H e s t b o l a g e t Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vill du ha dina varor köp ej härifrån! Köpt tyglar och träns från nordic horse den 27/2 2026 men fortfarande inte sätt röken av mina prylar. Skrivit mejl till de där dem påstår sig ha ”missat” mina... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara den bästa. Känner mig faktiskt lurad, första gången jag varit med om liknande. Beställde en kandarstång 11/30, betalat (dum som jag var) och inte fått varan. Kon... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Från att ha varit en pålitlig butik Butiken är väldigt svår att nå, svarar inte på mejl och knappt på chatt. Någon telefonnummer finns inte. Svårt när det blir fel med leveranser. Vänta med att betala... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde en acavallo pad-betalade med swish 1399kr. Fick bekräftelse på köp. Varan ej skickad-har upprepade gånger mailat-dom svarar ej. Teletid 10-12-svarar ej. Vill ha återbetalning av vara-ej... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z fastrygami

Napisane przez firmę

VI SAMLAR INTE LÄNGRE AKTIVT IN RECENSIONER VIA DENNA SIDA. NYA RECENSIONER HÄR ÅTERSPEGLAR INTE ALLA KUNDERS UPPLEVELSER AV BUTIKEN. ÄR DU OSÄKER - KONTAKTA OSS GÄRNA DIREKT ISTÄLLET, SÅ FÅR DU DEN HJÄLP DU BEHÖVER! TACK!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Beställt vid 2 tillfällen, inte fått leverans!

Gjort 2 beställningar och betalat med swish första i början på juni och ingen leverans än, andra i början på juli 4 veckor sedan och ingen leverans. Fått mail med frågan om jag vill avbryta, vilket jag inte vill! Jag vill ha varorna jag betalat för. Eller veta när dom kommer? Jag har i dag makulerat beställningarna och förväntar mig att få pengarna tillbaka!

19 sierpnia 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - kan du maila oss på kundservice@hestbolaget.se så får vi följa upp dina beställningar. Kan inte se här vilka beställningar du refererar till. Självklart så ska vi försöka hitta en lösning på detta så snart som möjligt. Enklast att du får tillbaka pengar och att vi återkommer till dig så snart vi fått varorna i lager, så du slipper ligga ute med pengar. Hör av dig på mailen, tack!

Butiken har permanent stängt

Butiken har stängt vilket inte informeras om någonstans. "Välkommen till vår butik" står på hemsidan men ingen butik verkar ha funnits på flera år. Väldigt tråkig och onödig resa..

14 sierpnia 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - jätteledsen om vi någonstans har förlett dig till att vi fortfarande har den fysiska butiken igång. Det är nu snart 3 år sedan den stängdes och vi bara har webhandel. Du får gärna maila oss om var det står 'Välkommen till butiken' på vår hemsida, så ska vi rätta till det. Själv kan jag inte hitta det

Oceniono na 1 z 5

Har beställt vid 2 tillfällen utan att…

Har beställt vid 2 tillfällen utan att få några varor.
Fösta beställningen väntade jag i över 1,5 månad på.
När jag äntligen fick svar på Mail så ficka jag tillsvarvas att jag va Tvungen att göra en ny beställning då den befintliga ej var aktiv längre då det gått för lång tid.
Gjorde en ny beställning samma dag för 3 veckor sen.
Har fortfarande inte fått några varor från hestbolaget.
Värdelös kundservice
Kommer aldrig rekommendera någon att beställa från dom 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej Johanna! Vad jag kan se så har din beställda produkt varit restnoterad från vår leverantör senaste tiden, så vi har haft svårt att leverera. Men självklart ska vi informera dig under tiden, vilket vi ber om ursäkt för att vi missat. Vi kontaktar dig på mail från kundtjänst så bestämmer vi från det hur vi går vidare.

Oceniono na 1 z 5

Jag har lagt en beställning för över en…

Jag har lagt en beställning för över en månad sen, varan har inte kommit. Omöjligt att få tag på någon via kundtjänst, varken via telefon, mail eller chat.

29 lipca 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - extremt ledsen att du känner dig så besviken. För att vi inte kunna leverera, det förstår jag. Tyvärr så var västen slut hos leverantören och vi kunde inte få fram den. Sen missade vi precis din chat, men sökte då upp ditt mail från några dagar sedan, som tyvärr hamnat i skräpkorg och svarade då direkt på det. Vi försöker ge hög kundnöjdhet - ibland faller det dock platt :(

Oceniono na 1 z 5

Har annullerat efter tre veckors väntan…

Har annullerat efter tre veckors väntan på min order. Sedan har jag bett bolaget ta bort fakturan från Klarna vilket inte heller verkar fungera

23 lipca 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - vi har besvarat ditt mail och reglerat hos Klarna. Ledsen att det tog tid och att vi inte kunde leverera.

Oceniono na 1 z 5

Inget skickat/ inget svar på mail

Jag har mailat ett par ggr till Hestbolaget för jag saknar varor som jag skickade efter 12 juni.Alltså 22 dagar sedan.Inget svar.
Om man inte har några varor ö.h t kan man åtminstone meddela detta.
Jag swischade så varor är betalade
Var vänlig svara
Ordernr 98735
Åse Berg
(3 juli = Fått svar per mail av Hestbolaget tidigare idag.
Jag har även svarat dem.
Skriver här om ifall det skulle strula med mailen igen.)//
Uppdatering: 15 juli.Fortfarande ingen vara hemskickad ......3 juli var det 1 veckas väntetid igen.Jag bad Hestbolaget betala tilbaka idag.

2 lipca 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej, ber om ursäkt att vi missat ditt mail. Vi kommer att svara dig nu direkt och hitta en lösning på den försenade leveransen.

Oceniono na 1 z 5

Jag har gjort en beställning på flera…

Jag har gjort en beställning på flera saker GL-483501 Globus Flughuva Volant (Storlek: M/cob) 1 st. 179 kr
E-72023 Horse Guard Hovkrats Rosa 1 st. 14 kr
EFF-11147500 Effol Hovolja 475ml 1 st. 199 kr
W-0760 Eclipse Biofarmab Bio N'ix 500ml 1 st. 299 kr
Totalt 691 kr
Varav moms (25%) 138,20 kr.

Detta gjordes den 8/5 2024 och alla varor utom flughuvan har kommit. Ni besvarar inte mejl eller telefon.
Jag vill ha tillbaka mina pengar som är betalat för flughuvan eller varan!!!!

Uppdatering:
Har precis fått återbetalning av flughuvan.

8 maja 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hemskt ledsen för denna dåliga hantering. Kundtjänst har svarat på mail till dig och hoppas att vår lösning nu är ok.

Slutat svara på mail

Jag beställde en vara 17 Maj, som inte fanns i lager så jag var beredd på att det skulle ta 1-2 veckor.
Nu har jag fortfarande inte fått varan efter 6 veckor.

Dessutom har jag försökt få uppdatering om vad som händer. Har skickat flera mail utan svar. Senaste svaret kom 30 Maj, sedan dess har jag inte hört något.

Försöker nu få köpet hävt men fortfarande inget svar.

UPDATE - Klarnas kundtjänst kontaktade säljaren och jag fick tillbaka mina pengar blixtsnabbt. Så det var mycket positivt.

26 czerwca 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Ledsen att vi inte har återkopplat till dig. Har varit otroligt hektiskt en period. Kundtjänst har nu varit i kontakt med dig och hanterat denna situation.

Oceniono na 2 z 5

Restnoterade varor

Vid flera tillfällen har varorna varit mycket försenade eller inte kommit alls. Företaget borde bli bättre på att ta bort restnoterade varor från webshopen alternativt kommunicera bättre att de inte kommer att kunna leverera varorna inom en rimlig tid.

14 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag beställde varor den 19/5 och har…

Jag beställde varor den 19/5 och har inte fått varorna ännu. När jag skriver till er Hestbolaget för att få veta när varorna förväntas komma får jag ingen kontakt. Jag vill veta om de kan leverera mina varor, för att i annat fall beställa från en annan leverantör.

19 maja 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - ledsen att du inte fått svar på ditt mail, vi ligger efter med mailen denna veckan. Vi svarar dig på mail nu direkt - kort svar är att både varor du beställt är inget vi har i lager utan har normalt 1-2 veckors leveranstid, vilket framgår på produktsidorna.

Varning!!!

Beställde ett par ridstövlar för ca 5 veckor sedan och de har ej kommit än och jag har skrivit att jag vill ha tillbaka pengarna men då svarar de inte mig.

20 maja 2024

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej - som vi svarade dig tidigare på mail, hemskt ledsen både för att vi inte kunnat leverera pga förseningar i leveranser från vår leverantör och att vi inte återkopplat snabbare till dig. Återbetalningen är initierad och kommer till dig inom kort.

Varning

Varning! Beställt vara som skulle komma efter 1-2 dagar. Nu några veckor senare har produkten fortfarande inte kommit och det går inte att nå företaget på mejl, telefon eller deras meddelandefunktion på hemsidan. Detta trots många upprepade försök under ett par veckors tid nu. Blufföretag?

6 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

As I have a couple of horses

As I have a couple of horses, I am used to taking care of them, because they are helpful in my household.
Nevertheless, this website left more negative impressions than positive. There are many bits, bridles, headbands and whatever else, but the price is terrible.

I have a contact of a local small factory which is busy with producing stuff for horse owners, and they have twice cheaper prices. I anyway shopped here just to check the quality and my gut feeling didn't set me up. Quality was poor.

1 maja 2024

Totalt värdelös!!

Totalt värdelös!!! Beställt skyddsväst för en månad sedan. Fakturan har kommit men västen syns inte till. Mailat och ringt flera gånger och får ingen som helst kontakt med dom. Vill du ha besvärsfri beställning av en vara så är min absoluta inrådan att vända dig till en annan leverantör...för här får du bara en räkning o ingen vara eller kontakt.

26 października 2023

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hemskt ledsen att du inte kommit i kontakt med oss eller att våra mailsvar har nått dig. Denna väst har varit restnoterad från leverantören under en period. Vi skulle ha fått den i en leverans, men den var inte med där och av misstag så aktiverades din faktura. Som vi nyligen bekräftade över mail, så är din fakturas förfallodatum förlängd, tills vidare. Ber återigen, hemskt mycket om ursäkt för att det blivit så här.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej