Korzystam z Hitme od dobrych paru lat. Hosting działa stabilnie, a support szybko odpowiada na wiadomości. Przy odpowiedniej konfiguracji można osiągnąć wyśmienite wyniki ładowania się sklepu. Poleca... Zobacz więcej
Nie jest to hosting/zespół (infrastruktura dedykowana VPS) dla dużych sklepów. Fatalna pomoc obsługi klienta, czas oczekiwania na odpowiedź nie do przyjęcia. W sytuacji kryzysowej na poziomie soft/inf... Zobacz więcej
Polecam współpracę z hitme.pl! Jeżeli szukasz: sprawdzonego hostingu, niskiej ceny, niepodnoszenia ceny co rok jak u innych hostingodawców - to tylko hitme! Przeniosłem tutaj kilka swoich kont host... Zobacz więcej
Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi. A ciężko mi zaimponować. Pan Marek Miklewicz dokonał w parę minut rzeczy, które sam robiłbym pewnie przez tydzień. Szybki, konkretny kontakt. Sprawczość dział... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Serwery VPS i Dedykowany Hosting VPS w największej ofercie w Polsce. HitMe.pl oferuje dobry i niezawodny Hosting w najnowszej odsłonie w najlepszej cenie.
Mamuszki 17a, 80-178, Gdańsk, Polska
- hitme.pl
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bardzo szybka i miła obsługa
Bardzo szybka i miła obsługa. Rozwiązali każdy mój dotychczasowy problem. Polecam wszystkim serwer dedykowany.
Serwer VPS
Z serwera VPS korzystam od pół roku, a dzisiaj kupiłem już drugi. Zadnego razu nie miałem z nimi problemów, szybkość jest znakomita, szybki kontakt z pomocą techniczną, wszystko jest wygodne i proste.
Polecam! Szybka reakcja supportu i wsparcie. Konkurencja powinna się uczyć:)
Perfekcyjna pomoc dla klienta
Perfekcyjna pomoc dla klienta. W końcu udało ustawić się idealnie VPS tak że działa tak jak chciałem. Dzięki wielkie!

Niestety częste awarie
Niestety częste awarie nie pozwalają myśleć poważnie o przeniesieniu usług do Hitme.pl. Jak działa, to wydajność jest ok, cena też ok. Tylko co z tej ceny i wydajności, skoro serwer leży dwa razy w tygodniu, a na support nie da się dodzwonić.

Pomoc w migracji
Pomoc w migracji, a do tego cierpliwość i bardzo szybkie odpowiedzi na często głupie pytania.
Takich ludzi potrzeba!
Szybka obsługa zgłoszeń
Od kilku dni mam w HitMe.pl dedykowany hosting VPS SSD z administracją. Po uruchomieniu serwera musiałem dokonać kilku drobnych zmian (dodanie wersji PHP, dodatkowej przestrzeni dyskowej, poprawa działania jednej z usług). Jestem pod wrażeniem szybkości reakcji i realizacji zgłoszeń, każde z nich zostało zrealizowane w jakieś kilkanaście minut. Uprzejma obsługa.
Pierwsze wrażenie bardzo dobre.
Obsługa na 6 gwiazdek lub więcej
Po wielu negatywnych przejściach (przez prawie dwadzieścia lat) z innymi dostawcami hostingów trafiłam na firmę, która w 100% spełnia moje oczekiwania. Wszystko w końcu działa jak należy a obsługa i support po prostu na medal. Zawsze pomocni o każdej porze dnia i nocy. Polecam! Jeśli szukasz dobrego hostingu i to tylko HitMe. :)
HITME Opinia
Trudno opisać ale aby Wam uświadomić trudność z jaką Panowie z HITME się zmierzyli i zakończyli to sukcesem a to nie było łatwe, wręcz bardzo skomplikowane.
Przenosiliśmy dwa nasze serwery z Firmy Kylos, pięć hurtowni internetowych, konkretnie:
annapol.pl
annapol.com
annapol.eu
annapol.com.pl
zabawkizdalniesterowane.pl
Bardzo rozbudowane portale, 500tyś produktów , kilkadziesiąt skrzynek pocztowych, kilkanaście modułów.
Zadanie do przeprowadzenia było naprawdę bardzo ale to bardzo skomplikowane, powiem tylko jedno firma Kylos i inne nie chciały się tego podjąć i odmówiły nam wykonania tej operacji a Pan Marek , Łukasz i inni pracowali po nocach a , że skrypty PHP sklepów były archaiczne problemów było bardzo dużo do tego stopnia że był taki moment , że chcieliśmy się poddać. I nigdy nie pisałbym tak dużo bo po prostu jako właściciel dużej firmy ANNAPOL nie mam na to czasu ale w tym przypadku muszę BO ONI NA TO ZASŁUGUJĄ. Polecam z całego serca. Od migracji minęło już 6 msc. i obsługa jak i pomoc techniczna jest na Najwyższym poziomie jaki dotychczas znam , Ci Ludzie są do tego stworzeni i dziękuję im za To , Dziękuję za pomoc , za bardzo szybkie reakcje , nawet w nocy a uwierzcie jestem trudnym , wręcz mega trudnym klientem ale oni to rozumieją. Dziękuję i polecam każdemu I KŁANIAM SIĘ DO KOLAN. To jest z 10 firma która obsługuje naszą firmę bo to już prawie 20 lat istnienia.
Właściciel firmy ANNAPOL Mariusz Kamiński
Super mega dzięki takiej obsługi życzę…
Super mega dzięki takiej obsługi życzę Sobie w każdym miejscu .
Profesjonalizm i życzliwość to co cechuję Hitme - nie zamienie Was na nikogo innego.
Dziękuję.
Gorąco polecamy. Z doświadczenia i usług firmy korzystamy już od dłuższego czasu. Jak do tej pory nie było żadnych problemów.
Hosting VPS SSD
Posiadam od 2 lat serwer vps z administracją. Po tym czasie doceniłam wiele razy wsparcie Hitme.pl a mój sklep ma właściwe miejsce do rozwoju. Robicie świetną robotę! Dziękuje i POLECAM.
Firma, która powinna być wzorem dla innych.
Nie wiem skąd te negatywne opinie. Zapewne od klientów, którzy swoje zgłoszenia do firmy zaczynają od bluzgów, a przez to nikomu nie chce się z nimi rozmawiać.
Do rzeczy. W Hit-me jestem od ponad roku. Uciekłem do nich, gdy tylko Hekko przejęło biznes-host i podniosło ceny na zarządzane VPSy o niemal 100%. Kierowany dobymi opiniami na forach dotyczących hostingu zdecydowałem się na Hit-me i nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Skonfigurowali vps pod moje wymagania, zaproponowali świetną cenę, a z supportem miałem do czynienia tylko na początku, gdy konfigurowalismy usługę. Odpowiedzi były szybkie i każda z wytycznych została spełniona. Z właścicielem też miałem kontakt e-mailowy, bo przyznał mi rabat na przedłużenie usługi. Dlatego dziwią mnie negatywne opinie na temat firmy, która ma świetne usługi, jeszcze lepsze ceny i dobry support. Niestety z klientami jest tak, że rzadko pofatygują się aby napisać dobrą recenzje, ale jak tylko coś im nie podpasuje to swoje negatywne żale biegną wylewać w internecie. A najczęściej są to pieniacze, którzy emaile zaczynają od bluzgów, chcieliby mieć 24 godzinna obsługę dla swojego hostingu, za który zapłacili 100 zł za rok.
Ja firmę polecam.
wystawilem opinie na forum poniewaz nie…
wystawilem opinie na forum poniewaz nie udzielono mi przez 2 dni pomocy, wlasciciel zagrozil wypowiedzeniem uslug jesli go nie przeprosze i instruuowal mnie jak to robic !!!
HITME.PL Hosting Reviews Complaints Advices Suggestions Warnings
HITME.PL is joke hosting service and looks that they are scam. They wrote " they quarantee within 14 days cancellation % 100 fully refund policy ".
A lot of missed informations on hosting packages. When you purchase hosting and login dasboard you see truth. it is not same what they offer on their homepage.
2 days ago I bought shared hosting package 50 ZLOTY, When they active dasboard, I saw that many technical features are not same as they promised. I immediately requested for refund. 24 hours later they answered and they told me that they will not refund. Hitme.pl is % 100 liar and scam / fraud peoples. Never buy hosting from them.
HITME.PL Hosting Reviews Complaints Advices Suggestions Warnings, bad hosting, scam hosting
HITME.PL to usługa hostingu żartów i wygląda na to, że są oszustwem. Napisali 14 dni anulowania% 100 w pełni zwrotu kosztów.
Wiele brakujących informacji na temat hostingu pakietów. Kiedy kupujesz hosting i logujesz się do dashboarda, widzisz prawdę. to nie to samo, co oferują.
2 dni temu kupiłem dzielony pakiet hostingowy 50 ZLOTY, Kiedy aktywnie uruchomiłem dasboard, zobaczyłem, że wiele funkcji technicznych nie jest takich samych, jak obiecali. Natychmiast poprosiłem o zwrot pieniędzy. 24 godziny później odpowiedzieli i powiedzieli mi, że nie zwrócą pieniędzy. Hitme.pl to% 100 kłamców i oszustów / oszustów. Nigdy nie kupuj od nich hostingu.
Update : Today 18.02.2019 PAYPAL refunded payment,