Herobility AB Recenzje 131

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra nappflaskor och bra att man kan köpa extra dinappar och anpassa allt efter bebis. Jätte nöjd med flaskorna. Köpte deras diskborste som tyvärr gick sönder, reklamerade detta och fick jätte bra hj... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har använt flaskor med första barnet utan problem. Beställde nya till andra barnet och det blir läckage hela tiden när man ska skaka flaskan med ersättning. Försöker skruva locket försiktigt och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jättebra nappflaska med sugrörsfunktion (tillbehör). Är hur smidigt som helst för mitt barn. Vill köpa extra tillbehör men den finns inte i lager för tillfället, men håller tummarna att den kommer... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Herobility begleitet Sie durch die Elternschaft und unterstützt Sie und Ihr Kind auf dem Weg. Für uns sind Babys und ihre Eltern heldenhaft. Sie stellen sich täglich neuen Herausforderungen und entwickeln täglich neue Fähigkeiten. Alle Produkte von Herobility werden von Eltern entwickelt und basieren auf Erfahrungen und Herausforderungen aus dem wirklichen Leben. Sie wurden entwickelt, um Ihnen im Alltag ein wenig extra Superkraft zu geben. Bei Herobility dreht sich alles um die nächste Generation. Nicht nur, wenn es darum geht, Produkte zu entwickeln, die Babys und Kinder lieben, sondern auch, wenn es darum geht, Verantwortung für unseren Planeten zu übernehmen. Wir versuchen, neue Wege, neue Materialien und neue Lösungen zu finden, die die nachhaltigere Wahl zur einfachsten Wahl der Welt machen. Ein Teil unseres Gewinns wird immer in Projekte und Wohltätigkeitsorganisationen investiert werden, die sich für Kinder einsetzen und helfen, für unseren Planeten zu sorgen. Herobility glaubt, dass jeder etwas tun kann und sollte dazu beitragen die Welt zu einem besseren Ort zu machen. Wir unterstützen Organisationen wie die World Childhood Foundation und Trees for the Future. Die Eco-line von Herobility ist eine Reihe von umweltfreundlichen Produkten. Die Produkte werden aus pflanzlichem Material, Biokunststoff, oder PLA, basierend auf Maisstärke hergestellt. Während die Pflanzen wachsen, absorbieren sie CO2 aus der Atmosphäre und reduzieren so unseren Kohlenstoff-Fußabdruck.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Toppenbra

Vår bebis älskar flaskorna från herobility. Var en av dinapparna som läckte och då skickade jag meddelande till kundtjänst, fick svar direkt och dem skickade en ny. Alltid fått leverans på max 3 dagar. Visst kvalitén på flaskorna med mätningsstrecken etc kanske inte är densamma som andra märken men för det priset är dem toppen. Och våra flaskor har inte tappat färg eller tryck.

17 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Vår bebis hade svårt med dinappar och…

Vår bebis hade svårt med dinappar och flaska provade herobility och vår bebis tog den direkt vi är jättenöjda och bebis är jättenöjd det enda negativa är vi köpte en svart flaska så det är svårt att se hur mkt bebis ätit och lika när man ska fylla med vatten så man får rätt mängd men det gör inte så mkt huvudsaken är att bebis är nöjd

27 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med deras flaskor

Jag är väldigt nöjd med mina flaskor ifrån detta företag. Tyvärr så hade jag oturen med Jonna Lundells kollektion att textens färg gick av. Jag fick ett gott bemötande och mycket bra service från kundtjänst som hjälpte mig på bästa möjliga sätt.

19 października 2022

Bra kundtjänst

Beställde pipmuggar, dessa var locken sneda. Kontaktade kundtjänst som var väldigt snabba på att svara samt skicka ut nya till mig, väldigt trevlig och bra kundtjänst. Jag tycker deras flaskor är så bra, samt stöttåliga då dom ofta åker i golvet.

27 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Sämst!!

Köp inte de svarta flaskorna.
När man har en kräkabebis och måste rapa vid 4-5 gånger per måltid så är dom totalt värdelösa. Man ser knappt linjen på hur mycket bebis har ätit. & matar du på natten är det nästan omöjligt utan lampa.
Trodde man som företag hade tänkt igenom detta lite mer…
Fick en flaska med i babybox och tänkte jag skulle fortsätta där ifrån så
Beställde nästan bara svarta.

Skrev till kundtjänst och påpekade detta att jag inte alls var nöjd & förklarade situationen.
Det är enda dom gjorde va att upprepa exakt allt jag hade sagt..
så sämre kundservice också.

11 września 2022

Bästa servicen

Beställde nya flaskor och nappar till kommande bebis, och en napp hade en liten silikonbit som stack ut från sugdelen, troligen ett måndagsexemplar. Kontaktade kundservice via mail en fredagkväll, måndagmorgon hade de svarat och skickat mig en ny napp 👏🏻 älskar servicen hos Herobility, de är snabba och har hittills aldrig varit krångliga 👌🏼 har en son på 4.5 år som också använt deras produkter, och det har varit lika lätt att få hjälp av de då som nu, oavsett om man har en fråga om en produkt eller hittat något som varit fel.

1 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Bra kundservice

Jag beställde en pipmugg med sugrör, men sugröret hade försvunnit. Kontaktade kundtjänst och fick svar direkt och en ny mugg på väg! Toppen.

15 czerwca 2022

Mycket nöjd

Min pipmugg gick sönder (sugröret lossnade när man drack) och kontaktade kundservice. Fick svar direkt och de skulle skicka en ny mugg.
Napparna som vi beställde är super bra, har beställt i omgångar och rekommenderar den starkt!

12 maja 2022

HeroNöjd

Är nöjda med kundbemötandet jag fått när det blivit tokigt med beställning. Inga konstigheter alls. Är även nöjd med alla varor vi köpt genom åren!

9 maja 2022

Otroligt nöjd!

Snabb leverans, otroligt nöjd med produkterna jag köpt och väldigt trevlig och tillmötesgående kundservice! Är supernöjd! 👌🏻

22 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Riktigt dålig kundservice, under all kritik

Riktigt dålig kundservice. Inte det minsta tillmötesgående och verkar inte vilja jobba för att få nöjda kunder överhuvudtaget.

Gjorde en beställning 12 mars. 14 mars fick jag ett mejl att varorna var på väg. Kl. 14:22 dagen efter fick jag ett mejl att jag kommer att debiteras 149 kr för outlöst paket. Min beställning hade inte kommit till ombud utan skickats direkt tillbaka till Herobility. Kl. 14:26 dagen efter att paketet hade skickats ut hade man alltså redan hunnit packa upp varorna på lagret igen och skicka mig en debitering för mitt ”outlösta paket”.

Jag kontaktade kundservice som inte kunde skicka ut paketet igen utan sa att jag fick göra en ny order för att det blev för krångligt för dem att lösa. Jag fick tillbaka alla pengar, men när jag skulle lägga en ny order var de varor jag ville beställa slut och oklart när de kommer i lager igen. Jag fick då veta att jag tyvärr inte kommer att få ta del av erbjudandet jag köpte varorna för (nedsatt pris + fri frakt) om erbjudandet gått ut när varorna finns inne igen. Trots att jag som kund inte gjort något fel vill man alltså inte ge någon kompensation.

21 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Dyr returpolicy och ej kundcentrerad kundtjänst.

Köpte deras antikolik flaskor, dem är ok. Men kundservice är under all kritik.

Behövde komplettera med dianappar men råkade köpa fel storlek.

Kontaktade kundtjänst och man måste ombesörja returen själv och det måste skickas som företagspaket. Det innebar att det kostar 235kr att skicka tillbaka något som i mitt fall kostade 167kr att köpa. Helt orimligt.

Fick ett otrevligt svar tillbaka när jag frågade om det gick att lösa på något sätt. Dem är inte intresserade av att hjälpa.

Så tänk på det om ni köper från företaget att det kommer kosta mycket om ni behöver returnera något. Alltså högst osäkert som köpare att handla från detta företaget och skulle inte rekommendera det till någon.

25 lutego 2022

Lurendrejeri

Som ny kund fick jag 100 kr rabatt som jag nyttjade genom att beställa 2 produkter. Ena produkten kunde sedan inte levereras pga "slut på lager" och de korrigerar inte fakturabeloppet till att jag bara skulle betala för ena produkten - för de hävdar att jag ska betala det ordern är lagd på. Så VARNING! Om du vill betala för produkter som du kanske inte får hemskickade - då är detta företaget för dig.

18 lutego 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej