Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækker kvalitet - jeg har købt meget af Holmm’s tøj, det kan betale sig at købe kvalitet.

Oceniono na 5 z 5

Wir haben bei HOLMM ein Geschenk ausgewählt für unsere besten Freunde, welche gerade zum ersten Mal Eltern wurden. Der Onlineshop ist sehr user-friendly und erlaubt es einem verschiedene Produkte a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

O melhor caxemira na venda, uma qualidade surpreendente. Você pode comprar roupas combinando, a fim de fazer alguns looks bonitos para os pais e filhos. A entrega foi impressionantemente rápida, as... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores sønner har flere bodyer og striktrøjer fra Holmm (købt både på hjemmeside samt i Tinderbox) Alle items er af virkelig god kvalitet og holder til brug og vask. Ved køb på hjemmesiden oplevede j... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą

Napisane przez firmę

HOLMM. is a high quality children’s clothing brand with the ambition to redefine luxury for the 21st century. Designed with an informal approach to elegance, our goal is to merge crafts- manship with Scandinavian simplicity, to create high quality designs with lasting appeal that you will cherish forever.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Lækre bæredygtige produkter

Lækre bæredygtige produkter. Lækre farver. Flot og inspirerende hjemmeside/Instagram. Hurtig levering. Meget tilfreds efter nu flere køb.

21 listopada 2022

Hej Christine

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du glad for vores service og produkt kvalitet samt hjemmesiden :)
Bæredygtighed betyder meget for os, så det er dejligt når vores kunder også sætter pris på det.

Håber at du igen vil besøge en af vores forhandlerer, eller købe fra vores webshop.

Amalie

Oceniono na 4 z 5

God service

God service, fine styles - dog lidt langsomme til at sende ordrerne afsted.

15 listopada 2022

Hej Annett

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du glad for vores service og produkter. Vi har for nylig skiftet lager og det er i denne process at din ordre er kommet lidt senere ud af døren end normalt, da vi altid bestræber på at sende vores ordre den efterfølgende hverdag.

Håber at du igen vil købe fra vores webshop.

Amalie

Oceniono na 1 z 5

Køb hos deres forhandlere

Køb hos deres forhandlere, de har ikke god kundeservice. Ingen returlabel, ingen returseddel og ingen retur info på deres hjemmeside. Flere dages svartider på mail, og man skal sende retur til en anden adresse, end der hvor pakken er afsendt fra, hvilket betyder at jeg nu har en pakke (og mange penge) ude og svømme. Desuden er flere af billederne på hjemmesiden ikke gode angivelser af farverne. Guld print kommer som sølv og beige/grå ser ud som klassisk lys musegrå. Jeg elsker deres produkter, men ikke deres dårlige service🙌

22 czerwca 2022

Kære Malene,

Først og fremmest er vi utroligt glade for at du elsker vores produkter og brand. Dernæst, tak for din feedback og det er selvfølgelig ikke godt nok at vi ikke svarer samme dag, dette beklager jeg. Normalt svarer vi indenfor et par timer og senest samme dag. Vores politk er at fragten
på alle ordre indenfor EU er gratis og normalt er der en returformular vedlagt i pakken der gør returen nem. Det lyder til at vores lageret har glemt dette i dit tilfælde, hvilket jeg beklager. Jeg kan forstå du også har sendt en mail til os, hvilket min kollega besvarer med flere detaljer.

Vi håber at se dig tilbage på webshoppen og ønsker dig en fantastisk dag.

Venlig hilsen.

Team HOLMM.

Great and very friendly Service

Great and very friendly Service. Wonderful quality.

10 stycznia 2022

Dear Christina

Thank you for your nice review. It means a lot to us.
Satisfied costumers is the best feedback.
Thank you.

Kind regadrs

Oceniono na 4 z 5

I bought two jumpers (Billy and Loba)…

I bought two jumpers (Billy and Loba) which are great quality and fit perfectly. The shopping experience was very pleasant, staff at the e-shop helped me to choose the correct size. I have received the package within next few days. The only negative thing is that they advertised that all orders in December will be placed in a cotton tote bag, however mine wasn't and if I had known I would have bought the bag myself. Overall, I would recommend both the products and shopping through their e-shop.

20 grudnia 2021

Dear Andrea

Thanks for your feedback, we are very happy that you love our products and that they fit perfectly :) We are very sorry for the missing HOLMM. Cotton toke bag, this is a mistake from our side. We will of course send you a Cotten toke bag ASAP.

Merry Christmas

Team HOLMM.

Meget tilfreds

Hurtig ekspedition og jeg har modtaget en super lækker trøje.

20 listopada 2021

Hej Rikke
Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Det glæder os at hære at du er tilfreds med produktet.

Håber at du igen en dag vil benytte dig af vores webshop.

Hurtig forsendelse, lækre produkter

Hurtig service og forsendelse. Virkelig lækker kvalitet, som lever op til forventningerne.

19 listopada 2021

Kære Lotte

Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder så meget for os, at vores kunder er tilfredse.
Dejligt at høre at dine forventninger er blevet indfriet, i forhold til kvalitet, service og forsendelse.

Vi håber du igen, en dag, vil benytte dig af vores webshop.

Med venlig hilsen,

Rigtig lækker strik

Rigtig lækker strik. Hurtig levering.

13 listopada 2021

Hej Beth

Tak for din fine anmeldelse.
Det betyder så meget for os, at vide at vores kunder er tilfredse med kvalitet og service.

Håber at du igen vil benytte vores webshop.

Med venlig hilsen,

høj kvalitet

Hurtig levering.
Pænt indpakkede items.
Helt fantastisk kvalitet af items.

jeg er meget meget tilfreds. Har bestilt før og kommer til at gøre det igen uden tvivl.
HOLMM. kan varmt anbefales når man værdsætter høj kvalitet og bløde materialer.

13 listopada 2021

Kære Malou

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at vi igen har kunnet leve op til forventningerne omkring service, levering og ikke mindst kvalitet.

Det betyder så utrolig meget for os at vores kunder er tilfredse.

Vi glæder os til at se dig igen på webshoppen.

Dear Anna

Thank you so much for your review.
We are happy to hear that you are satisfied with our service and the quality of our products.

Hope to see you soon again on our webshop.

Best regards

Oceniono na 5 z 5

Lækre produkter og hurtig levering.

Købsoplevelsen var super god og varerne blev leveret på under 48 timer.

Vores børn elsker deres nye trøjer og huer. Virkelig god og lækker kvalitet. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler hos HOLMM.

21 września 2021

Hej Sune

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det er fantastisk at høre at Jeres børn elsker vores produkter. Det er den bedste reklame vi kan få.
Vi gør vores bedste hver dag, for at yde høj service og kvalitet, det er så dejligt at høre når det lykkedes.
Tak.

Vi glæder os til igen at se dig på webshoppen eller hos en af vores forhandlerer.

Oceniono na 5 z 5

One of my favorite brands for my…

One of my favorite brands for my daughter.My little daughter has a very sensitive skin and she loves the quality of the products on her skin. The customer service is outstanding and very helpful. I just wished they would be stocked in the UK.

9 września 2021

Dear Franziska

Thank you very mush for the nice review.
It means a lot to us, to know that you and your daughter are satisfied, with service and quality.

We hope that we soon can be stocked in the UK too.

Best regards

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og mega lækre…

Hurtig levering og mega lækre produkter!
Det 2 gang jeg bestiller der fra :)

24 czerwca 2021

Hej Josephine,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at hører at du er tilfreds med både levering og vores produkter. Det betyder rigtig meget for os.

Jeg håber at du vil få glæde af dine produkter, og at vi snart ses igen på weshoppen.

Venlige Hilsner,

Super

Holmm hat einfach tolle Qualität. Die Lieferung nach Deutschland erfolgt prompt, die Teile sind super schön und hochwertig verarbeitet. Immer wieder gerne! Top! Top! Top!

17 maja 2021

Hallo,

Danke für die schöne Worter. Wir freuen uns dass du zufrieden ist mit die Lieferung nach Deutschland und die Qualität.

Ich hoffe dass wir uns sehen im Webshop.

Viele Grüße,

Perfection :)

Amazing material, perfect fit, delighted with my purchase! thank you :)

12 kwietnia 2021

Hi Agathe,

Thank you for your nice review. We are so happy to hear that you order lived up to your expectations, and that it fits well.

Hope to see you soon at our webshop.

Best Regards,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej