Zobacz, co mówią recenzenci
Bij onze eerste aankoop werden we geattendeerd op een aanbieding die er aan kwam, daar hebben we op gelet en er gebruik van gemaakt. Het telefonisch contact was ook goed. Goed advies en service. Leu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestelde spullen zijn ok, maar zes dagen levertijd is te lang. Bij verzending met iedere ander bedrijf dan DPD zou dit een vijfsterren recensie zijn. Aanvulling na reactie door Kookeiland Ok. Ju... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag (woensdag 17 april) zijn wij alleraardigst geholpen door de 2 medewerkers in de winkel. De omgang met de klant stond zeker voorop. En uiteraard hebben we met een aankoop van een knoflook/lim... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z przyborami kuchennymi
- również w kategorii:
- Sklep z meblami kuchennymi
- Sklep z nożami
- Sklep z podarunkami
Napisane przez firmę
Dé kookwinkel van Arnhem sinds 1995. Kom langs in onze winkel in de Zwanenstraat, in één van de leukste 7Straatjes van Arnhem. Voor deskundig advies, service en kwaliteit is dit het adres voor uw keukengerei. Wij geloven in persoonlijk advies en eerlijk meedenken. Geen snelle verkooppraatjes, maar praktische tips en producten waar je echt iets aan hebt in de keuken. Onze webshop is 24/7 geopend.
Dane kontaktowe
Zwanenstraat 12, 6811 DD, Arnhem, Holandia
- 026-4439597
- info@hetkookeiland.nl
- hetkookeiland.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Bestelling en aflevering snel en prima…
Bestelling en aflevering snel en prima verlopen.
kwaliteit van het product is uitstekend
Snelle levering en de producten waren…
Snelle levering en de producten waren goed verpakt
Mooie betaalbare spullen
Mooie betaalbare spullen. En leveringsfoutje werd snel en gemakkelijk opgelost
Fijn!
Snel en volgens afspraak geleverd. Belangrijker was dat het kookeiland iets op voorraad had wat nergens anders ik Nederland te koop is. Namelijk een Santiago kruis. Zodat ik eindelijk mijn tarta santiago op de juiste manier kon decoreren.
Netjes als cadeau ingepakt geleverd !
Goede service van het Kookeiland.…
M’n eerste bestelling is zoek geraakt bij DPD. Dit is snel opgepakt door het Kookeiland.
Ze hebben een nieuwe thermoskan opgestuurd, die vandaag bezorgd is.
Het is een prima kan en we zijn blij met de goede service.
Was gewoon goed alleen de verzendkosten…
Was gewoon goed alleen de verzendkosten waren duurder dan het gekochte product. Dat is nu weer jammer
Goede communicatie en service
Goede communicatie, snelle reactie, levering en service.
Alles klopte Exact super blij met mijn Bamix
Bestelling Aflevering betaling alles perfect en ben weer heel blij met mijn nieuwe Bambix de oude was op na 25 jaar 👍
Nieuwe ovenschaal
Ik ben heel blij met de nieuwe ovenschaal prachtige aubergine paars
Deze was heel goed verpakt en werd heel snel bezorgd.
Ook telefonisch heb ik goed advies gekregen
Hele nette service
Had aangeven of het op tijd geleverd kon worden omdat het een cadeau was. Dit is netjes gedaan en nog ingepakt ook, top!

Klantonvriendelijk retourbeleid
Ik heb meerdere slechte ervaringen met Het Kookeiland gehad. Over de aankoop van een mes slecht voorgelicht en twee keer bij het retourneren van producten. Ook hier had goede informatie vooraf onze ontevredenheid kunnen voorkomen. Geld krijg je niet terug.

Fijne organisatie
Goede organisatie, fijne mensen. Regelden bij probleem meteen met fabrikant een mooie oplossing.

goede degelijke pan.
Makelijk besteld, goed ingepakt verzonden en netjes ingepakt als kado. Fijne pan om mee te koken en het scheelt energie. Dik tevreden.

Doświadczenie Trustpilot