Hobbysport Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

God service, og bordtennis sættet i overraskende høj kvalitet. Var til mit 9 årige barnebarn og mor er modstanderen (men også far når han er hjemme). Og begge forældre kæmper mod hinanden henover spi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog aldrig noget trackingnummer fra DAO, som jeg havde valgt som leverandør. Kontaktede Hobbysport efter 3 dage, da jeg var en smule bekymret. Min henvendelse blev taget meget alvorligt og der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

SÅ smart! Nem bestilling og hurtig levering af bordtennissæt. Super nemt at sætte op og fylder ingenting i tasken. Stuen er omdannet til en kamparena for hele familien og vi overvejer nu et score... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Backgammon (rejse udgave) var bestilt så det kunne komme med på ferien. Havde orienteret mig at I ville få det på lager før afrejsen og derfor bestilte - det kom så først 4 uger efter turen, i uge 31... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep sportowy
  2. Sklep z grami

Napisane przez firmę

Hobbysport er en dansk webshop, der har til formål at fremme og udvikle hobbysport. Vi ønsker at inspirere alle til at engagere sig i fysisk aktivitet, og samtidig have det sjovt med udstyr i høj kvalitet. Hobbysport - Enjoy your game

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

205 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 37

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super super kvalitet til pengene

Super super kvalitet til pengene! Købte både roundnet og bordtennissættet - det har virkeligt bragt mange gode timer med familie og venner af sig! Og så støtter man dansk iværksætteri + rigtigt god kundeservice!

11 lipca 2026

Virkelig dårlig kvalitet

Købte havegolf, virkelig dårlig kvalitet

9 lipca 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Beklager utrolig meget, hvis du har oplevet vores havegolfsæt som dårlig kvalitet. Det tager vi meget seriøst.

Hvis du sender en uddybende besked omkring de kvalitetsfejl du har oplevet til: info@hobbysport.dk, så vil jeg meget gerne se på en løsning! 🙏

Niclas

Oceniono na 2 z 5

Havegolf

Jeg købte et sæt havegolf med 4 golfkøller. Den ene kølle kan ikke bruges da skaftet ikke kan trækkes ud, det sidder fast.

8 czerwca 2026

Hej Anne-Mette,

Tak for din besked og feedback!

Beklager da utrolig meget, hvis der er et problem med én af køllerne.

Normalt kan det løses ved at give det 'et hårdt ryk', hvis teleskopfunktionen har sat sig lidt fast 🙏

Ellers må du endelig skrive en mail til: info@hobbysport.dk, så finder vi en løsning med at sende en ny gølle.

Niclas

Kæmpe scam....

Kæmpe scam....
Tingene bliver solgt til overpris.. søg rundt på nettet og du finder det billigere

12 września 2025

Hej Etnilla,

Jeg har læst din kommentar om vores produktudvalg og er ganske uforstående 😊

Du kan finde ligende produkter af dårligere kvalitet til billigere penge andre steder, men ikke identiske produkter til billigere pris.

Ærgerligt hvis det har været din oplevelse.

Håber meget du vil prøve vores produkter, så kan du ligesom vores over 10.000 kunder kan opleve kvaliteten.

Niclas / Hobbysport

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej