God service, og bordtennis sættet i overraskende høj kvalitet. Var til mit 9 årige barnebarn og mor er modstanderen (men også far når han er hjemme). Og begge forældre kæmper mod hinanden henover spi... Zobacz więcej
SÅ smart! Nem bestilling og hurtig levering af bordtennissæt. Super nemt at sætte op og fylder ingenting i tasken. Stuen er omdannet til en kamparena for hele familien og vi overvejer nu et score... Zobacz więcej
Backgammon (rejse udgave) var bestilt så det kunne komme med på ferien. Havde orienteret mig at I ville få det på lager før afrejsen og derfor bestilte - det kom så først 4 uger efter turen, i uge 31... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Hobbysport er en dansk webshop, der har til formål at fremme og udvikle hobbysport. Vi ønsker at inspirere alle til at engagere sig i fysisk aktivitet, og samtidig have det sjovt med udstyr i høj kvalitet. Hobbysport - Enjoy your game
Dania
- hobbysport.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Super hurtig levering og rigtig god…
Super hurtig levering og rigtig god kundeservice
Fremragende service!
Fremragende service!
Først og fremmest er det en af de bedre priser, som jeg har kunne finde på discgolf sæt. Dernæst var leveringen virkelig hurtig og helt upåklagelig. Kvaliteten er over al forventning og jeg lavede ACE på mit første kast med den! Sååå jeg er RIGTIG godt tilfreds!
All as expected :)
Gode produkter
Hurtig levering med god kvalitet
Fantastisk service
Fantastisk service og virkelig godt produkt. Kan kun give Hobbysport mine varmeste anbefalinger.
Fast service and great set!
Sikker og Hurtig levering.
Best disc golf set for the price
Today I was out trying out my disc golf set today for the first time. It was a real pleasure. An enormously high-quality set with high performance and at the same time a very good price.
God service!
Jeg modtog aldrig noget trackingnummer fra DAO, som jeg havde valgt som leverandør. Kontaktede Hobbysport efter 3 dage, da jeg var en smule bekymret. Min henvendelse blev taget meget alvorligt og der blev beklaget til trods for, at Hobbysport egentlig var uden skyld. Sagen blev undersøgt, og jeg fik sendt trackingnummer på SMS. Blev kontaktet telefonisk efterfølgende, fordi de ønskede at følge ordren til dørs. God behandling og god service!
Hurtig levering intet at klage over
hurtig, nemt og god kvalitet til billige penge
Jeg hentede dem dagen efter jeg købte dem. De tog selv kontakt til mig og var meget fleksible angående afhentningstidspunkt. Jeg er meget glad for mine nye disc, det er god kvalitet og de flyver som forventet.
FEM UD AF FEM 🌟🌟🌟🌟🌟
Super høj kvalitet af produkt og en fantastisk service. Vil helt klart anbefale, og det er ikke sidste gang jeg køber derfra! :)
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Fine discs til prisen og overordnet rigtig god service. Klar anbefaling!