H e s t b o l a g e t Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vill du ha dina varor köp ej härifrån! Köpt tyglar och träns från nordic horse den 27/2 2026 men fortfarande inte sätt röken av mina prylar. Skrivit mejl till de där dem påstår sig ha ”missat” mina... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tyvärr kommer min erfarenhet inte vara den bästa. Känner mig faktiskt lurad, första gången jag varit med om liknande. Beställde en kandarstång 11/30, betalat (dum som jag var) och inte fått varan. Kon... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Från att ha varit en pålitlig butik Butiken är väldigt svår att nå, svarar inte på mejl och knappt på chatt. Någon telefonnummer finns inte. Svårt när det blir fel med leveranser. Vänta med att betala... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde en acavallo pad-betalade med swish 1399kr. Fick bekräftelse på köp. Varan ej skickad-har upprepade gånger mailat-dom svarar ej. Teletid 10-12-svarar ej. Vill ha återbetalning av vara-ej... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z fastrygami

Napisane przez firmę

VI SAMLAR INTE LÄNGRE AKTIVT IN RECENSIONER VIA DENNA SIDA. NYA RECENSIONER HÄR ÅTERSPEGLAR INTE ALLA KUNDERS UPPLEVELSER AV BUTIKEN. ÄR DU OSÄKER - KONTAKTA OSS GÄRNA DIREKT ISTÄLLET, SÅ FÅR DU DEN HJÄLP DU BEHÖVER! TACK!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Inte ett seriöst företag

Inte ett seriöst företag, tar pengar men leverar inte samt mycket dålig kunservice. Betalade vara 16 september 2025 men ingen information, ingen leverans, samt min pengar är inte återbetalad. Undvik detta företag.

16 września 2025

Stor varning!

Stor varning!! Skickar aldrig varor och är jättesvårt att komma i kontakt med kundservice. Lyckades till slut bli återbetald via klarna som jag köpt genom.

8 maja 2025

Under all kritik

Under all kritik. Besviken, arg, less, frustrerad. Jag beställde en sadelgjord 14/9 och fick besked att det skulle ta två veckor. Två veckor blir tre, blir fyra, fem och sex veckor. Inte ett ljud från dem angående förseningen. Så 29/10 mailar jag och får då ett kort svar att det är brist i lager men att den är på väg inom kort. Återigen veckorna går, en vecka, två veckor, tre och fyra veckor. Ingen sadelgjord och ingen återkoppling. Så 27/11 mailar jag igen. Otroligt oprofessionellt.

27 listopada 2025

Beställde flera gånger

Beställde flera olika grejer, vid olika tillfälle. Det stog alltid att grejarna är i lager, men fick aldrig hem grejer och behövdes mänger av kontaktförsök innan de avbröt beställning.
Bra priser som lockar kunder, men service är riktig dåligt... aldrig mer igen...

15 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställt en hjälm från dom den 27/7…

Beställt en hjälm från dom den 27/7 stod 1-2 veckors leveranstid. Tiden gick och jag maila dom och fråga vart min beställning tagit vägen. Fick då svar att vänta ca 1 vecka till.
Den veckan gick och jag har mailat dom flera gånger och inget svar.. Det har gått snart 3 månader sen beställningen gjordes och har ej hört något från dom förens idag (14/10-25) Och dom meddelar att hjälmen är tagen ur produktion. Detta har dom kunnat meddela så mycket tidigare, att hjälmen ej går att få tag på från just de företaget. Dom bör ha erbjudit en annan liknande hjälm alternativt makulerat ordern och skicka tillbaka pengarna.

Så förbannat dåligt skött av detta företag. Kommer aldrig mer beställa här ifrån och rekommenderar inte heller andra att göra det.

14 października 2025

Beställ inte från dem!!!

Jag beställde från dem och fick svar sedan om att varan skulle bli 2 veckor försenad. Jag väntade så länge och sedan bad jag dem att avbryta beställningen efter som jag behövde varan snarast. Jag skrev till dem flera gånger om att jag ville ha tillbaka pengarna och avbryta beställningen. Fick svar typ 2 av 7 mejl där de endast svarade med en uppföljds fråga för sedan inte svara på nästa återkommande mejl jag skrev. De svarar jättesnabbt när det inte hade något med pengarna att göra men så fort jag skrev till dem att avbryta får jag inget svar.

26 września 2025

Varning

Varning! Beställde strumpor, handskar och chaps. Strumpor skickades. Övriga två artiklarna var restade. Efter månader av mailpåminnelser har jag inte fått något. Nu när jag vill ha pengarna tillbaka svarar de inte på mail.

2 października 2025

Lämnade tillbaka en vara

Lämnade tillbaka en vara. Har fortfarande inte fått återköp tre månader senare. Ärendet har nu gått till tvist trots att företaget godkänt återköp och lovade att lösa tillbaka summan. Otroligt oseriöst företag.

1 października 2025

Beställde benskydd 25/8

Beställde benskydd 25/8. Fick orderbekräftelse att varan var restad och skulle skickas inom 14 dagar. Betalade med swish. Ingen vara levererad än. Har mailat men får inget svar.
Känner mig så lurad. Hur ska jag få pengar tillbaka om dom inte svarar??? Varit nöjd kund innan men det är jag inte längre.
Kan ni inte skicka varan så vill jag ha tillbaka pengarna.

29 września 2025

Beställ aldrig härifrån!

Beställ aldrig härifrån!! Varan kom aldrig och det går inte att få tag på dem. Vi har försökt ringa och maila flera gånger men inget svar. Väldigt ledsamt

4 września 2025
Opinia niezależna
Logo H e s t b o l a g e t

Odpowiedź od H e s t b o l a g e t

Hej, beklagar din tråkiga upplevelse av oss. Har svarat på ditt mail från idag och ska självklart se till att lösa detta.

Handla aldrig hos de

Handla aldrig hos de. Företaget levererar inte beställa varor, svarar knappt på mejl eller chatt , och jag fick till slut vända mig till Klarna och öppna tvist att få lösa problemet. Beställde varor för två månader sedan och trots upprepade försök till kontakt och att få information om leverans tills idag den 3/09 har jag inre fått varor, upodatering kring leverans, eller allmänt information om vad som händer med beställningen. Kundtjänst svarar bara att de löser det under dagen sen händer ingenting. Fruktansvärt dåligt. Varför är det ens lagligt för sådan verksamhet att existera.

3 września 2025

Jag känner mig lurad

Företaget är väldigt svårt att få tag på. De svarar inte på telefon och sällan på mail. Jag beställde ett bett i mars 2025, efter otaliga mail och försök att nå dem kom det äntligen fram i augusti 2025.

Tyvärr beställde jag även ett tjärschampo från detta bolag, det har inte kommit fram och jag har försökt häva köpet, men det går inte att nå dem.

19 sierpnia 2025

Handla inte här!

Fick en bekräftelse på min order sen hände ingenting. Försökte kontakta dem via telefon mejl chatt och Instagram. Deras svar dröjde. Varan kom aldrig och fick till svar att det var försenat från leverantör i Danmark som sedan i sin tur hade problem med leverans från Italien. Begärde att avsluta ordern och få återbetalning men har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka. Kommer aldrig mer handla från dem.

18 sierpnia 2025

Katastrof

Katastrof! Levererar inte beställda och betalda varor. Går inte att få tag på. Svarar varken på mejl eller telefon. Först efter hot om process återbetalar de.

12 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej