Jeg kan kun sige et ord Perfect. Jeg købte uldsokker hos heprom prisen var god og hvilken sokker jeg bruger ikke andre nu hvorfor prøvede jeg ikke heprom noget før. Bestilling og levering forløb... Zobacz więcej
Jeg har haft en positiv oplevelse, hurtig leverering af tynde stømper til en fornuftig pris, kan kun anbefales. Ved køb for over 300kr.gratis levering. Besparelsen er for mit vedkommende til stede... Zobacz więcej
Blev overrasket over hvor hurtig levering der var og varen stemte 100 % overens med det jeg bestilte , rigtig god kvalitet, anbefaler siden til min familie og venner. burde måske annoncere på facebook... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig levering af varme sokker til en…
Hurtig levering af varme sokker til en god pris
Hurtig reaktion
Efter jeg havde betalt, så jeg at jeg havde bestilt forkert størrelse. Jeg sendte en besked og Heprom var hurtige og ændrede min bestilling, som ønsket, inden de sendte det afsted.
Desuden meget hurtig levering 😀👍
Fuld tilfredshed
Per yder en helt fremragende service og…
Per yder en helt fremragende service og jeg vil altid handle strømper osv. her så længe han eksisterer og det gør heprom.com forhåbentligvis længe endnu (o: De varmeste anbefalinger herfra !
Overraskende god
Fantastiske strømper
Fantastiske strømper, holder vask efter vask efter vask…. Jeg køber aldrig strømper andre steder. Altid go service 👍👍👍👍👍
Hurtig levering.
Det er nogle mega lækre strømper.
Handler gerne der igen
Sikke en skuffelse
Jeg havde længe søgt efter strømper med god vide i, pgr min fod har/er brækket , så faldt jeg over det her firma som også har enormt mange gode anmeldelser
Jeg troede jeg fik bomulds strømper med meget vide i som der stod
Fik nogen virkelig dårlig kvalitet strømper , og der var næsten ikke
Mere vide end normalt
Så desvære det er mig der skal
Lave en dårlig anmeldelse
Lige til svar på hvad de har skrevet
Prøv at sætte jer ind i , at man læser på jeres side at de er med ekstra vide og i bomuld
Også får man nogen tynde strømper der ikke er vide i , eller behagelig at have på
Havde jeg vidst det ville jeg aldrig bestille dem

Odpowiedź od Heprom
Fin kundeservice men to fejlleveringer af sokker i forkert farve
Jeg købte 5 par uldne sokker. Ved levering var tre par sokker forkerte (de var sorte og jeg havde bestilt blå). Skrev en mail til Heprom og fik hurtigt svar indeholdende en beklagelse for fejlleveringen og løfte om hurtig levering af tre par blå sokker samt et ekstra par i grå uden beregning. Fik få dage efter den ny levering. MEN desværre var sokkerne stadig sorte og ikke blå!!! Jeg orkede ikke at kontakte Heprom igen ifb. med fejllevering nr. 2. Konklussion: Fin kundeservice :) men jeg fik aldrig de blå sokker, jeg ønskede :(
Jeg modtog en forkert pakke
Jeg modtog en forkert pakke. Efter én enkelt opringning til butikken, så var sagerne iorden. Gode produkter og effektiv og nærværende kundeservice. De bedste anbefalinger fra en glad Københavner.
Mine fødder er lune og glade!
Når Xl Byg i Vejle ignorerer, at kvinder også kan have et arbejde med sikkerhedssko - og derfor ikke har arbejdssokker mindre end str 40-43. Så er det totalt skønt at gå på nettet og finde sokker i den rigtige størrelse hos Heprom. God kvalitet, hurtig levering, glade fødder! Det er ikke sidste gang, jeg har handlet hos jer ❤️
Mine bedste anbefalinger :-)
Hold da op:-) Efter flere års søgen efter strømper til min søns str 50 - fod ...lykkedes det os endelig :D Str 48- 52, tak for det :-) At det så ovenikøbet er nogle lækre strømper til den pris, det er da win win :-) Levering var også super hurtig, så I får mine bedste anbefalinger :D
Meget meget hurtige og rigtigt søde
Det er ikke første gang og ej heller sidste gang jeg handler med jer. I har en rigtig god service :)
God kvalitet, smart design og hutig service.
Bestillingen kom indenfor få dage og varen var som jeg havde forventet, så ikke noget at klage over der ;-).
God og reel handel
Nemt at bestille. Besked gennem hele forløbet, f.eks. hvis Heprom er nødt til at ændre ordren. Hurtig levering. Eneste anke er, at det burde fremgå af emails fra Heprom, at de er fra Heprom, og ikke fra f.eks. Hanne Mortensen, så man er lige ved at sende mailen direkte i papirkurven.
Lynhurtig service
Det går bare stærkt. Det med dag til dag levering. Det passer. Fine produkter og fin service. Det bliver ikke bedre