Ik ben telefonisch zeer goed geholpen door Nebay. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden waardoor alles wat helder werd over de zonnepanelen. De panelen worden over een paar weken geleverd,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Afgelopen week zijn ze de panelen komen installeren bij mij, zeer tevreden! Ziet er mooi uit en ben altijd netjes geholpen. Gesprek aan de telefoon was ook fijn en verhelderend, goed en vriendelijk... Zobacz więcej
Ik vondt goed gesprek. Ik heb nu de gegevens op geschreven om vervolgens niet meer door andere die mijn benaderen ,te zeggen wat ik moet zeggen. Werdt telkens door verschillende energie bedrijven b... Zobacz więcej
Prachtig zonnestroom systeem laten plaatsen door hetconsumentencollectief. Brengen al je wensen in kaart en nemen alle tijd voor je. Hele fijne partij!!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij vinden dat iedereen het beste advies omtrent energie verdient. Dit vinden we niet alleen, maar dat regelen we ook graag voor u. Dat doen we door ingewikkelde zaken makkelijk en begrijpelijk te maken. Daarnaast geven we u een advies die het beste bij uw persoonlijke en gewenste situatie past.
Dane kontaktowe
Zonnebaan 34, 3542 EE, Utrecht, Holandia
- 030-3045039
- info@hetconsumentencollectief.com
- hetconsumentencollectief.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
voortaan witte rook uit de schoorsteen.
zojuist een nieuwe energie overeenkomst gesloten.
Met dank aan het eindeloze geduld van Sibel.
zij begeleide mij door de chaos van providers en tarieven. Hoewel de toekomst dat nog uit moet wijzen denk ik redelijk objectief te zijn voorgelicht.
Aanrader : duidelijke uitleg, goede kwaliteit en service, betrouwbaar
Jurgen gaf zeer duidelijke uitleg en nam alle tijd. Belde snel terug naar aanleiding van enkele vragen achteraf en heeft de antwoorden vooraf tot op de bodem uitgezocht samen met een collega. Is een betrouwbare medewerker en gaf zeer goede adviezen in tegenstelling tot vele concurrenten. Kortom : dit bedrijf levert goede service en kwaliteit en is betrouwbaar. Daarom voor mij een regelrechte aanrader.
Werd gebeld door deze club met een…
Review verwijdert nadat ik contact heb gehad met Hetconsumentencollectief. Het blijkt dat een of andere club met de naam van "Hetconsumentencollectief" belt.
Timo topper gesproken
Timo topper gesproken, niet agressief, super service
Eerlijk verhaal en goed geholpen
De service van Timo was top!
De service van Timo was top. Alles is snel en goed geregeld ze zijn duidelijk en zeker transparant!
Overstap naar de Engie
Ik ben vorige week overgestapt naar de Engie door een vriendelijke dame. Alles rustig en duidelijk uitgelegd, dank!
Aanrader!!
Heel leuk geholpen, hartstikke aardige dame!
Heeft me alles goed laten zien en was transparant.
Erg duidelijk!
Werd anoniem gebeld
Er zijn hufters die bellen nog steeds anoniem en misbruiken de naam van HET CONSUMENTENCOLLECTIEF.
dacht nou eindelijk af te zijn van deze anonieme call centers.
Sinds 1-7-21 is er een nieuwe wet die anoniem bellende call centers verbied.
HET CONSUMENTEN COLLECTIEF belt echter nooit annoniem maar met een 030 nummer.
Als het geen 030 nummer is, is het dus ook niet HET CONSUMENTEN COLLECTIEF
Fijne samenwerking!
Heel goede te woord gestaan door jullie medewerkster Sibel!
Ondanks dat je er nog maar 2 weken werkt deed je het super!
Veel groeten R van Loon
Bergen op Zoom
Misschien moeten jullie medewerkers…
Misschien moeten jullie medewerkers eens leren luisteren, als iik zeg geen interesse te hebben omdat ik onder bewindvoering sta en dus zelf niet beslis hebben jullie het lef om binnen 5 minuten met 4 verschillende nummers terug te bellen, ik wil niet meer door jullie gebeld worden, sta ingeschreven in bel me niet register en heb dit ook al meerdere keren aangegeven.
BEL MIJ NIET
In het begin was het beetje…
In het begin was het beetje ongemakkelijk, ene richard aan de lijn gehad super enthousiast, en met het exacte verbruik zag ik dat ik letterlijk 17 euro per maand bespaarde chapeaux naar jullie daar kunnen de anderen van leren. dit is hoe het moet gaan in de energiemarkt. Ga zo door!!!
Overgestapt naar Eneco
Overgestapt naar Eneco, aardige dame aan de lijn gehad. Alles goed uitgelegd en rustig doorgenomen.
Review
Uitstekende service van Timo, die een betere prijs voor me heeft geregeld en betere overzicht over m'n gas en electra
Gesprek als zeer prettig ervaren!
Gesprek als zeer prettig ervaren! Duidelijke uitleg. Anders dan eerdere ervaringen met energieverkopers. Ik ben goed geïnformeerd en raad dit bedrijf ten zeerste aan.
Respectful, helpful and professional
They have a really great quality of services and more than this professional employees.
I’m more than satisfied.
Oplichters!!!
Let op, ze laten je meerdere keren overstappen, zodat je meerdere opzegboetes hebt. Ze proberen je elke contract aan te smeren, maar vertellen niet het hele verhaal.

Odpowiedź od Het Consumentencollectief
Wij zijn goed geholpen het was een…
Wij zijn goed geholpen het was een vriendelijk man en alles goed uitgelegt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.