Twee jaar geleden hier een Samsung wasmachine gekocht. Helaas ging na 3 jaar het verwarmingselement defect na 3 jaar licht gebruiken. Na contact met Hermans trading begrepen ze mijn issue en hebben ze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb een vaatwasser besteld in de outlet. Eerst met enige twijfel omdat sommige outlet bedrijven geen service bieden. Snel na de bestelling kreeg ik een mailtje om een bezorgdag en tijdvak te kiez... Zobacz więcej
Het kopen van (vaak dure) keukenapparaten cq witgoed online kan kan spannend en in-spannend zijn maar bij Hermans witgoed outlet zijn ze snel, aquraat, klantvriendelijk en echt betrouwbaar. Vanaf he... Zobacz więcej
Inventum IVW4508A inbouwvaatwasser gekocht bij Hermans Trading (nieuw product, alleen lichte cosmetische schade). De vaatwasser heeft ongeveer 1,5 maand gewerkt en kreeg daarna steeds foutcode F2 (wa... Zobacz więcej
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Goed geholpen bij Hermans Trading en wil mijn waardering uitspreken.
Bedankt Sonja en Suus voor de vele stapjes extra die jullie gezet hebben voor ons. Wat een engelen geduld hebben jullie gehad met ons
De NEFF vaatwasser heeft al een aantal keren perfect gedraaid, wij zijn er super blij mee en zullen goede reclame maken voor jullie
Via een kennis terecht gekomen bij Hermans
Geen enkele winkelier nam de moeite om
mij aan een passende inbouw koelkast te helpen
De meiden bij Hermans, hadden er wel zin in! En met veel effort en humor heb ik de perfecte inbouw koelkast voor een klein prijsje
Het kan dus echt ! Service anno 2025
Wij hebben recent een warmtepomp droger aangekocht via Hermans-trading. Toen de droger netjes werd afgeleverd miste wij de afvoerslang. Wel hadden wij de opslagreservoir erbij gekregen waardoor wij dachten dat dit een condensdroger was. In de fabrieksboekje konden we ook niet veel halen sinds deze duits was. Daarom hebben wij gemaild met de vraag of dit geen condensdroger was inplaats van een warmtepomp droger. Wij werden hierna, een paar dagen later, boos opgebeld door ene Sonja die best boos reageerde waar wij het vandaan haalde en waarom wij dachten dat dit zo was. Ook vertelde ze dat ze al 25 jaar ervaring had en wij niet wisten wat we zeiden. Wij legde hierna ons verhaal uit en ze sloeg gelijk om dat ze zelf waarschijnlijk de afvoerslang waren vergeten mee te sturen, zonder enig excuus na haar “uitbarsting”. Ik was niet blij met deze reactie en vond het erg onprofessioneel. Ook is de geleverde slang niet passend op de droger en bestel ik deze zelf van mijn eigen geld. Jammer dat wij dit zo moesten ervaren Sonja!!
Zeer tevreden over mijn bestelling!!
Ik had nog een paar vragen over de machine, deze werden via de mail al binnen 5 minuten beantwoord wat een service !
Een eerlijk en keurig bedrijf👍🏼👍🏼
Top bedrijf!
In de showroom goed geholpen door het personeel zelfs tot aan huis was de service super!
Echt een aanrader en kom voortaan terug mocht er weer iets kapot zijn!
Super bedankt weer jongens! Voor de zoveelste keer weer super geslaagd. Laatste keer wasmachine en droger. Vandaag de Amerikaanse koelkast en de inbouw oven. Super advies gekregen en altijd even vriendelijk! Ga zo door jongens 😄
Ik heb zaterdag 01-03-2025 via Bol een vaatwasser besteld. Deze zou dinsdag 04-03 2025 geleverd worden. Maandag werd ik nog gebeld om mijn telefoon nummer te vragen waar zij een berichtje heen konden sturen om de tijd van levering door te geven.
Dinsdag 04-03-2925 de hele dag binnen gezeten om te wachten NIETS GEHOORD OF GEZIEN.
Is het een te grote moeite om door te geven wanneer de levering komt????
Dit is de eerste en de laatste keer dat ik iets koop bij dit bedrijf.
G.M.C Sterkens
Ik heb bij Bol.com een vaatwasser bestelt vond ik iets veiliger Dan recht streeks (want je weet het soms niet tegenwoordig meer met het internet) mijn complimenten aan jullie ,chauffeur netjes gebeld en op tijd me vaatwasser draait top ,dus een Klant erbij volgende keer laat ik Bol.com achterwege en bestel recht streeks bij jullie 👍
Mooie vaatwasser gekocht. Helemaal nieuw met een kleine beschadiging. Van te voren foto's gekregen van de schade. Alles precies volgens afspraak. Zeer vriendelijk klantenservice. Mogen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ze hebben een vast klant erbij!
Dit noem je pas een klantenservice, wauuw geen woorden voor. Bestelling geplaats, gelijk gebeld wanneer die bezorgd zou worden, email gekregen met een tijdslot over hoelaat die bezorgd zou worden, zo hoef je ook niet de hele dag te wachten, halfuur voor de bezorging gebeld met we komen er zo aan! Wat wil je nog meer! Top bedrijf 🙌🏼 vele mogen van jullie leren. Snel en netjes👍🏼
Heb wat producten aangeschaft bij hermans-trading en de service en uitleg was echt top gewoon een dikke 10!!
ZEKER EEN AANRADER
en heb zelfs een hele mooie kraan gratis gekregen echte toppers!❤️
Na een probleempje betreffende functioneren, heef Hermans Trading dit perfect opgelost. Uitermate snelle en perfecte oplossing gekozen. Kundig en vriendelijke personeel. Een voorbeeld zoals het kan zijn. Chapeau.
van begin tot einde gewoon TOP.
Het telefonisch contact, het meekijken en meedenken.
De snelle afhandeling, de mailtjes voor alle duidelijkheid en afspraken.
De chauffeur vd levering was zeer vriendelijk.
Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring.
Recensies van andere witgoed bedrijven gelezen en daarom besteld bij degene die er het beste uitkwam. En het was allemaal prima! De klantenservice, goed bereikbaar, super vriendelijk en snelle reactie op de mail. Bezorging perfect en netjes. Absoluut een aanrader!
Prima hoor. Was een defect aan een van de artikelen en is keurig opgelost.
Reageren snel. Ook de klantenservice. Het kan dus wel in de wereld van veel soortgelijke bedrijven die service bieden die ondermaats of afwezig is.
Een goede ervaring met de in bouw koelkast
De tot nu toe top service 😀
Wij hebben ongeveer 2 jaar geleden hier een inductieplaat gekocht. Erg tevreden, en voor een leuke prijs.
Nu ging afgelopen week de wasmachine kapot, en was voor ons de keuze snel gemaakt om weer terug te komen bij Hermans. De keuze is letterlijk reuze. Ik kon met mijn vragen terecht bij de vriendelijke heren die er werken, en uit eindelijk mijn keuze laten vallen op een wasmachine van Samsung. Op advies van 1 van de heren, want ze hebben veel kennis. En zo fantastisch! In de ochtend de machine aangekocht, en 3 uur later stond ik alweer mijn 1e wasje te wassen. En wederom voor een top prijs kunnen kopen. Ben heel tevreden!
Vaatwasser exact als beschreven. Vooraf stuurden ze netjes foto’s zodat je exact ziet wat je krijgt (ik had een nieuw apparaat met een krasje besteld en daarom met mooie korting). Bestelmoment werd vooraf via mail afgesproken. Super handig. Alles exact volgens afspraak. Top!
Het bestel proces en de levering voor de wasmachine en droger waren perfect. Zoals dit bedrijf het in orde heeft heb ik het maar weinig mee gemaakt.
De 5 sterren voor het bovenstaande zijn zeker verdient.
Goede service. Denken ook mee bij problemen. Fijn bedrijf, topservice
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.