Vill du ha dina varor köp ej härifrån! Köpt tyglar och träns från nordic horse den 27/2 2026 men fortfarande inte sätt röken av mina prylar. Skrivit mejl till de där dem påstår sig ha ”missat” mina... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara den bästa. Känner mig faktiskt lurad, första gången jag varit med om liknande. Beställde en kandarstång 11/30, betalat (dum som jag var) och inte fått varan. Kon... Zobacz więcej
Från att ha varit en pålitlig butik Butiken är väldigt svår att nå, svarar inte på mejl och knappt på chatt. Någon telefonnummer finns inte. Svårt när det blir fel med leveranser. Vänta med att betala... Zobacz więcej
Beställde en acavallo pad-betalade med swish 1399kr. Fick bekräftelse på köp. Varan ej skickad-har upprepade gånger mailat-dom svarar ej. Teletid 10-12-svarar ej. Vill ha återbetalning av vara-ej... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VI SAMLAR INTE LÄNGRE AKTIVT IN RECENSIONER VIA DENNA SIDA. NYA RECENSIONER HÄR ÅTERSPEGLAR INTE ALLA KUNDERS UPPLEVELSER AV BUTIKEN. ÄR DU OSÄKER - KONTAKTA OSS GÄRNA DIREKT ISTÄLLET, SÅ FÅR DU DEN HJÄLP DU BEHÖVER! TACK!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Oseriösa
Oseriösa!
Beställde stigläder i november 2024, de har ännu inte levererats nu i april 2025 och jag ligger ute med pengarna... Fick först info om att leveransen var försenad, efter det har de inte hört av sig utan jag har fått tjata för att få svar och de säger bara att det är påväg. De svarar inte i telefon trots att jag ringt vid olika tillfällen. Kommer aldrig handla hos dem igen...
Lång leveranstid
Har alltid varit supernöjd men nu har jag väntat på tre grimskaft sen 15 februari
Fick svar första gången men inte andra. Har betalat i förskott så ligger ute med pengar
Beställde grimmor i januari lång…
Beställde grimmor i januari lång leverans
Inte kommit så jag kontaktade genom mail och avbeställde ordern slutet av mars. Skulle uppdatera på klarna inget hänt. Kontaktat dom flera gånger. Svar: Ska undersöka hur det ligger till blir svaret var gång men inget händer
Oseriöst
Oseriöst! Verkar som att företaget satt det i system i att ljuga och förhala, och sälja varor som ej finns på lager. Sedan kommer mail om att order är försenad, sedan händer inget om man inte själv jagar på. Trots det ligger betalningar på Klarna kvar och att avbryta dem är ett j-a evighetsproblem och sjukt tidskrävande. Skojare! Håll er borta.
Har beställt 2 gånger
Har beställt 2 gånger. Första gången var i april 2024, beställde exemtäcke. Stod att det var 2-3 veckors leveranstid. När inget täcke hade kommit hösten/vintern 2024 så fick jag erbjudandet att köpa andra saker för samma belopp jag betalat för exemtäcket. Det gjorde jag vintern 2025 i mitten av februari, vi är nu inne i april 2025 och jag har inte fått några varor. Jag får intelängre svar på kundtjänsten via mail, chatt eller telefon. Så det har nu gått 1 år från att jag betalade för första varan, allt utan att jag fått några varor. Får känna mig blåst på dom pengarna.
Beställde en vara som inte fanns i lager
Beställde en vara som inte fanns i lager och blev lovad att produkten skulle komma veckan därpå. Nu har det snart gått en månad.
Nu går det inte att få tag i någon varken på telefon via mail eller PM.
Levererar ej beställda varor i tid
Beställde och betalar vara slutet av januari. 2månader senare ej levererat varan.
Begärt återbetalning
Kommer ej beställa här igen.
Brett urval och snabb leverans!
Har alltid varit supernöjd med Hestbolaget, brett urval av saker och snabbaste leveranserna på marknaden. Förvånad över tidigare dåliga recensioner då jag aldrig har haft några problem. Väljer alltid Hestbolaget i första hand när jag har behov av att få hem en produkt snabbt.

Oseriösa
Lovade en leveranstid på 4-6 veckor. Efter jag frågade status på orden så fick jag till svar att det var förseningar och hur länge jag är beredd att vänta. Svarade Max 3 veckor till och fick inget svar. Ringde utan svar och skrev igen och då fick jag bort orden. Jätte slöseri med tid

Inget pålitligt företag.
Har alltid vart nöjd med detta företag. Men något har gått fel. Dom skickar ej varorna fast dom aktiverat fakturan på klarna. När jag kontaktar dom säger dom att det är på väg. Både ringt, mailat och använt kontaktformuläret. Vill avbryta ordern men inget händer. Kommer dessvärre inte handla hos dom fler gånger.
Nu makulerade dom äntligen ordern.
Haft detta problem senaste tre beställningarna hos dom. Så nu har jag lärt mig att detta företag dessvärre inte längre är vad det var.
Inga varor, ingen respons
Inga varor, ingen respons från företaget trots flera mejl och Klarna inkopplade.
Rekommenderar inte...

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t
Beställde 21/12 och fortfarande inte…
Beställde 21/12 och fortfarande inte fått någon vara. Heller ingen allmän uppdatering på hur det går i ärendet. Kommer nog aldrig mer köpa här.

Bolaget "glömde"att rapporta returen
Bolaget "glömde"att rapporta returen av en sadel (19800 kronor) till Klarna. Mailade hestbolaget gång på gång och fick ständiga bortförklaringar och löften att de skulle ordna det. Först efter en dryg månad lyckades dem komma till skott, dock fel belopp. Aldrig mer Hestbolaget.

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t
Beställde och betalde varan direkt 11…
Beställde och betalde varan direkt 11 dec, har fortfarande inte fått varan eller svar på mina mail.

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t
La en beställning den 16/12 24 på ett…
La en beställning den 16/12 24 på ett täcke, pengarna drogs den 18 /12. Har fortfarande inte fått något täcke och inga svar på mina sista mail. Blev dessutom lovad rabatt på täcket för kompensation. Det var i januari. Kommer aldrig handla där mer.
Jag la en beställning den 29/12 och har…
Jag la en beställning den 29/12 och har mailat hestbolaget 3 gånger en gång om vart varan är och 2 gånger om att avbryta min order men har fortfarande inte fått något svar
Kommer inte handla där igen

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t
Jag har väntat på återkoppling i snart…
Jag har väntat på återkoppling i snart 3 månader och Klarna har fått tagits in för utredning då företaget varken svarar på mail eller SMS. Det startade med en leverans som var försenad i 2 månader och nu efter en retur svarar företaget återigen inte. Jag rekommenderar verkligen ingen att handla härifrån!
Aldrig mer.........
2024-05-26 beställde jag en Greenguard (order 97894), ”i lager” enligt hemsidan. 2024 06-19 skriver jag, undrar när min Greenguard levereras? Oklar information i retur så jag valde att inte vänta längre, att avbryta beställningen och jag framförde önskemål om återbetalning.
2024-07-17 meddelar Hestbolaget att man tappat bort mitt svar, man har inte levererat något, men lovar att avbryta beställningen och meddela Klarna som håller i återbetalningen.
2024-08-22 ny kontakt med anledning av fortsatt utebliven återbetalning. Svar från Hestbolaget att man ska kolla med Klarna vad som hänt, eller inte hänt och ska återkomma…
2024-11-14 kontaktar jag Klarna med förfrågan om de fått min begäran om återbetalning.
2024-11-25 finns fortfarande ingen notis om min begäran om återbetalning.

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t
Svarar inte via varken mail eller…
Svarar inte via varken mail eller telefon. Väntat i 2,5 månad på min order och fått en faktura men inget verkar ha skickats än…

Genomsnittligt
Genomsnittligt, jag tycker att leveranstiden är rimlig.
Doświadczenie Trustpilot