Hjertings køreskole Recenzje 80

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Mega godt forløb! Kim er en rigtig god og sjov kørelærer(: Kæmpe anbefaling herfra

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Hjertings køreskole. Kim er en rigtig god kørelærer, hvor der både er tid til sjov, men også læring. Alt fra teoriundervisningen til kørslen har været hyggeligt. Det gode ve... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Mega godt forløb!

Mega godt forløb!
Kim er en rigtig god og sjov kørelærer(:

Kæmpe anbefaling herfra

11 maja 2026

Tusind tak Christian, det var en stor fornøjelse :-) Vi ses derude

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forløb med generhvervelse af…

Fantastisk forløb med generhvervelse af kørekort. Kim er enormt behagelig og støttende undervejs.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Emilie, det var dejligt og en fornøjelse at jeg kunne hjælpe dig med en lidt uheldig situation :-)
Vi ses derude

Oceniono na 5 z 5

Den bedste køreskole jeg kunne have…

Den bedste køreskole jeg kunne have valgt! Teoritimerne går hurtigt, med Kims jokes og humør. Kørelære er enormt god til at øve alt ift. kørsel med hver enkelte elev. De er effektive til at svare beskeder, og nemme og komme i kontakt med. KÆMPE anbefaling😃

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Frida, det var så hyggeligt at have dig med på holdet :-)
Tusind tak for anmeldelsen, vi ses nok derude :-)

Super godt forløb hos Hjerting Køreskole

Super godt forløb hos Hjerting Køreskole. Kim er en rigtig god og sjov kørelærer. Kan klart anbefales.😊

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Mads, tusind tak for anmeldelsen og lækkert du havde et godt forløb :-)
Det har været en fornøjelse :-)

Excellent driving school!

With the help of Kim, I was able to pass my drivers test. Kim is really detailed at explaining all the rules for driving in terms of theory and practical. My time with Kim has been very fun and positive. I will definitely recommend Hjertings Køreskole to others out there. ☺️

9 października 2025

Hi Hannah 😊 Thanks a lot, been lots of fun with you guys 😊
See u out there 🚙

Super forløb hos Kim

Super forløb hos Kim, meget behagelig og dygtig til at lære fra sig. Kæmpe anbefaling herfra

4 września 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Anders, tusind tak :-) Det har været en stor fornøjelse :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige bestået mit kørekort hos…

Jeg har lige bestået mit kørekort hos Hjertings køreskole, og det har været en super god oplevelse! Dygtig og rar kørelærere, god teoriundervisning og en tryg og god stemning hele vejen - kan varmt anbefales!

28 lipca 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Gustavo 😁😊 Tusind tak, det var rigtig hyggeligt med gode snakke undervejs 😊💪⚽️
Vi ses derude 🚙

Stor anbefaling

At tage kørekort hos Hjerting køreskole har været noget af det hyggeligste. Alt fra teori til køreprøve har været mega fedt! Jeg er lige blevet færdig i dag og jeg kan kun give den varmeste anbefaling herfra - Kim er en fantastisk kørerlære som har stor respekt for sine elever, er god til at give læring fra sig og kommer med godt feedback. Jeg har haft en fantastisk oplevelse ved Hjerting køreskole og nydt de sjove samtaler der kommer med på kørerturene!

25 lipca 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Julie :-) Tusind tak for den søde anmeldelse, det er altid rigtig rart :-)
Det var da rigtig sjovt og hyggeligt
Vi ses derude

Oceniono na 5 z 5

Fra panik til campingferie...på under…

Fra panik til campingferie...på under en uge!

Jeg stod i en umulig situation, med få dage til familieferien manglede jeg et BE-kørekort. Kim Jensen fra Hjerting Køreskole trådte til og lavede en lynplan teori og køretimer mandag til fredag, og jeg bestod prøven fredag eftermiddag!

Udover at redde min ferie, gav Kim mig som erfaren bilist nogle virkelig gode fif og fik pudset mine færdigheder af, blandt andet kørsel rundkørsler med flere baner, som jeg ærligt aldrig helt har forstået før. Det hele blev leveret med både humor, erfaring og pædagogisk snilde.

Jeg kan kun anbefale Hjerting Køreskole og især Kim, for her får du ikke bare et kørekort, du får en tryg og professionel oplevelse med masser af læring.

5 lipca 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Torben, jeg er kun rigtig glad jeg kunne hjælpe og rigtig god ferie 😊🌞

Oceniono na 5 z 5

Et godt sted at tag kørekort

Mega god køreskole, altid med en god stemning til timerne. Det bliver forklaret utroligt godt så enhver kan forstå det. Det er også et bonus med alt det slik og sodavand. Et godt sted at tag kørekort for alle.

5 maja 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Sebastian, tusind tak for den fine anmeldelse :-) Det var en fornøjelse at lære dig lidt at kende :-)

Oceniono na 5 z 5

Det er en mega god køreskole

Det er en mega god køreskole, med en rigtig sød kørelærer😊jeg har været super glad for mit forløb. Kan 100% anbefales!!!😜😜

7 kwietnia 2025

Tusind tak 😊 Det var en stor fornøjelse 😊 Vi ses derude 🚙

Fantastisk oplevelse!

Hyggelig og god undervisning.
Rigtig sød og sjov kørerlærer som er god til at lære og give gode råd

18 marca 2025

Hej William, tusind tak 😊 Det var jo en fornøjelse 😁
Vi ses derude 🚙

Verdens bedste kørelærer

Jeg er lige blevet færdig med kørekort hos Hjertings køreskole. Kim vores kørelære er rigtig god til at lære samt give feedback. Og så er han en super god person som man har glæder sig til at skulle ud at køre med hver gang.

5 lutego 2025

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Tusind tak Luca 😊 Det var rigtig sjovt og hyggeligt 😊 og fortsat god fødselsdag 😁🇩🇰

Hjertings køreskole

Jeg er glad for at jeg skiftede til Hjertings køreskole.
Der har fra starten været 100% styr på det hele.
Teoriundervisningen har været grundig og der har været godt humør på det lille hold.
Kim er god til at lære fra sig og har en god forståelse for at man er ny i trafikken.
Det har gjort at jeg nu synes det er sjovt at køre og at jeg føler mig sikker bag rattet.
Det har været en mega god oplevelse at tage kørekort hos Kim 🌟

17 stycznia 2025

Hej Andrea, tusind tak for den gode anmeldelse 😊
Det har været rigtig hyggeligt at have dig med på holdet 😊😁
Vi ses jo nok derude 😊🚙

Oceniono na 5 z 5

Kim er utrolig god til og lære og fyre…

Kim er utrolig god til og lære og fyre nogle utroligt gode far jokes af, han er god til at fortælle dig hvad du skal fokusere mere på og hvad du er god til.

3 grudnia 2024

Hej Sebastian, tusind tak 😊 Det var en fornøjelse 😊
Ps jeg fyrer de bedste jokes af 😁

Hjerting køreskole

Hjerting køreskole, Kim er den varmeste i branchen (husk at orientere dig), Kims blå lyn er hurtige rundt om hjørnerne og på lige stræk. Kim er en rigtige gode kørelærer, laver altid jokes og er sikker på at der er godt humør mens man er ud at køre sammen med ham. Anbefaler køreskolen. (Måske bedste køreskole i Hjerting!! 😁) Anbefaler køreskolen.

8 sierpnia 2024

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Chris, takker det var rigtig hyggeligt med gode snakke 😁
Husk det Blå Lyn har over 100 heste, nemlig 102 😁🚙
Ses derude 😁

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse - kan varmt anbefales

Alt fra teoriundervisningen til kørslen har været hyggeligt.
Det gode ved Hjertings Køreskole er der er én kørelærer, gennem hele forløbet, hvilket der gør meget.

- Oliver

11 października 2024

Odpowiedź od Hjertings køreskole

Hej Oliver, det var rigtig hyggeligt og sjovt og tak for de rosende ord 😊
Særligt sjovt da vi prankede din mor at du ikke havde bestået 😁🤣
Ses derude Oliver 😊🚙

Bedste køreskole

Jeg anbefaler Hjerting køreskole, hvis man er til dårlige jokes. Det har været et super fedt og sjovt forløb sammen med kørelæren Kim. Han er både tålmodig, god til at lære fra sig og fuld af dårlige jokes. Kæmpe anbefaling her fra🛻😊

9 października 2024

Hej Julie 😁 Jeg er fuld af rigtig gode jokes 🤣
Men tusind tak 😊 Det var rigtig sjovt også selvom du er kort 😁
Vi ses derude 😊🚙

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole!
Meget hjælpsom med tingene og hjælper med at lære det i ens ejet tempo

Anbefaler klart

5 września 2024

Hej Alberte, tusind tak 😊👍 Det var en fornøjelse 😊🚙

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej