Vill du ha dina varor köp ej härifrån! Köpt tyglar och träns från nordic horse den 27/2 2026 men fortfarande inte sätt röken av mina prylar. Skrivit mejl till de där dem påstår sig ha ”missat” mina... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara den bästa. Känner mig faktiskt lurad, första gången jag varit med om liknande. Beställde en kandarstång 11/30, betalat (dum som jag var) och inte fått varan. Kon... Zobacz więcej
Från att ha varit en pålitlig butik Butiken är väldigt svår att nå, svarar inte på mejl och knappt på chatt. Någon telefonnummer finns inte. Svårt när det blir fel med leveranser. Vänta med att betala... Zobacz więcej
Beställde en acavallo pad-betalade med swish 1399kr. Fick bekräftelse på köp. Varan ej skickad-har upprepade gånger mailat-dom svarar ej. Teletid 10-12-svarar ej. Vill ha återbetalning av vara-ej... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
VI SAMLAR INTE LÄNGRE AKTIVT IN RECENSIONER VIA DENNA SIDA. NYA RECENSIONER HÄR ÅTERSPEGLAR INTE ALLA KUNDERS UPPLEVELSER AV BUTIKEN. ÄR DU OSÄKER - KONTAKTA OSS GÄRNA DIREKT ISTÄLLET, SÅ FÅR DU DEN HJÄLP DU BEHÖVER! TACK!
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Har inte fått mina varor beställde för…
Har inte fått mina varor beställde för över en månad sen men pengarna är dragna men inga varor. Svarar inte på mail el telefon.
Jag beställde ett par stigbyglar som…
Jag beställde ett par stigbyglar som jag förskottsbetalade via deras hemsida. Efter två månader hade varan fortfarande inte dygt upp. Jag hade försökt kontakta dom via mail och telefonledes men fick inte svar.
Tillslut gick jag via hemsida och lämnade ett meddelande via chat-funktionen. Fick till svar att min order nu var makulerad och klarna skulle betala tillbaka summan. Jag har fortfarande inte fått tillbaka pengarna och undrar om allt stämmer då jag inte använde mig av klarna för att betala varan från första början. Har försökt nå företaget igen men får inget svar som väntat. Kommer aldrig mer att beställa från detta bolag och rekommenderar andra att hålla sig ifrån att beställa härifrån. Uselt bemötande.
Min vara kom inte och jag fick till slut kontakta Klarna för att få hjälp med en tvist mot bolaget för att slippa betala.
Min vara kom inte och jag fick till slut tag på Kundservice som sköt upp betalningen. Men efter det har ingen information om leverans kommit efter 2 månader. Jag har inte fått svar på varken mail eller fått tag på dem via telefon under utsatt öppningstid. Och betalningsdatumet närmar sig utan att varan kommit eller att jag fått besked om den någonsin kommer göra det.
Samtidigt ser jag att varan går att beställa på deras hemsida som om den fanns i lager...
Inte fått min beställning
Beställde ett bett den 31 maj. Har fortfarande inte fått de & de svarar inte på mail eller telefon
Levererar inte o återbetalar inte
Beställde 6 varor i juni, swishade betalning direkt, fick bara en levererad. Ringt o mejlat o väntat länge på svar. Till slut avbrutit ordern o väntar pengar tillbaka sedan 10 juli men ännu inte fått pengarna. Tyvärr andra gången detta händer. Går inte att lita på!
Utebliven leverans, omöjligt att få kontakt med kundtjänst
Jag beställde vårdprodukter till hästen i mitten på juni 2025. När inte leveransen kom så frågade jag efter (fick då direkt kontakt med kundtjänsten). Jag fick höra att produkten inte fanns i lager men borde komma in inom en vecka. Sedan har jag inte hört något mer. Försökte få tag på dem via chat, telefon och mejl flera gånger för att be dem att ta kontakt med Klarna/Qliro för att skjuta upp fakturan. Men det var ingen återkoppling alls mer. Har tagit kontakt med Qliro själv och jag hoppas de hjälper mig. Konstigt tycker jag är, att man inte kan nå fram till kundtjänsten, men så snart man skrivit en dålig recension så hör de av sig.
Väntar fortfarande på ett eksemtäcke…
Väntar fortfarande på ett eksemtäcke jag har beställt. Skulle komma för 14 dagar sedan. De svarar inte på mail. Tyvärr betalade jag i förväg. De pengarna lär jag väl aldrig få tillbaka.
Får inte det jag har beställt
Får inte det jag har beställt, trots att det är betalt! Dessutom får jag inte någon kontakt med företaget varken på telefon eller mail. Handla inget av Hestbolaget.
Beställt men inte fått något levererat…
Beställt men inte fått något levererat . Mycket konstigt företag ! Har inte betalat förväg och det borde inte andra göra heller !!!!
Utebliven leverans
Beställde Ekholms PROB Deo Häst 18/5 och har nu efter två månader fortfarande inte fått varorna levererade. Har försökt ringa kundtjänst som inte svarar och har mailat upprepade gånger utan svar.
Ordern kom aldrig
Beställde en betesreducerare.jag fick mail om attden skulle vara nån vecka försenad. Jag försökte nå dem för att få veta hur mkt försenad. När den inte kom så pausade jag klarnabetalningen. Då får jag mail att de vill att jag ska ta bort pausningen. Jag svarar då att jag först vill veta när den kommer. Då makulerade de ordern på klarna utan att kontakta mig. Tur jag valde klarna!
Inga varor trots Swish betalning
Jag beställde från Hestbolaget.se ”Lippo eksemtäcke brun” strl.135 samt 1 ”Lippo eksemhuva brun” storlek cob och 1 likadan i storlek full. Jag betalade direkt med klarna Swish betalning. Detta var 2025-06-08. Efter många om och men har jag fått mailsvar från Hestbolaget.se att de inte kan leverera. Det tråkigaste av allt är att de heller inte har betalat tillbaka mina pengar…. Idag är det 2025-07-17
Betalt men får ej varorna
Betalt men får ej varorna. Jag beställde för två månader sedan och har fortfarande inte fått ridhandskarna jag beställde. Mejlat flera gånger men får ej svar.
Betalat men får inte mina varor!!!
Beställde för flera veckor sen både stigbyglar och stigläder. Fick inga saker och skickade ett mail. Fick då svar att saaakerna var 1-2 veckor försenade. Det var 2 månader sen och jag har fortfarande inte fått nåt och nu svarar dom inte på mail. Provat typ 5 gånger. Köpt saker från sadlar.se istället och fick sakerna direkt. Så vill bara ha mina pengar tillbaka. Men det får man tydligen inte!!!!
3 månader senare och fortfarande ingen vara
Beställde ett eget designat schabrak ifrån Equiline via dom 23/4 har fortfarande inte fått det 3 månader senare. Har betalat vi klarna. Fick tag i dom i början men nu har dom slutat svara. Gör er själva en tjänst och beställ inte via den hemsida.
ANVÄND ABSOLUT INTE
ANVÄND ABSOLUT INTE UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER!
Kommer polisanmäla för bedrägeri då det måste sättas stopp för det här ”företaget” nu! Dom får dig att betala, men skickar aldrig. BESTÄLL INTE OCH VARNA ANDRA!
Skickar inte varorna, men vill gärna ha betalt
Har beställt förr utan problem, denna gången panga dom ut fakturan innan dom skicka varorna (vilket dom aldrig gjorde)
I 4 veckor frågade jag efter ordern, men varje vecka mena dom på att ”nä de har inte kommit in på lager än men de ska komma nu i dagarna så då skickar vi den”, men de skickades inte.
Efter jag hade läst dåliga betyg när jag googlade på hemsidan, så kontakta jag klarna och pausade fakturan på förfallodagen, så jag hann inte betala! Tack å lov för det. Meddelade hestbolaget om detta å fick mer eller mindre ett svar som ”då makulerar vi ordern också”. Känns riktigt märkligt!!
Har fortfarande ej fått varorna som…
Har fortfarande ej fått varorna som beställts i början på mars trots att de är betalade. Inget meddelande om förseningar
Gör er själv tjänsten att INTE under…
Gör er själv tjänsten att INTE under några omständigheter handla på denna hemsida. Katastrofalt!
Beställning i januari men avbröt den i maj då den fortfarande inte kommit. Påstår att Klarna ska återbetala beloppet. Vänder mig till Klarna och det är inte ens via dom swish:en gått utan direkt till butiken.
Mailat igen då kundservice via telefon inte verkar existera. Väntar med spänning om de kommer några pengar ...
Handla inte här
Handla inte här! Inga varor kommer och de makulerar inte ordern. Hänt två gånger nu.
Doświadczenie Trustpilot