hermans-trading.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Twee jaar geleden hier een Samsung wasmachine gekocht. Helaas ging na 3 jaar het verwarmingselement defect na 3 jaar licht gebruiken. Na contact met Hermans trading begrepen ze mijn issue en hebben ze... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een vaatwasser besteld in de outlet. Eerst met enige twijfel omdat sommige outlet bedrijven geen service bieden. Snel na de bestelling kreeg ik een mailtje om een bezorgdag en tijdvak te kiez... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het kopen van (vaak dure) keukenapparaten cq witgoed online kan kan spannend en in-spannend zijn maar bij Hermans witgoed outlet zijn ze snel, aquraat, klantvriendelijk en echt betrouwbaar. Vanaf he... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Inventum IVW4508A inbouwvaatwasser gekocht bij Hermans Trading (nieuw product, alleen lichte cosmetische schade). De vaatwasser heeft ongeveer 1,5 maand gewerkt en kreeg daarna steeds foutcode F2 (wa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Great service

Great service, there was an issue with the delivery but they handled it perfectly. I recommend buying from here good products and better customer service.

19 września 2023

Goede service. TOP.

Vrijdag 9 juni vrieskast gekocht en zelf opgehaald. Nadat we zaterdag onze nieuwe vrieskast aangezet in ingeladen hadden konden we de oude vrieskist bij Hermans Trading inleveren. Top service.

10 czerwca 2023

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, al meerdere een bestellingen gedaan. Ook na de verkoop uitstekende aftersales.

Het team van dames is zeer ervaren. Het is zeldzaam een medewerker te vinden bij een winkel die zowel kan verkopen als daadwerkelijk verstand van zaken heeft, daarin is Hermans Trading geslaagd.

Prijzen zijn altijd scherp.

Joop

1 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Geen nieuwe vaatwasser en missende onderdelen

Op zoek naar een XXL vaatwasser deze o.a. gevonden bij Hermans Trading en als nieuw exemplaar bestelt. Vlak voor aflevering meldt HT per Whatsap, dat het per vergissing geen nieuw exemplaar is en biedt €50 compensatie aan. Omdat garantie niet verandert en verder alles compleet is levering alsnog geaccepteerd. Echter, bij installatie blijken viertal onderdelen niet aanwezig. Per Whatsapp aan HT dit gemeld en aangegeven erg teleurgesteld te zijn. Zaterdagochtend ben ik gebeld door de directeur van HT die aangeeft hiervan erg geschrokken te zijn. Alles wordt uitgezocht en ik zou nog geïnformeerd worden hoe nu verder. Ik heb enkel een Whatsappje ontvangen dat de vulstrips (tussen bediedingspaneel en deurpaneel) waren opgestuurd. Natuurlijk moesten deze nog nageleverd worden, voor de rest moet ik blijkbaar dankbaar zijn met aanpak HT.
Geen extra vergoeding of excuses voor het extra werk en kosten dat nodig was bij de installatie van de vaatwasser geleverd door HT. Wat een afgang. Volgende keer toch maar naar een echte winkel.

16 maja 2023
Oceniono na 2 z 5

Nieuwe koelkast besteld beschadigd model geleverd, geen oplossing geboden

Nieuwe koelkast besteld. En er werd een beschadigde koelkast geleverd. Met een deuk bovenin, die juist aan de zijkant uitstak waardoor de zijkant waar de deur zit niet recht tegen de kastwand gemonteerd kon worden en het een hoop extra tijd kostte om de koelkast in te bouwen. Ik heb gevraagd om de koelkast te laten omruilen door een onbeschadigd exemplaar of om schriftelijk een voorstel te krijgen met een oplossing en niets meer gehoord. De koelkast lijkt verder wel te werken en heeft volledige fabrieksgarantie en daarom geef ik graag 2 sterren.

21 kwietnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Oude apparaat niet in willen nemen is niet netjes

Afgelopen week een nieuwe magnetron gekocht. Hermans-trading zou hiervoor 5 sterren gehad hebben, want hij is keurig geleverd. Doet het goed, ziet er goed uit. Maar het oude apparaat niet in willen nemen en dan ermee schermen dat DPD het oude apparaat niet mee kan nemen en dat dat dus je eigen pakkie-an is, is niet netjes. Pas na de wetgeving erbij te hebben gezocht en na een mailtje en telefoongesprek tóch een verzendlabel gehad voor de oude magnetron. Maar dit zou niet nodig moeten zijn.

30 stycznia 2023

Keurig bedrijf

Keurig bedrijf, alles loopt perfect met ouderwetse aandacht voor de klant. Prettig geprijsde producten, en super klantenservice die goede informatie geeft en veel aandacht en tijd steekt in het klantencontact. Vrieskast keurig op tijd geleverd, ga hem morgen aansluiten. Wijsgeworden koop ik alleen via websites als die een positieve beoordeling hebben, kon het zelfde artikel elders iets voordeliger bestellen, maar door de negatieve revieuws heb daar van afgezien.

21 grudnia 2022

Stoomoven

Stoomoven gekocht. Bij aflevering een kapotte stekker. Keurig opgelost door Hermans Trading. Prijskwaliteit is top!

6 lipca 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ongelofelijk scherp geprijsd voor een inductiefornuis waar niets aan mankeert. Klaarblijkelijk was de oorspronkelijke verpakking beschadigd. Zeer goede communicatie en snelle levering. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik wezen moet!

21 maja 2022

Snelle service👍👍👍💯

Gisteren geleverd gekregen een koel/vries combinatie. Bij het installeren miste een flessenrek. Heb een mail gestuurd en 2 minuten later mw. Hermans aan de telefoon. Flessenrek wordt nagestuurd. Zo’n snelle service heb ik nog nooit meegemaakt.

29 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Ik heb recentelijk een vriezer besteld

Ik heb recentelijk een vriezer besteld. Goede telefonische informatie vooraf gehad van vriendelijk meedenkend personeel. Vandaag is de vriezer door transporteur Micodo bezorgd. Er werd keurig vantevoren gewaarschuwd dat de bezorger onderweg was. De vriezer werd netjes afgeleverd en samen gecontroleerd of deze in orde was. Mijn complimenten voor zowel Hermans Trading Witgoed Outlet als voor Micodo Transport B.V. Ik kan u dit bedrijf aanraden.

4 kwietnia 2022

Absolute aanrader

Mooie retro koelkast bij dit bedrijf gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Goede informatie voorziening en snelle levering. Aanrader! Transportbedrijf waar zij mee werken ook heel positief bevonden.

12 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej