Jeg har fået foræret en "CONICUS BASIC", men desværre manglede gummetyllen til låg/gærlås. Kontaktede "Hjemmebryggeren", Delen var ikke på lager, den blev hentet i udstillingen og sendt i dag UB. De... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Varene og alt fungerede som det skulle, er mega glad for løsningen med en mini CO2 regulator og små kulsyrepatroner med gevind, hvor øllet kommer skønt karboniseret op af fadet. fungerer perfekt, har... Zobacz więcej
Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Cond... Zobacz więcej
Jeg fandt desværre først ud af, at min FermZilla Gen 3.2 – 27L Tri-Conical Uni Tank var defekt, da jeg var i gang med mit første bryg på denne tank. Jeg tog derfor forbi Hjemmebryggerens butik, h... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hjemmebryggeren kan lære dig dig at brygge øl på gammeldags maner med malt, humle og gær. Hjemmebryggeren laver ølbrygning og ølsmagning, så de passer til dit behov. det kan være i form af personaleforeninger, firmaarrangementer, polter abender og aftenskoler mm.
Dane kontaktowe
Dania
- hjemmebryggeren.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super god service
Super god service og hurtig levering. Dejligt at få hele sække malt leveret ret til døren med fragtmand og så over i købet med gratis fragt. Virkelig god service
Hos Hjemmebryggeren får man altid god…
Hos Hjemmebryggeren får man altid god vejledning hvis man har problemer. Samtidig er deres All-grain sæt altid i orden, pænt pakket og der er aldrig mangler.
Deres udvalg af udstyr overgår mine forventninger, en ren slikbutik at komme ind i..... (-:
Altid glad og hjælpsomme!
De er altid flinke og rare i butikken, har endnu ikke haft en dårlig oplevelse, og regner heller ikke med at få det!
Og så er jeg i øvrigt vildt glad og imponeret over "deres" Ferminator!
Fremragende
Kæmpe udvalg, super gode produkter, hurtig levering og rigtig god service.
God kundeservice
Jeg oplever altid god kundeservice, og de er søde til at prismatche, hvis konkurrenterne er billigere.
Altid en god oplevelse med god service
Altid en god oplevelse med god service
God service, hyggelig og kompetent vejledning kan klart anbefale dem.
Lækkert sted for brygger
Jeg har efterhånden handlet mange gange hos HB og min oplevelse af deres udvalg, priser, levering og service er i top.
Super kanon service og altid villig til…
Super kanon service og altid villig til at hjælpe med hvad man nu har brug
Gode produkter og fair priser
Kan kun varmt anbefales
Spuper tak for hjælpen med min Brewster , Ken vidste hvad der var problemet og fandt delen med det samme 👌
Fik en overordentlig god behandling i…
Fik en overordentlig god behandling i forbindelse med fejl på en nyindkøbt Brewzilla. Desuden har Hjemmebryggeren alt hvad hjertet kan begære af råvarer og udstyr.
Sikker kvalitet og hurtig levering. Brygudstyr af høj kvalitet.
Købte for nogle år siden Brewster 25 l brygudstyr.
Alt har fingeret 100% efter rigtigt mange bryg.
Har købt rigtigt mange sæt igredienser (all grain) - alt leveres på få dage uden fejl.
Kan kun være rigtig tilfreds
Har købt udstyr og råvarer gennem flere…
Har købt udstyr og råvarer gennem flere år. Det er min go-to-forhandler og jeg handler kun andre steder, hvis der lige er en speciel ting som ikke sælges gennem hjemmebryggeren. Priser er fornuftige, leveringen er ensartet og hurtig og servicen er god (har tidligere oplevet at blive kontaktet i forhold til eventuel mangel i ordre og ja, jeg havde glemt noget, så tak for det).
Becon 40 reparation
Mit Brewster Becon 40 satte ud uden påviselig grund. Efter aftale blev det sendt til Hjemmebryggeren som på kort tid har udført reparation helt uden at jeg skulle betale.
Det er da service i verdensklasse 👍
Super super service og kram de har i…
Super super service og kram de har i butikken, og hvis du skulle komme i bekneb er kundeservice helt i top 🍻
Xtra god service 🍻
God service👍 Havde handlet og tjekket ud, og havde så glemt een ting 😫 Lavede så en bestilling uden fragt og skrev til kundeservice 😮 Og de klarede med et smil at sørge for at pakke min 'glemte' ting i første bestilling. Så nu står mit bryg og bobler lystigt !
Der er gode vejledninger til den uøvede
Kvalitet og god service
Kvalitet, god service og engagerede medarbejdere.
Jeg fjumrede i min bestilling
Jeg fjumrede i min bestilling, men en opringning klarede det uden problemer - altid god services og kvalitetsprodukter
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.