Oceniono na 5 z 5

Heyway har været en stor fornøjelse! Alle lærerne har været søde og super profesionelle, kan varmt anbefale Mahdi, da han har den helt rigtigt blanding af sjov og spas, samtidigt med han lærer en hvor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Jeg havde Hammzeh som kørelærer, som virkelig var en fantastisk kørelærer. Han gjorde det trygt at sidde bag rattet, selv i pressede situationer. Jeg startede m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig glad for heyway. Meget fleksibel skole da man selv kan vælge dato for både det praktiske og det teoretiske. Vil helt klart anbefale Mahdi som Kørelære da han er rigtig god til forklare, hjælp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes at min tid hos heyway har været supper god, mit forløb var planlagt fra starten og kom hurtigt gennem både teori timer og kørelektioner. Kørelærende er mega dygtige og teorien er gennemgået... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

HeyWay en organisation der brænder for at udvikle den danske kørekortbranche gennem samarbejde, forskning, intelligent brug af digitale platforme til læring og planlægning, simulatorer og ganske almindelig sund fornuft. På de 2 år vi har eksisteret, har vi opnået følgende. - Fjernet + 90% af den enkle kørelærers administration. - Serviceret tusindvis af køreelever og 98% af vores elever vil anbefale os til andre. - Dataindsamling på elevers oplevelse af undervisningen på manøvrebane, teori og glatbane.(Til udvikling af interne kørelærers kompentencer) - Dataindsamling på elevers oplevelse af den enkle kørelærer til den praktiske køreundervisning (+1000 anmeldelser) - Dataindsamling på beståelseprocent til hhv. teoretiske og praktiske køreprøver.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

God køreskole, rigtig god kørelærer.

Grundet arbejde havde jeg rigtig svært ved at finde en køreskole, som passede til mine behov. Heldigvis var der heyway som planlagde hele mit forløb, jeg skulle bare informere om hvornår jeg havde tid, og derefter udarbejdede de en lektionsplan som jeg kunne følge.

Udover det så var jeg så heldig at få Shahzad som kørelærer. Shahzad accepterer køretimer i weekenden og det var virkelig vigtigt for mig. Shahzad er virkelig rolig, og skaber derfor en rigtig god stemning og ro i bilen når man kører sammen med ham.

Kæmpe anbefaling herfra.

31 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fatma har været en fantastisk god kørelærer.

Fatma har været en fantastisk god kørelærer, hun besidder lige præcis den ro, grundighed og tålmodighed, man har brug for, som ny bilist og elev. Det har været en stor fornøjelse at køre med hende og kan varmt anbefale hende (og Heyway) til andre!

28 sierpnia 2024

Fantastisk køreskole

Fantastisk undervisning, nem og simpel app med logbog, så man ikke behøver at bære rundt på alt muligt, og generalt en fed oplevelse :)

4 września 2024

Bedste køreskole ever

Bedste køreskole ever. Fra den første dag jeg trådt ind, var man bare velkommen. Jeg havde Danmarks beste køre lærer, Mahdi, og jeg kunne ikke havde bestået uden ham. Han er virkelig afslappet, og han hjælper virkelig hvis man laver fejl, og ikke ser hårdt ned på en, hvilket virkelig hjælper på ens kørsel, og læring. - Lucas Milas

4 września 2024

Bestod køreprøven første gang🤩

Jeg havde en veninde der anbefalede mig heyway og kørelærer Fatma. Jeg valgte så også Fatma som Kørelære, og det var den bedste beslutning jeg havde taget!
Hun er en super god, og tålmodig Kørelære!
I starten var jeg meget nervøs for at køre bil men Fatma var god til at berolige og hjælpe mig igennem det hele. Med det sagt bestod jeg køreprøven første for gang!❤️

Kan klart anbefale Fatma!!

19 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Her kommer der en svær oplevelse og dårlig anmeldelse

Her kommer der en svær oplevelse. Jeg tog kørekort hos heyway og jeg havde R*hul som underviser. Hele mit forløb var det en forfærdelig oplevelse, han pressede mig, skældte på mig og gav mig ikke 1 god kompliment i de 4 måneder jeg kørte med ham. Altid ha penge i kontant, og så ubehagelig at køre med. Når jeg var ved at være færdig bedte han mig om ca 10 ekstra køregange så han kunne tjene mere, med mig rystende bag rattet, uden en eneste "godt klaret". Hvordan skal man blive en god billist så? Efter min pakke valgte jeg at få fat i Rajan, en "bedre" kørelærer, som på 2 ekstra køretimer gjorde mig klar til prøven hvor jeg bestod første gang med flot klaret og 1 fejl. Det er sindssygt hvad han kunne, så den her andmeldelse går ikke til ham, hvis jeg kunne anmelde ham havde han fået 5 stjerner men nu anmelder jeg heyway og R*hul som var 80% af mit kørekort. Emil la Cour

*svar til Heyway :)
Jeg havde en anden kørelærer i lyngby, men han viste mig familiebilleder istedet for at køre, også imens vi kørte, det gled ud. Jeg blev med en kørelærer for som I ved er det relationen der er vigtig - og jeg quitter sjældent så nemt. Men da jeg faktisk klagede over min kørelærer, som jeg gjorde til sidst så kom Anders (fra jer) ud med det samme og testede om han synes jeg var klar, og det synes han heller ikke. Men han tog også nogle penge, og det var en underlig måde at “redde” nogle på. Sååå da jeg havde ærget mig anbefalede Anders Rajan og så gik det godt :)

13 sierpnia 2024
Logo HeyWay.com

Odpowiedź od HeyWay.com

Hey Emil,

Tusind tak for din anmeldelse, omend det er 2 år siden du bestod din køreprøve og tillykke med det 🤩

Ifølge vores logbog-data kan vi se at du har skiftet mellem 3 forskellige kørelærer inden du fandt frem til Rajan på vores platform. Dette får os til at undre, hvorfor du ikke blev hos en af de 2 andre, fremfor at tage tilbage til Rahul, nu hvor han ikke passede til det du ønskede?

Derudover så undre vi os også over, hvorfor du ikke har taget kontakt til vores kundeservice, hvis din oplevelse med Rahul var så dårlig? Så havde vi jo haft en reel chance for at hjælpe og vejlede dig!

Sidst men ikke mindst, så giver du HeyWay 1 stjerne på Trustpilot, grundet en kørelærer der ikke har været hos os længe. Du begrunder derimod at du kun kan give den ene stjerne, med at kørelærer Rajan ikke er hos os længere, Det giver ikke helt mening for os 😁 - Enten bedømmer du hele oplevelsen, eller også bedømmer du ingenting 😉

Under alle omstændigheder, så ønskes du alt vel fremover og vi beklager din uheldige oplevelse med en af vores tidligere kørelærer, og glæder os over den gode oplevelse med en af vores andre tidligere kørelærer 🚗

Oceniono na 1 z 5

Værste beslutning i mit liv

Min anmeldelse kan blive lang. Derfor vil jeg gerne sige det kort. Jeg anbefaler ikke nogen at tage kørekort i det hele taget, undgå det. Tag heller cykel eller offentlig transport.
Jeg er yderst skuffet, utilfreds og ked af det.

12 sierpnia 2024

john essa

utroligt god kørelærer, rolig og afslappet, stresser ikke og presser ikke til ekstra køretimer. 10/10

5 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Succes med kørekort hos HeyWay⭐️⭐️⭐️⭐️

Når man skal til at tage kørekort kan det være utrolig svært at finde den rette køreskole, hvis ikke man har nogle i sin omgangskreds, der kan anbefale en.

Heldigvis faldt jeg i min søgning over køreskoler frem til HeyWay. 😎

Jeg er fra start af blevet mødt med en stor åbenhed og fleksibilitet for at få mit forløb til at blive bedst muligt - især fordi jeg havde en en tikkende deadline for, hvornår jeg skulle have kørekortet pga. arbejde.

Min kørelærer var Shahzad, som dels er et utroligt rart menneske og samtidig en dedikeret og hård mesterlærer.

Shahzad går 110% op i, at du kører sikkert, lovligt og godt. Og han ved, hvad der skal til for, at du kommer igennem din køreprøve. Den viden jeg fik af ham og ikke mindst den praktiske erfaring jeg fik med ham, gjorde, at jeg nu kan cruise rundt i gaderne 🚘

3 sierpnia 2024

God oplevelse

Jeg havde en kørelærer der gik på ferie og blev derefter sendt videre til en fantastisk kørelærer shahzad rathore. Jeg var på dette tidspunkt dumpet en masse gange og havde store problemer med at få nerverne ned og det kunne shazhad virkelig hjælpe med at få styr på. Overall fantastisk oplevelse og en kæmpe stor anbefaling her fra.

30 lipca 2024

Dårlig oplevelse hos Heyway juli 2024

Mit navn er Diego Vargas og jeg var ved at tage til køreprøven, men den blev aflyst samme dag.
Jeg blev færdig med alle køretimer sidste år (lovpakken), og jeg har bestået teoriprøven juni 2024.

Jeg tog 10 ekstra lektioner(1,5timer) her i juli måned og det svarer til 5.000+ 1.000 (ekstra køretimer) noget som min kørelærer kaldte for opvarmning inden det praktiske prøve + 1.500 for at leje bilen til den.

Jeg har betalt 7.500kr den første dag, jeg mødte kørelæren fordi min første kørelærer ikke var på platformen længer.

Da min praktiske prøve blev aflyst, besluttede jeg at udskyde prøven. Jeg har søgt om at få de 2.500kr tilbage for de ekstra timer og leje af bilen, men kørelæreren siger, at pengene ikke kan refunderes.

Jeg føler mig snydt og jeg synes ikke at det er ok at man kan tjener 2.500kr uden at lave noget.

Jeg vil opfordrer de andre elever til at betale samme dag og ikke betale før.

Jeg har skrevet til Heyway to gange, men de svarer ikke længere.

Jeg håber at heyway giver mig svar og tager ansvar for det.

16 lipca 2024

Jeg havde Mahdi

Jeg havde Mahdi, og han var den bedste Kørelære god til at forholde sig rolig og altid tålmodig. Havde en super sjov og god oplevelse hos ham og han hjælp mig med at bestå på første forsøg. Kan virkelig anbefalede ham og heyway!!!

28 czerwca 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg havde det bedste oplevelse! Mahdi var et perfekt kørelærer-match for mig og jeg fik kørekortet i første hug. Han var en kæmpe hjælp og han lærte mig at køre pænt og selvstændigt. En kæmpe tak til ham og køreskolen

11 czerwca 2024

Umar F

Jeg havde et forløb der var præget at fleksibilitet, som gjorde jeg trods min travle hverdag, havde mulighed for at tage kørertimer når det passede i mit skema.

Umar var rolig og god til at føle mig komfortabel i trafikken, og det gjorde min indlæring gik meget hurtigere.

Det er derfor også med et smil jeg i dag kan sige jeg har bestået.

Varm anbefaling
- Christoffer

10 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Super hurtigt og rart forløb!

Super hurtigt og rart forløb!
Min kørelærer, Shahzad, var dejligt rar at snakke med og gav mig alt jeg skulle bruge for, at kunne bestå min teori- og køreprøve i første forsøg! 💪🏼

23 maja 2024

Maria

Maria, min kørerlærer hos HeyWay, var enormt dygtig og rolig. Hun var god til at forklare på en overskuelig måde, hvordan man bedst kører bil. Det resulterede i, at jeg bestod min køreprøve i første forsøg! :-)

29 maja 2024

Tak John

Jeg har haft en 12/10 oplevelse med John som kørelære! Han har virkelig gjort kørekort til en god oplevelse! Tak John

24 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Bestod første gang med Umar F det har…

Bestod første gang med Umar F det har været rigtig fedt han hentet mig nærmest hjemme fra vi kørte sammen på borgerservice og det gået lyn hurtigt det fantastik service Kan klart anbefale umar lyngby afdeling

24 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg valgte HeyWay køreskole på…

Jeg valgte HeyWay køreskole på anbefaling af en ven, som tog sit kørekort der for nogle år siden og var meget tilfreds. Jeg havde hørt en del negativt om køreskoler generelt fra andre venner, så jeg var lidt spændt og nervøs. Jeg må dog sige, at jeg blev positivt overrasket over HeyWay.

HeyWay er virkelig nemt og fleksibelt. De har digitaliseret mange af de ting, som traditionelt foregår på papir, som logbog og andre dokumenter, og samlet det i en app. Deres bookingsystem, hvor man selv kan styre, hvornår man har tid til teori og køretimer, er fantastisk for både studerende og folk i fuldtidsjob som mig. Booking systemet giver også alle vigtige påmindelser om alt, man har booket sig ind til at deltage i, fra teori og køretimer til manøvrebaner og prøver.

Jeg blev undervist af Mahdi Rützou i både teori og køretimer, og det var en super sjov og professionel oplevelse. Han er helt nede på jorden, får én til at føle sig tryg og hjalp mig med hurtigt at forbedre min kørsel og forståelse af teorien. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og jeg kan ikke takke andet end HeyWay og især Mahdi for det.

Jeg kan varmt anbefale HeyWay til alle, der skal tage kørekort.

20 maja 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej