Rigtig god oplevelse med Michael som kørelærer. Et godt forløb hvor man føler sig tryg samtidig med at hygge sig under køretimerne. Klar anbefaling!
Super god køreskole med rigtig dygtig og behagelig kørerlærer. Jeg følte mig tryg under hele forløbet og blev altid mødt med tålmodighed og god vejledning. Kan klart anbefales.
Virkelig god oplevelse hos hjortskøreskole, havde både teori og køretimer med Michael. Det har været mega hyggeligt. Hele forløbet var overskueligt og der var altid tid til os elever. Kan 100% anbefal... Zobacz więcej
Hjortskørerskole er en virkelig god kørerskole med kørerlærer der vil eleverne det bedste. De tilpasser sig til dine behov og er meget forstående overfor de svingninger man går igennem når man skal læ... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & Bagsværd. Skolen har fokus på ro til læring, at der er plads til vi alle lærer på forskellige måder. På samme tid skal det være sjovt at tage kørekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lækre omgivelser. Vi tager kørekort seriøst, og sørger for dit forløb er godt planlagt.
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Dania
- +4526272800
- kontakt@hjortskoreskole.dk
- hjortskoreskole.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg kan i højeste grad anbefale Hjorts…
Jeg kan i højeste grad anbefale Hjorts Køreskole, da han er dygtig og god inde for hans fag. Det var en rigtig positiv oplevelse med god læring.
Jeg kan varmt anbefale køreskolen:))
Stor anbefaling herfra!!
Super super super køreskole!! Michael er en fremragende kørelære, og rigtig fleksibel ift. køretimer. Han er rigtig rar og beroligende, som var med til at gøre mig tryg bag rettet.
Tak for nogle gode timer! :)

Odpowiedź od Hjorts Køreskole
Hjorts køreskole
Hjorts køreskole, har været en fantastisk oplevelse, med en god underviser Michael Hjort, som fik mig nemt og godt igennem forløbet af min generhvervelse!
Kan klart anbefales herfra
Stor anbefaling af Hjorts køreskole
Stor anbefaling af Hjorts køreskole. Lægger en god plan for kørslen, så man kommer hurtigt gennem forløbet, meget fleksibel og giver en super støtte til eleven. De største roser herfra.