Hikershouse is The place to be als je kwaliteitsgear voor je hikersavonturen zoekt. Ik was een echte beginner en kreeg erg goed persoonlijk advies. Veel is te huren, online bestellen verloopt soepel.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De gehuurde spullen bij HikersHouse waren van hoge kwaliteit. De organisatie eromheen was keurig, een mooie box met retour label werd thuis gestuurd. Iets meer meedenken over tijdigheid van de leverin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rugtas gehuurd. Zowel de rugtas als de service (heb m in Leiderdorp opgehaald) was top. Rugtas was als nieuw. Twee waterdichte tassen bijgeleverd. Prijs zeer acceptabel. Service: goede uitleg, rug... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed geregeld. Eenvoudig te bestellen. Duidelijke voorwaarden. Wordt geleverd in stevige boxen en kunnen ook zo weer terug inclusief retourlabel ect. Alles komt met instructies. Paar 'dingetj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wil je met de tent en rugzak eropuit maar vind je het zonde om alles aan te schaffen? Huur lichtgewicht kampeerspullen voor je volgende hike bij HikersHouse. Bij HikersHouse huur je alles voor je lichtgewicht hiking uitrusting. Daarnaast is een groot deel van de materialen ook te koop.
Sisalbaan 51, 2352 AZ, Leiderdorp, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Voor mijn eerste backpacktrip heb ik een tent, slaapmat en -zak en backpack gehuurd bij HikersHouse. Omdat ik in de buurt woon, wilde ik de spullen komen afhalen. In die week bleek Joost echter zelf ook op backpacktrip te zijn, zodat er geen afhaalmogelijkheid was. Zonder extra kosten heb ik de spullen daarom een week eerder kunnen ophalen. Geweldige service!
Het materiaal zelf is van goede kwaliteit en werd zelfs geleverd met twee extra droogzakken om kleding en slaapzak in op te bergen. Er wordt dus erg goed meegedacht. Ik kom zeker nog eens terug!
Steengoed idee om te kunnen huren,zeker vanuit het idee van duurzaamheid: waarom allemaal een rugzak aanschaffen als het maar voor even is dat je m gebruikt en je heel makkelijk meerdere mensen blij kunt maken met dezelfde rugzak.
En ook top dat je als klant een rugzak eerst kunt uitproberen voordat je er een aanschaft, en je dus ook geen verkeerde koopt.
De rugzak was perfect schoon en leek wel nieuw. Na afloop was het terugsturen ook heel makkelijk. En fijn dat je geen stress hebt van schoon moeten maken want de reiniging wordt door Hikershouse gedaan.
Prima zaak met hele goede spullen en een vlekkeloze afhandeling. Kom hier zeker terug. Rugzak is persoonlijk afgesteld, uitleg van tent e. d uitstekend, alles top!
Een fijne winkel met zorg op maat, waar je hiking spullen kunt kopen en huren. Vooral huren is handig als je nog niet zeker weet wat je nodig hebt of spullen niet vaak denkt te gaan gebruiken. Ik haalde de gehuurde slaapzak op en kreeg goed advies. Wat je huurt, krijg je mee (of thuis opgestuurd) in een kistje incl tie wraps en retour label zodat je het na gebruik zo weer terug kunt sturen. Prima service!
Alle spullen netjes op tijd geleverd en in een perfecte staat. HikersHouse is ook altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en denkt actief mee met de uitrusting die je nodig denkt te hebben. Een prima manier om altijd het beste en het lichtste materiaal bij je te hebben. Huren, hergebruiken en delen is een goede manier om duurzaam te kamperen en/ of hiken.
Goede spullen, levering volgens afspraak en tijdig. Prettig contact. Inderdaad een goede manier om spullen voor langere tijd uit te proberen. Oh, en terugsturen is ook goed geregeld!
Super dat zo’n bedrijf bestaat waar je goede kwaliteit spullen kan huren en dat fijn met je meedenkt. Geen spijt om hier te bestellen. Snel, makkelijk en heel netjes.
Tent en luchtbed voldeden aan de verwachtingen. De huurprijs is scherp, waarom dan nog zelf kopen voor die ene keer per jaar? Bezorgen en terugsturen is super geregeld. Helemaal top!
Enthausiaste deskundige verkoper, hadden wat ik zocht👍
Volledig aanbod, kwalitatief goede producten en de service van Joost heel prettig. Duidelijke communicatie, meedenken en vriendelijk. Bedankt!
HikersHouse heeft supergoede service! Ideaal om kwalitatief hoogstaande spullen te huren als je er maar af en toe erop uit trekt. Een week in Noorwegen in de wildernis overleefd met een top matje 👌.
Producten gekocht via de website en vervolgens afgehaald. Heel attente mail gehad, zodat we de bestelling heel snel konden afhalen. Super vriendelijk contact en uitstekende service dus!
Fijne service, goede uitleg van mijn huuritem (de Spot) en snelle teruggave van de borg. Telefonisch en via mail goed bereikbaar. Echt een spot voor hikers.

Odpowiedź od Hikershouse
Accuraat handelen toen niet al het bestelde geleverd bleek. Schoon en goed geleverd materiaal.
Mooi concept. Dit soort dingen die je in mijn geval maar een paar keer gebruikt kun je beter huren of anders tweedehands ergens scoren. Nieuw kopen en op je zolder laten liggen is onzinnig.

Odpowiedź od Hikershouse
Vriendelijke medewerkers met goede informatie over goed materiaal!👍🏻😃

Odpowiedź od Hikershouse
Hiking materiaal (tent, slaapzakken, matjes) gehuurd voor een meerdaagse hike in IJsland. Erg tevreden over kwaliteit van het materiaal. Schappelijke prijs en goede service (schoon ophalen en gebruikt terug brengen). Echt een aanrader als je voor goed lichtgewicht materiaal wil gaan, maar niet de grote investering wil doen!

Odpowiedź od Hikershouse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.