1. Hurtownia rowerów

Napisane przez firmę

HF Christiansen-koncernen består af flere selskaber. HF Christiansen A/S og Unicykel AB distribuerer koncernens cykler og cykeldele i henholdsvis Danmark og Sverige. I Sverige fremstiller Unicykel mærket Nishiki. I Danmark omfatter HF Christiansen-koncernen også Flex Trading A/S, som distribuerer maskiner og maskindele til landbrug, have- og parkservice, gartnerier m.m. Kerneforretningen i HF Christiansen-koncernen er cykler og tilbehør til cykler. HF Christiansen står for udvikling, produktion og distribution af mærkerne Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Motobécane, Nishiki, Principia, Raleigh, Taarnby og Winther.

3,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Inni użytkownicy przeglądali również

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering, bestiller kl 17 og levering næste morgen, det er sku i orden.

17 lutego 2026

Hej Brian,
Mange tak for den flotte vurdering! Ja, der er ikke meget, der slår hurtig levering :)
Mark, HF Christiansen

Oceniono na 5 z 5

Der findes gode mennesker!

Der findes gode mennesker!

Jeg havde mistet skruedimsen til min CATEYE cykellygte og skrev til cateye om jeg kunne købe en eller to nye. Regnede ikke med at få svar. Bente skrev så; man kan ikke købe dem i løsvægt men hun har fundet et par stykke på lageret, som hun vil sende til mig UDEN BETALING! Altså; hvor god en person kan man være? Bente kunne 1) skrottet e-mailen 2) sagt hun ikke havde nogen - det lette svar eller 3) taget penge for dem og portoen. Men det gjorde hun ikke! Bedste juleoplevelse i år - der skal ikke meget til at få andre til at blive glad. Lad os alle følge Bentes mantra! Og jeg kan garantere jer for at jeg kommer til at købe her først de næste mange gange jeg skal tilegne mig cykeludstyr. Også mod betaling 😆! God jul til Bente og alle I andre!

18 grudnia 2025

Non-existing customer service

Non-existing customer service. Sent 2 or simple questions by email regarding a bike I was interested in 3 weeks ago. No response. Will buy elsewhere…

26 kwietnia 2025

Talte med Kaj

Talte med Kaj, sådan er service skal man lede længe efter store 5 stjerner herfra

28 marca 2025

Hej Abdel,
Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du sætter pris på vores service. Jeg informerer Kaj om din fine kommentar :)
Mark/HF Christiansen

Winther elcykel holder kun 5 år

Winther elcykel holder kun 5 år

Min Winther Genesis E2 er nu med defekt motor, kun 5 år gammel. Der er ingen hjælp at hente fra hverken forhandler eller producent. Jeg køber aldrig en winthercykel igen, og kan absolut ikke anbefale andre at købe en.

12 listopada 2024

Hej Maja

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Os bekendt har vi ikke hørt noget om din sag. Men vi vil meget gerne undersøge sagen, men for at kunne gøre det, så har vi brug for at vide, hvilken forhandler du har talt med samt du oplyser os om stelnummeret på cyklen (som du finder på din købskvittering), så vi kan spore den i vores system.

Oceniono na 1 z 5

Fik en rigtig flabet kvinde i røret fra…

Fik en rigtig flabet kvinde i røret fra bogholderiet.
Super dårlig kundeservice.

2 maja 2024

Hej Kris,
Vi er kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi stræber naturligvis altid efter at yde en tilfredsstillende kundeservice.

Hvad drejede opkaldet sig om? Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Fuldstændig uhåndgribeligt dårlig…

Fuldstændig uhåndgribeligt dårlig kundeservice og behandling af kunder. Meget uprofessionelt. Løber fra ansvaret i stedet for at tage ansvar.

Jeg havde en cykel, som havde et tilbagevendende problem med gearet/kæden. Cyklen har været inde hos selve cykelforhandleren samt en anden cykelforhandlere samtlige gange. Ingen af cykelmekanikerne i denne butik kunne løse problemet. Derfor skulle jeg sende cyklen ind til selveste HF Christiansen (ad flere gange). HF Chrtistiansen er vel er en slags distributør for Raleigh i Danmark. Hver eneste gang, jeg sendte cyklen ind til cykelforhandler eller til HF Christiansen, var problemet der fortsat. Da der er tale om en periodisk fejl, kan den være svær at opdage i starten. Dog havde jeg sendt videomateriale af problemet.

HF Christiansen bliver ved med at hævde, at cyklen intet fejler.
Det er først, da jeg, til mit held, støder på en dygtig cykelmekaniker i en cykelforhandler, at jeg får løst problemet. Den pågældende cykelmekaniker sagde, at problemet var komplekst, og at der ikke er mange cykelmekanikere, der kan finde ud af at løse det. Men at det kunne han. Og det må man sige, at han kunne. Tak til ham.

Jeg er godt klar over, at det kan være frustrerende for en forhandler/distributør, når en kunde gang på gang henvender sig med selvsamme problem. Men at fortælle kunden, at der intet er galt med cyklen, er godt nok frækt. Hvorfor skulle jeg som kunde bruge utallige ressourcer i form af tid og energi og penge på et problem, som ikke eksisterer.

Jeg håber, at HF Christiansen fremover vil agere mere professionelt over sine kunder og lave vær med at sige til kunden, at de er "trætte af, at jeg ringer". Ja, jeg synes da, at det var en fest at kontakte jer gang på gang.

Ansvaret påhviler cykelforhandleren! Hvis denne ikke kan løse problemet med en cykelmekaniker, må dennes forhandler (HF Christiansen som distributør) løse problemet og kontakte hvem end der er ansvarlige, hvis de ikke selv kan løse det. Det skal IKKE være mig som slutforbruger, der skal være i dialog med to forskellige cykelforretninger samt i dialog med HF Christiansen.

Desuden vil jeg påpege, at den cykelforhandler, jeg har købt cyklen gennem, virker ret ukompetence. En af cykelmekanikerne klippede på et tidspunkt febrilsk en ting af på min cykel. Jeg kunne godt se, at han handlede i frustration og ikke helt vidste, hvad han lavede, og at han et eller andet sted nok angrede at have klippet denne dims af. Om han har gjort yderligere skade på min cykel, finder jeg nok aldrig ud af. Sådan er det jo desværre i dette fag - ligesom med bilmekaniker og håndværkere. Det er en sej kamp.

Distributøren bør vælge sine forhandlere med omhu. Og kunden skal ikke kastes rundt til forhandlere og distributør. Det bør være forhandler, der i samråd med distributør finder løsningen. Jeg er slutforbruger. CykelForhandlerens kunde er mig. Distributørens kunde er cykelforhandleren .Som slutforbruger bør jeg ikke være i limbo mellem distributør og forhandler . Men det var jeg. Skulle kontakte to forskellige cykelforretninger OG HF Christiansen. Fuldstændig gak gak skørt kuk kuk i låget….!!!

9 sierpnia 2022

Hej Amandip

Vi beklager meget, at du har oplevet en dårlig kundeservice hos os, og at vi ikke kunne løse dit problem. Det undrer os, at du selv skulle sende cyklen til os, da alle reklamationer altid går gennem vores forhandlere (cykelhandlerne), som sender cyklerne retur til os, hvis de ikke selv kan løse problemet/fejlen. På den måde sikrer vi, at kunden (dig i dette tilfælde) ikke skal hæfte for fragten, hvis det viser sig, at der er en fejl/mangel ved cyklen, som ikke skyldes slitage.

For at vi kan rette op på den dårlige service, så har vi brug for at modtage nogle oplysninger om hvilken model, den pågældende Raleigh cykel er. Du må gerne kontakte os på: info@hfchristiansen.com med et stelnummer samt hvilken forhandler, som ikke kunne løse problemet og bad dig sende cyklen direkte til os uden om ham.

Vi beklager ulejligheden og ser frem til at høre fra dig.

Oceniono na 5 z 5

God håndtering af knækket stel på let brugt el cykel fra…

*********Update********

Tak til H. F. Christiansen for den fine håndtering af min reklamation. Jeg har modtaget en erstatningscykel i stedet for den defekte cykel.

**********************************

20. april 2023:
Knækket stel på let brugt el cykel fra Raleigh. Vores ellers fine Raleigh el-cykel havde i dag et kollaps, hvor stellet knækker midt over. Det var en kæmpe overraskelse og jeg røg ned på asfalten med blod og blå mærker til følge. Heldigvis kørte jeg slet ikke hurtigt på cyklen, tør slet ikke tænke på, hvordan det kunne være endt.

Raleigh, repræsenteret af et cykelfirma i Randers:
HF Christiansen A/S
Hvidemøllevej 9-11
8920 Randers NV
+45 86 42 33 33

Som også producerer og sælger andre kendte mærker som Avenue, Taarnby, Winther m.fl. - tager det knækkede stel stille og roligt.

Pas på jer selv

20 kwietnia 2023

Kære Rune,

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse med din Raleigh elcykel. Det må naturligvis ikke ske, at et stel knækker, hvis cyklen er serviceret og der ikke har været en stress-situation. Uanset hvad tager vi altid stelbrud seriøst, hvorfor vi også svarede dig en halv time efter, at du havde skrevet til os. Vi beklager, hvis du ikke mener, at vi har håndteret det rigtigt. Men processen er i gang, og som vi har informeret dig om på mail, så vil cyklen blive afhentet på onsdag, så vi kan få den analyseret.

Vi vil forsat gøre alt, hvad vi kan for, at vi sammen får det løst, så du kan komme ud på cykelstierne igen.

Oceniono na 1 z 5

Ufattelig dårlig service !!!

1-7-22 købte jeg en Principia Carbon MTB hos vores lokale cykelhandler , det er Principia nr. 7 jeg har købt , men det blev så også den sidste.
Jeg nåede at køre 4 ture på den på tre uger, så knækkede bagstellet på den, jeg kontaktede selvfølgelig cykelhandleren, og da cyklen kommer fra HF cykler i Randers, så skulle de have den derned, og vurdere skaden, og jeg regnede da med at de skiftede stellet på garanti, men nej nej , de siger at de har aldrig set sådan et stel knække før, ja det kan slet ikke lade sig gøre påstår de, og de mener skaden er sket ved styrt, eller et slag udefra, så det vil deres garanti ikke dække.
Jeg har prøvet at forklare dem at jeg ikke har været styrtet, og cyklen ikke har fået et slag, men det de kan tilbyde er et nyt stel som jeg selv skal betale en del af , min andel cirka 3100 kroner, og det sagde jeg nej til, eftersom der er garanti på cyklen , og ikke en forsikring hvor man betaler selvrisiko. Jeg synes simpelthen det er for dårligt at en cykel til 18,000 kroner kun kan holde til 4 ture med en 61 årig mand på sadlen !!!
Grunden til den ène stjerne jeg giver firmaet, er at jeg har været godt tilfreds med deres service de 13-14 år jeg har handlet hos dem.
Kan kun sige jeg denne gang er virkelig skuffet over den behandling jeg har fået af HF Christiansen i Randers...

4 sierpnia 2022

Ingen reaktion ved henvendelse

Jeg købte en cykel i Bilka, der efter 1 år fik en defekt forgaffel, som ikke kunne skaffes. Sagen endte med at Bilka købte cyklen tilbage, incl. det udstyr, jeg havde monteret.
Den lokal cykelhandler, som var inde over sagen, meldte ud, at hvis jeg købte cykel ved en cykelhandler, var jeg sikker på kvalitet og leveringsevne på reservedele. Jeg købte derfor en Nishiki cykel ved Pedalatleten (se dårlig anmeldelse dér). Jeg henvendte mig til HF Christiansen, da Pedalatleten ikke ville acceptere defekte bremser som reklamation, selvom den lokale cykelhandler oplyste, at det var en berettiget reklamation. HFC har desværre ikke svaret på mine henvendelser. Så sparer de selvfølgelig de mange penge, men jeg ser mig nødsaget til at købe ny cykel, da jeg ikke vil betale flere tusinde kroner på min Nishiki cykel I GARANTIPERIODEN.
Det er Bilka, der kommer til at sælge mig en ny cykel og Nishiki’en kan blive solgt som reservedele. Trist, at HFC ikke står bag deres eget produkt og man ikke bliver bedre stillet ved at købe dyre mærkevarer.

12 maja 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej