Heyway har været en stor fornøjelse! Alle lærerne har været søde og super profesionelle, kan varmt anbefale Mahdi, da han har den helt rigtigt blanding af sjov og spas, samtidigt med han lærer en hvor... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Jeg havde Hammzeh som kørelærer, som virkelig var en fantastisk kørelærer. Han gjorde det trygt at sidde bag rattet, selv i pressede situationer. Jeg startede m... Zobacz więcej
Rigtig glad for heyway. Meget fleksibel skole da man selv kan vælge dato for både det praktiske og det teoretiske. Vil helt klart anbefale Mahdi som Kørelære da han er rigtig god til forklare, hjælp... Zobacz więcej
Jeg synes at min tid hos heyway har været supper god, mit forløb var planlagt fra starten og kom hurtigt gennem både teori timer og kørelektioner. Kørelærende er mega dygtige og teorien er gennemgået... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
HeyWay en organisation der brænder for at udvikle den danske kørekortbranche gennem samarbejde, forskning, intelligent brug af digitale platforme til læring og planlægning, simulatorer og ganske almindelig sund fornuft. På de 2 år vi har eksisteret, har vi opnået følgende. - Fjernet + 90% af den enkle kørelærers administration. - Serviceret tusindvis af køreelever og 98% af vores elever vil anbefale os til andre. - Dataindsamling på elevers oplevelse af undervisningen på manøvrebane, teori og glatbane.(Til udvikling af interne kørelærers kompentencer) - Dataindsamling på elevers oplevelse af den enkle kørelærer til den praktiske køreundervisning (+1000 anmeldelser) - Dataindsamling på beståelseprocent til hhv. teoretiske og praktiske køreprøver.
Lyngby Hovedgade 57 C, 2800, Kgs. Lyngby, Dania
- hey@heyway.com
- heyway.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Teori og køreprøve bestået første gang…
Teori og køreprøve bestået første gang i begge tilfælde. Men kørelærer fra Heyway, Hamza, har været professionel og grundig igennem hele forløbet - og det er i høj grad hans fortjeneste, at jeg bestod i første omgang. Stor anbefaling.
Jeg har taget mit kørekort igennem…
Jeg har taget mit kørekort igennem Heyway, og det har været en super god oplevelse hele vejen igennem! Deres platform er nem at bruge, og det har været tydeligt, at der er styr på tingene. Teoriundervisningen var både lærerig og engagerende, og jeg følte mig virkelig godt klædt på til prøven. Køreundervisningen var også i top – min kørelærer var tålmodig, dygtig og rigtig god til at give konstruktiv feedback.
Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være Heyway.
Kan klart anbefales til andre, der vil tage kørekort på en fleksibel og professionel måde! 🚗💨
Hamza, kørelærer
Jeg valgte heyway fordi jeg fik den anbefalet af en veninde, og derfra valgte jeg Hamza som min kørelærer, da to havde fortalt mig hvor go han skulle være, at kører med. Jeg er helt enig. Jeg bestod teori og køreprøven første gang og det er 100% Hamza’s fortjeneste! Han er go at snakke med, rolig og ikke mindst meget tålmodig, så der er plads til fejl og til at gennemgå dem igen. Han er meget fleksibel, så der er mulighed for at ændre i planerne efter behov. Han er ikke mindst meget professionel og man kan 100% mærke hvordan han har styr på det han laver. Jeg anbefaler 100% at vælge Hamza, når du skal begynde kørekort hos Heyway!
Giver Heyway de ALLERBEDSTE anbefalinger🌟🌟🌟🌟🌟Jeg går ud med en følelse af at Hey Way…
Jeg går ud med en følelse af at Hey Way har været der for mig ,og med mig gennem hele min forløbsproces med at erhverve kørekort.Super fint undervisningsmateriale som der hele tiden gennem forløbet kan gåes tilbage til.Min kørelærer Fatma Ghanei har ført mig igennem med den allerstørste tålmodighed, støtte og guidening på allerbedste vis. Hun er FANTASTISK🙏Vil ABSOLUT anbefale Heyway OG Fatma Ghanei🌟🌟🌟🌟🌟
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole,
Og skud ud til Hamza, han får dig til at føle dig tryg og sikker bag rettet, samt meget hjælpsom:)
Umar Farooq
Jeg har haft en vidunderlig oplevelse hos Hey Way.
Først og fremmest tak til min kørelærer, som har fået mig igennem mit forløb og alt den læring han har givet mig! Kan kun anbefale ham!
Allerede fra første kørsel, har jeg følt mig trygt og har altid haft gode oplevelser med ham.
Mit forløb har været så fleksibelt, hurtigt og nemt. Deres digitale platform er virkelig god og fleksibiliteten de har hos Hey Way, er fantastisk!
Med 2 børn og et travlt liv i hverdagen, har jeg både kunne passe mit privatliv samt mit forløb.
Kan ikke anbefale umar eller Hey Way nok.
Tusind tak til Umar!
Den perfekte tilgang til at få sit kørekort
Det hele var så nemt både at booke og at planlægge tider. Kørelæreren gjorde oplevelsen rigtig god. Jeg havde Mahdi som kørelærer han var meget tålmodig, gav mig den rette motivation og var god til at give peptalks. Alt var som det skulle være. Der var en god og fair vurdering god, konstruktiv kritik, og så var det også virkelig hyggeligt og behageligt at køre sammen med kørelæreren.
Jeg er så taknemlig for at jeg valgte…
Jeg er så taknemlig for at jeg valgte HeyWay som min køreskole. Det hele gik stærkt, og der var ingen problemer. Anbefaler også Umar som kørelærer, jeg lærte en helt del af at have ham!
Tak for et godt forløb!
Største anbefalinger herfra!
Stærk anbefaling af kørelærer Shahzad Rathore
Heyway er en fantastisk platform når det kommer til kørekort og takket være deres Logbog app så har de gjort det nemt for mig at overskue kørsel og teori i en travl hverdag.
Specielt stort tak til kørelærer Shahzad Rathore for at have så stor faglig kompetenthed og rolighed da det har formået at hjælpe mig igennem køreprøven i første forsøg på trods af mit 0,5 års fravær fra kørsel.
Så hvis du ønsker en rolig kørelærer som roser dig når du gør det godt og hjælper dig på rette spor når du gør det dårligt så er Shahzad helt klart manden som jeg ville anbefale til folk der søger et kørerkort.
-Nordireren
Jeg har taget kørekort ved HeyWay og…
Jeg har taget kørekort ved HeyWay og der er både gode og dårlige ting ved køreskolen. Selve kurset var simpelt og ligetil og hurtigt, hvilket var fantastisk. Men oplevelsen med min kørelære var mere problematisk. Selve kørelæren var okay, ikke den mest rosende kørelære og en smule pågående under køretimerne. Det som var mest ærgerligt ved min oplevelse hos HeyWay var selve køreprøverne. Jeg dumpede første gang i Brøndby, hvorefter jeg var ivrig efter at komme op igen, men der gik hele 2 måneder og så skulle jeg endda op i et andet område end Brøndby. Også selvom kørelærer jeg aftalte med kørelærer at tage køreprøven i Brøndby igen, så havde der sket en "fejl" med køreprøven. Derudover var det svært at kommunikere med kørelærer, ved køretimerne op til køreprøven, ville jeg først få at vide nogle timer før om det var muligt at køre ude i køreprøve områderne. Det virkede også skummelt at jeg ikke kunne betale med mobilepay til kørelærers nummer og i stedet skulle sende penge for køreprøve og køretimer til hendes søster.
Derudover ville jeg betale 1000 kr. (jeg vil mene det er meget dyrt for 1,5 times kørsel) for køretimer og så konsekvent køre 1 time og 15 minutter i stedet for at få alle minutter ud af køretimen.
Min oplevelser er selvfølgelig ikke dækkende for alle kørelærere hos HeyWay, men jeg ville ikke anbefale HeyWay, medmindre man kender en bedre kørelærer end den jeg havde.
Kørelæreren er meget tålmodig
Kørelæreren er meget tålmodig
Pressser ikke en
Kørelærer Hamza – kan stærkt anbefales!
Jeg begyndte at køre med Hamza efter at have bestået teoriprøven, men ville ønske, at jeg havde haft ham fra starten. Selvom jeg kun nåede at have et par køretimer med ham, lærte jeg utroligt meget – mere end jeg gjorde hos andre kørelærere.
Hamza er struktureret, venlig og meget behagelig at køre med. Han lavede en plan, der sikrede, at jeg var helt klar til den endelige prøve. Han fokuserede altid på de områder, jeg havde svært ved, og hans måde at forklare tingene på var virkelig god.
Dagen før min prøve gik jeg i panik, men Hamza formåede at bevare roen og motivere mig. Da jeg endelig skulle op, følte jeg mig klar – og jeg bestod første gang!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse, og jeg kan STÆRKT anbefale Hamza som kørelærer.
Kæmpe anbefaling af Mahdi
Jeg tog mit kørekort hos Mahdi, og jeg kan på det varmeste anbefale ham som kørelærer! Mahdi er utrolig tålmodig og nede på jorden. Han gør det til en meget tryg oplevelse af lære at køre bil, og jeg oplevede at hans tålmodighed smittede af på min kørsel. Han giver sig god tid til at forklare ting der opstår i trafikken, og han er meget konstruktiv, når man begår fejl. Derudover er det tydeligt at han ønsker man får et godt forløb, og tilpasser sit skema efter én, hvis der opstår sygdom etc. Sidst men ikke mindst er han en fornøjelse at køre med, da han også er en god samtalepartner og har en herlig sans for humor, så kørslen også bliver en sjov oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kan anbefale Hamza
Jeg kan anbefale Hamza, da han har meget tålmodighed og er dygtig til at lærer fra sig. Køretimer med Hamza har aldrig været kedelige, vi har altid haft det sjovt sammen. Man kan også vinde en gratis køre lektion hvis man rammer det antal kroner han siger når der skal tankes.
Havde en god oplevelse hos Heyway
Havde en god oplevelse hos Heyway, kan stærkt anbefale Jannick H som kører lære, virkelig sød men han holder det real med dig, tak til Jannick for en god oplevelse
Rigtig god køreskole
Jeg har taget mit kørekort hos HeyWay i Lyngby afdelingen, og jeg kan anbefale alle, at gøre det samme. Jeg havde John som teori underviser og Umar som kørelærer, de gjorde tilsammen at jeg bestod begge prøver i første forsøg. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem.
Fleksibel booking og god undervisning
Det gjorde det nemt at jeg kunne booke tider, og derfor havde nemmere ved at få dem til at passe ind med hverdagen.
Jeg syntes virkelig jeg er klædt på til at køre bil nu, og at hele forløbet var tiden værd nu.
Jeg havde Mahdi som kørelærer, han var god til at give feedback og vurdere hvad jeg som elev manglede for at blive bedre til at køre og forstå trafikken.
Jeg havde Mahdi Rützou som kørelærer
Jeg havde Mahdi Rützou som kørelærer, og han er en rigtigt dygtig kørelærer, kan helt klart anbefale, hele forløbet var rigtigt godt og han er god til at lære og man føler sig tryg selv fra første køretime. Jeg bestod køreprøven første gang. Varm anbefaling herfra.
Anbefaling omkring Mahdi.
Jeg havde Mahdi Rützou som kørerlærer, og anbefaler ham virkelig! Han var super tålmodig og rolig gennem alle vores køretimer. Han stressede på ingen tidspunkt, og var generelt virkelig behagelig at køre med. Udover dette var jeg også glad for at jeg selv kunne bestemme mine egne tider og dage med Heyway.
Én ting ad gangen
Jeg begyndte oprindeligt at tage mit kørekort hos en anden køreskole, men jeg var ikke tilfreds med min underviser. Derfor valgte jeg at skifte til HeyWay midt i forløbet.
Overgangen til HeyWay var utrolig nem, og jeg satte stor pris på muligheden for at se korte videoer af de forskellige kørelærere på deres hjemmeside. Det gjorde det let for mig hurtigt at få et indtryk af deres personligheder og finde den rette at køre med.
Kort efter startede jeg hos Shazad, som hurtigt identificerede, hvad jeg havde styr på, og hvilke områder vi skulle arbejde videre med. Vi tog én ting ad gangen og afprøvede det i forskellige situationer, hvilket gjorde læringen både fokuseret og effektiv.
Shazad er en yderst nærværende kørelærer, og undervisningen blev hurtigt tilpasset mit niveau og tempo. Vi evaluerede løbende på min udvikling, og alt i alt var det en virkelig god oplevelse at køre med Shazad.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.