking:
Ik krijg echter 3 mailtjes te vragen of ik deze enquête wil invullen. Komt niet professioneel over.

21 kwietnia 2026

Beste heer/mevrouw Groen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is prettig om te horen dat u naar tevredenheid door ons bent geholpen. Wij doen onze uiterste best om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het spijt ons te vernemen dat u herhaaldelijk e-mails over de enquête heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen dit intern direct laten onderzoeken, zodat dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Mocht u in de toekomst opnieuw vragen hebben of onze hulp nodig hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Vrolijke mannelijke stem

Vrolijke mannelijke stem, die begroet de klant heel vriendelijk als of hij glimlacht.
Nick is leuk om in gesprek te gaan en vragen te stellen.
Hoop maar dat andere collega's ook zo'n uitsraalingen kunnen geven.
In het gesprek blijft hij vrolijk en heel geduldig blijven.
Nick, blijft zo klanten helpen dan zijn we ook heel tevreden... Succes verder met je "glimlach"

15 kwietnia 2026

Beste Rudy,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze medewerker.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Erg fijn geholpen door Jules van der…

Erg fijn geholpen door Jules van der Horst !!

5 Sterren voor Jules: Fijn wanneer je hem als klant aan de telefoon krijgt want hij was een stuk behulpzamer dan een andere collega

10 kwietnia 2026

Beste Majella,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is erg prettig om te horen dat u zo tevreden bent over de wijze waarop onze collega u heeft geholpen en dat het contact naar wens is verlopen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en dergelijke terugkoppelingen helpen ons om die hoge standaard te behouden en waar mogelijk verder te verbeteren.

Wij zullen uw compliment intern doorgeven aan de betrokken collega en het betreffende team. Positieve feedback zoals die van u wordt binnen onze organisatie zeer gewaardeerd.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, ondersteuning nodig hebben bij uw rekening of producten, of suggesties hebben voor verbeteringen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Mijn vragen zijn adequaat opgepikt en…

Mijn vragen zijn adequaat opgepikt en beantwoord. Tevens was de medewerker behulpzaam bij het vinden van een oplossing voor een prive aangelegenheid.

10 kwietnia 2026

Beste mevrouw Platerink-Geerts,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het is zeer prettig om te vernemen dat u het contact met ons als zo goed heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Loyal customer since 2011, disappointing service

Our account was blocked again after one of the account holders was classified as a UBO following a deposit. This individual has been fully identified by Saxo Bank since 2014.
We informed Saxo in mid‑March that the UBO registration was filed with the Dutch Chamber of Commerce and shared the registration form. Once the registration was finalized, we promptly provided the official extract and later even the formal confirmation letter from the Chamber of Commerce. Despite this, the account remains blocked.
Repeated calls resulted only in the message that the compliance department is “busy.” A formal complaint was filed, but no response has been received so far. There are no status updates, no timelines, and no substantive communication.
All compliance requirements have been met, yet the account remains blocked.

2 kwietnia 2026

Dear Geertwim,

We are very sorry to hear that your experience with the process of updating your account details has been so negative. It is absolutely not our intention that you receive no response from us.

Pursuant to the Dutch Anti‑Money Laundering and Anti‑Terrorist Financing Act (Wwft) and the Financial Supervision Act (Wft), we are required to keep certain client information up to date for all our customers. For that reason, we periodically request specific information from you, which we are legally obliged to collect. This is why we have asked you these questions. However, you should of course not be left without clear explanations or substantive communication from us.

We have also looked into this further, but based on your name alone we have not been able to locate an account. We kindly ask you to contact us so that we can identify your account and work with you to resolve the issue.

Yours sincerely,

Oceniono na 4 z 5

Zeer prettig en vriendelijk geholpen

7 kwietnia 2026

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het is prettig om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met de ondersteuning die u van ons heeft ontvangen. Wij stellen uw positieve feedback zeer op prijs.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan horen wij dat uiteraard graag van u. Wij staan klaar om u verder te assisteren.

Extreem traag bedrijf

Na bijna 4 weken sinds het aanleveren van alle documentatie heb ik nog steeds geen reactie ontvangen op mijn aanvraag voor een nieuwe belegging rekening. Voor een bedrijf dat actief is in een branche waar snelheid en timing cruciaal zijn is dit tamelijk bizar.

7 kwietnia 2026

Beste Bijleveld,

Het is vervelend om te horen dat het aanmaken van een nieuwe rekening bij u vertraging heeft opgelopen. Dit is zeker niet hoe wij het proces voor ons zien; wij streven ernaar nieuwe rekeningen zo vlot en soepel mogelijk te openen.

Aan de hand van alleen uw naam kan ik helaas geen lopende aanvraag voor een nieuwe rekening terugvinden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat wij direct voor u kunnen uitzoeken wat de status van uw aanvraag is en waarom het openen van uw rekening op dit moment langer duurt dan gebruikelijk.

Wij doen ons uiterste best om nieuwe rekeningen zo snel mogelijk te openen, maar wij zijn ook verplicht zorgvuldig te werk te gaan en alle gegevens goed te controleren. In sommige gevallen kan het nodig zijn aanvullende informatie bij u op te vragen of extra controles uit te voeren. Dit kan helaas tot enige vertraging leiden bij het openen van een nieuwe rekening.

Wij begrijpen dat dit voor u hinderlijk kan zijn. Zodra u contact met ons opneemt, kijken wij graag samen met u mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Net als vele oud klanten voor mij…

Net als vele oud klanten voor mij geschreven hebben een verschrikkelijke organisatie. Meer dan 25 jaar klant van binck en later saxo. Ook al is de herkomst van nieuwe middelen duidelijk gemaakt ze blijven vragen naar meer. Het lijkt wel alsof ze een compleet beeld van de financien van een klant nastreven, ook al is dit in de huidige wetgeving niet legaal (minimaal benodigd mogen ze vragen).

De website laat te wensen over tov binck. De klantenservice is catastrofaal!
Heb afgelopen week alles overgezet naar lynx. Zelfs met hun minpuntjes een verademing tov saxo.

Ik kan iedereen alleen maar aanraden hun portfolio zsm bij saxo weg te halen, deze broker verdient naar mijn inzicht geen plek op de nederlandse markt.

(Overigens heb ik deelgenomen aan beta onderzoeken mbt dit soort informatievragen. Met de reserveringen en commentaren die ik aangaf hebben ze blijkbaar niets gedaan. Noch heb ik de €50 amazon bon ooit kunnen gebruiken daar ze die aan een of ander amerikaans account koppelden wat ik niet heb).

30 marca 2026

Beste heer Vanderbijl,

Het is zeer vervelend om te vernemen dat u uw ervaringen met ons op deze manier heeft beleefd. Dit is zeker niet hoe wij onze dienstverlening voor ogen hebben. Onze klanten staan bij ons altijd centraal en wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed en zorgvuldig mogelijk van dienst te zijn.

Met betrekking tot het opvragen van de herkomst van uw vermogen willen wij u graag toelichten dat wij hiertoe wettelijk verplicht zijn op basis van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en de Wft (Wet op het financieel toezicht). Deze wet- en regelgeving is van toepassing op al onze klanten. Wij zijn daarom genoodzaakt dergelijke informatie op te vragen en gaan hier altijd zo zorgvuldig mogelijk mee om.

Het is spijtig om te horen dat u ervoor heeft gekozen uw rekening naar een andere broker over te zetten. Wij respecteren uiteraard uw keuze, maar vinden het jammer dat wij uw vertrouwen niet hebben kunnen behouden.

Mocht u in de toekomst toch nog vragen hebben of als wij u op enige wijze van dienst kunnen zijn, dan horen wij dat graag. Wij staan bereid om u verder te helpen.

Oceniono na 5 z 5

altijd goed verzorgde en duidelijk…

altijd goed verzorgde en duidelijk uitgelegd! naderhand alles ook makkelijk en op je gemak terug te kijken

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Het is zeer prettig om te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad en dat u ons platform als gemakkelijk in gebruik ervaart. Wij streven er voortdurend naar onze dienstverlening en gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren, en uw terugkoppeling bevestigt dat wij op de goede weg zijn.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of als wij u op een andere manier van dienst kunnen zijn, dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Oceniono na 5 z 5

Prima overzicht van de ins en outs van…

Prima overzicht van de ins en outs van dividenden. Aanrader voor de beginner!

Beste Heer Arnoldussen,

Hartelijk dank voor uw positieve review en waardering. Mocht u in de toekomst hulp nodig hebben kunt u altijd gerust met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 5 z 5

Goed advies over procedure ter voorkoming dubbele belasting

Goed advies over procedure ter voorkoming dubbele belasting. Werd zorgvuldig nagetrokken

Beste heer Brouwer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Het is fijn om te horen dat ons proces met betrekking tot het voorkomen van dubbele belasting u goed is bevallen. Voor ons is het van groot belang om dit voor al onze klanten zo zorgvuldig en correct mogelijk te controleren, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en onnodige fiscale nadelen zoveel mogelijk kunnen voorkomen.

Wij hopen u ook in de toekomst verder van dienst te mogen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Oceniono na 2 z 5

Saxo Bank biedt goede beleggingsplatformen aan, maar . . .

Saxo Bank biedt stabiele, snelle en goede beleggingsplatformen aan, maar . . .
In 2025 kreeg Saxo Bank van de financiële toezichthouder een forse boete vanwege ondermaatse dienstverlening aan klanten. Onder andere omdat de klantenservice beloften niet nakwam en Saxo Bank hun klantenadministratie niet op orde had. Dit is geverifieerde, openbare info van het internet.
Waarschijnlijk op basis van het bovenstaande kreeg ik recentelijk het verzoek van Saxo Bank om mijn klantgegevens via hun handelsplatform bij te werken.
Toen ik dat probeerde verscheen er een systeem-foutmelding die aangaf dat mijn gegevens niet konden worden aangepast, samen met de instructie om met de klantenservice van Saxo Bank contact op te nemen.
Vervolgens met klantenservice Saxo gebeld, die mij meerdere keren aangaf dat mijn melding “geëscaleerd was naar de juiste afdeling voor opvolging door een analist”. Klantenservice kon niet aangeven wanneer de foutmelding verholpen kon zijn.
Inmiddels ruim vijf weken verder en Saxo heeft hun probleem nog steeds niet kunnen oplossen.
Nu dreigt Saxo Bank met het beperken van mijn handelsplatform omdat ik mijn gegevens niet aanpas.
Herken je de vicieuze cirkel?
Antwoorden op hun e-mails werkt niet want die worden niet gelezen (no-reply adres).
Een online klachtenformulier via de Saxo-website indienen werkt ook niet omdat de klachtenprocedure vastloopt voordat je het klachtenformulier kunt indienen. Meerdere vergeefse pogingen gedaan.
Ik heb Saxo’s probleem noodgedwongen zelf opgelost door over te stappen naar een andere broker.
Mijn mogelijke overstap had ik eerder gemeld als hun probleem niet vlot opgelost werd.
Mocht helaas niet helpen dus vanwege de dreigende beperkingen van mijn platformactiviteiten ben ik overgestapt naar een andere broker.
Boodschap aan Saxo Bank: als jullie deze ervaringen lezen, vraag mij dan niet om contact op te nemen met jullie klantenservice. Daar heb ik niets aan want zij komen hun beloften niet na, waarvoor de toezichthouder Saxo Bank vorig jaar al op een forse boete trakteerde.
Herkennen jullie de vicieuze cirkel?
Mooi dat Saxo aan verbetering werkt maar jullie hebben nog wel een traject af te leggen. Veel succes!

27 marca 2026

Beste Rick,

Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaringen. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons hierover te informeren.

Het spijt ons oprecht om te vernemen dat u ons proces en de wijze waarop u bent geholpen als negatief heeft ervaren. Dit is absoluut niet de kwaliteit en service waar wij als organisatie naar streven. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten zich serieus genomen en goed ondersteund voelen, en in uw geval is dat helaas niet zo geweest.

Het is beslist niet de bedoeling geweest dat uw foutmelding in ons systeem bij uw eerste contactmoment niet correct is verholpen. Ook het bijwerken van uw rekeninggegevens had niet op deze wijze mogen verlopen. Wij begrijpen dat dit bijzonder vervelend voor u moet zijn geweest.

Wij zijn continu bezig onze processen en dienstverlening te verbeteren, zodat wij onze klanten in de toekomst beter kunnen ondersteunen. Uw feedback is daarbij van grote waarde. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken en waar nodig maatregelen nemen om herhaling te voorkomen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Oceniono na 5 z 5

Vooral de correcte afhandeling, en geduld.

Vooral de correcte afhandeling van de klacht.
Dit gebeurde met de uiterste geduld en netheid.
Vooral door Rudolf. alHelou.

Jan en Elly van Kimmenade

19 marca 2026

Geachte Heer van Kimmenade,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat uw klacht correct en met veel geduld is afgehandeld.

Uw tevredenheid en feedback zijn belangrijk voor ons. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Gesproken met dhr J Botermans.

Gesproken met dhr J Botermans.
Hij heeft me snel teruggebeld en daarbij de vragen adequaat beantwoord. Dank daarvoor

24 marca 2026

Geachte heer Monster,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het doet ons bijzonder veel plezier te horen dat u het contact met onze klantenservice als prettig heeft ervaren. Wij streven ernaar al onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en waarderen uw waardering voor onze inspanningen.

Mocht u nog verdere vragen hebben of indien er andere zaken zijn waarbij wij u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Oceniono na 1 z 5

Sinds de overname van BinckBank door…

Sinds de overname van BinckBank door Saxobank zeer veel moeite om de een goede communicatie te houden met Saxo. Zij zijn gegevens kwijt uit het verleden. Ook is de persoonlijke service zeer slecht.

22 marca 2026

Geachte heer Heijnsbroek,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is geenszins hoe wij onze dienstverlening willen aanbieden, en wij nemen uw feedback zeer serieus.

Helaas kunnen wij op basis van de door u verstrekte gegevens geen account in ons systeem traceren. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen met uw vraag of probleem. Ons doel is om samen tot een bevredigende oplossing te komen.

Wij zijn vastberaden om de communicatie met u zo efficiënt en transparant mogelijk te laten verlopen en hopen uw vertrouwen in de toekomst te herwinnen.
Alvast dank voor uw medewerking.

Oceniono na 5 z 5

Mijn account stond in het Engels ik ben…

Mijn account stond in het Engels ik ben vlug en accuraat geholpen om mijn account weer in het Nederlands te krijgen.

19 marca 2026

Beste Heer Hovenkamp,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn erg blij te horen dat onze medewerkers u goed hebben geholpen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Oceniono na 1 z 5

Na meer dan 20 jaar klant - wordt het hemd van je lijf gevraagd...

Na meer dan 20 jaar klant, wordt je gebombardeerd met vragen over de herkomst van je geld: na de boete van ongeveer $50MM (DKK 313 million) die de bank geaccepteerd heeft- Dus door die boete vanwege het mogelijk wit wassen van geld bij de Saxo bank, kan "Jan Modaal" de kasten uitruimen om gegevens te zoeken die dubieus relevant en zeer persoonlijk zijn. Kans is groot dat de bestaande klanten weg rennen. Ik hoop dat ze de zaak op orde houden, want nog maals $50MM boete is geen "penny money". Andere brokers banken lossen zulke vragen met een betere procedure met meer transparentie op. Wel jammer want Saxo platform op zich is best goed.

17 marca 2026

Geachte heer/mevrouw Marius,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het onder de aandacht brengen van uw zorgen. Wij begrijpen dat de recente verzoeken om aanvullende informatie betreffende uw financiële transacties vragen kunnen oproepen.
De gestelde vragen dienen ter ondersteuning van onze inspanningen om volledig te voldoen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Als financiële instelling zijn wij wettelijk verplicht om strikte maatregelen te handhaven die de integriteit van het systeem waarborgen. Deze regelgeving helpt ons en andere financiële instellingen in het voorkomen van witwassen van geld en de financiering van terroristische activiteiten.

Het is begrijpelijk dat u deze maatregelen als belastend kunt ervaren en dat zij invloed kunnen hebben op uw privacy. Wij willen benadrukken dat het nooit de intentie is ongemak te veroorzaken. Onze controles worden met regelmaat uitgevoerd en dienen een groter algemeen belang dat gericht is op het beschermen van onze diensten tegen ongeoorloofde financiële activiteiten.

Indien u verdere vragen heeft of indien u ongemak ervaart door deze verzoeken, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat te allen tijde gereed om u van dienst te zijn en uw vragen te beantwoorden.

Efficiënt, klantgericht. Prima!

Snel contact, snel begrip van de achterliggende complexiteit van mijn vraag, snel afdoende antwoord. Prima!

17 marca 2026

Geachte heer de Ru,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat u het contact met ons als goed heeft ervaren. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zullen ons blijven inzetten om al uw vragen en behoeften optimaal te ondersteunen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of verdere ondersteuning wensen, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej