Virkelig lækker kvalitet - jeg har købt meget af Holmm’s tøj, det kan betale sig at købe kvalitet.
Wir haben bei HOLMM ein Geschenk ausgewählt für unsere besten Freunde, welche gerade zum ersten Mal Eltern wurden. Der Onlineshop ist sehr user-friendly und erlaubt es einem verschiedene Produkte a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
O melhor caxemira na venda, uma qualidade surpreendente. Você pode comprar roupas combinando, a fim de fazer alguns looks bonitos para os pais e filhos. A entrega foi impressionantemente rápida, as... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vores sønner har flere bodyer og striktrøjer fra Holmm (købt både på hjemmeside samt i Tinderbox) Alle items er af virkelig god kvalitet og holder til brug og vask. Ved køb på hjemmesiden oplevede j... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
HOLMM. is a high quality children’s clothing brand with the ambition to redefine luxury for the 21st century. Designed with an informal approach to elegance, our goal is to merge crafts- manship with Scandinavian simplicity, to create high quality designs with lasting appeal that you will cherish forever.
H. C. Andersens Boulevard 9-11, 1553, København V, Dania
- +4529887943
- info@holmm.com
- holmm.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles super
Alles super. Tolle und super hübsche Kleidung. Einzig der teure Rückversand ist ärgerlich.

Odpowiedź od Holmm.
Virkelig lækker tøjkvalitet men dårlig returservice
Virkelig lækker tøjkvalitet, men desværre dårlig returpolitik, hvor kunden bl.a. selv skal betale for den.

Høj kvalitet
Har købt tøj til min niecer. Tøjet er fantastisk kvalitet, og deres kundeservice er virkelig hjælpsom. Ikke sidste gang jeg har handlet her.

Odpowiedź od Holmm.
Super hurtig levering og VIRKELIG…
Super hurtig levering og VIRKELIG lækker strikbluse jeg modtog.
Pasformen er perfekt. Kan varmt anbefale at handle hos Holmm.
Det er ikke sidste gang jeg køber tøj derfra.

O melhor caxemira
O melhor caxemira na venda, uma qualidade surpreendente.
A entrega foi impressionantemente rápida, as roupas chegaram em apenas dois dias.
Eu só posso recomendar.

originelle Geschenkidee
Der Onlineshop ist sehr user-friendly und erlaubt es einem verschiedene Produkte auszuwählen für Babys, Kinder und Erwachsene. Jedes Kleidungsstück ist genau beschrieben mit welchen Stoffen es hergestellt wurde.
Es ist bemerkenswert welche Qualität die Kleider besitzen und deswegen ist es meiner Meinung nach nur zu empfehlen.
Die Lieferung hat auch sehr gut und schnell funktioniert.

Rigtig lækkert tøj
Alle items er af virkelig god kvalitet og holder til brug og vask.
Ved køb på hjemmesiden oplevede jeg god service og hurtig levering.

Odpowiedź od Holmm.
Jeg bestilte den fineste striktrøje fra…
Jeg bestilte den fineste striktrøje fra Holmm af den bedste kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefale andre, at handle der.

Excellent
Excellent rapport qualité/prix, livraison rapide et un service après vente au petit soins. Une valeur sûre, je vous le recommande, bravo à toute l’équipe

Odpowiedź od Holmm.
Det er det lækreste og blødeste…
Det er det lækreste og blødeste børnetøj. Kvaliteten er helt i top og super service. Kommer helt sikkert til at bestille mere af deres tøj!

Odpowiedź od Holmm.
Jeg har efterhånden bestilt flere…
Jeg har efterhånden bestilt flere forskellige varer fra Holmm.dk.
Min oplevelse er overall:
God brugervenlighed på websitet Hollm.dk - nemt at finde varene og bestille på sitet.
Hurtig levering - Jeg har endnu til gode at mine varer ikke er kommet til tiden.
Kvaliteten af varerne er bare i en klasse for sig.
Har haft brug for kundeservice en gang og 5 min efter havde de fundet en løsning på mit problem.
Det er ikke sidste gang jeg køber fra Holmm.dk

Odpowiedź od Holmm.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.