Heprom Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun sige et ord Perfect. Jeg købte uldsokker hos heprom prisen var god og hvilken sokker jeg bruger ikke andre nu hvorfor prøvede jeg ikke heprom noget før. Bestilling og levering forløb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når Xl Byg i Vejle ignorerer, at kvinder også kan have et arbejde med sikkerhedssko - og derfor ikke har arbejdssokker mindre end str 40-43. Så er det totalt skønt at gå på nettet og finde sokker i de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en positiv oplevelse, hurtig leverering af tynde stømper til en fornuftig pris, kan kun anbefales. Ved køb for over 300kr.gratis levering. Besparelsen er for mit vedkommende til stede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev overrasket over hvor hurtig levering der var og varen stemte 100 % overens med det jeg bestilte , rigtig god kvalitet, anbefaler siden til min familie og venner. burde måske annoncere på facebook... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter og god service.

Jeg har prøvet gode jagtsokker og tykke uld sokker, men jeg blev ved med at fryse mine fødder. Så fandt jeg Heprom på nettet.
Det er det bedste der nogensinde er sket for mine fødder. sokkerne holder fugten væk og fødderne varme! bedre bliver det bare ikke:-)

8 grudnia 2012

Seriøst firma :-)

Top professionel rådgivning
Gør alt for at man får de bestilte vare til dagen efter
Absolut et sted jeg vil handle igen

29 listopada 2012

super

Super vare til billige penge - hurtig levering

31 października 2012

Kan man stole på det

Jeg har aldrig prøvet at købe her fører men kan man stole på at det kommer:)

12 października 2012
Logo Heprom

Odpowiedź od Heprom

Hej Rikke

Hvis du bestiller vare på heprom.dk bliver de altid afsendt samme dag dog skal vi have ordren inden kl. 16:00
Hvis der skulle være nogen form for problemer kontakter vi dig altid.

Hvis du er i tvivl om den virksomhed du har bestemt dig for at handle med er trustpilot jo et super værktøj.
Kig på hvilken karakter virksomheden har, det fortæller straks og det er en virksomhed der har styr på tingene.

Med venlig hilsen

Per Mortensen

Heprom.dk

Oceniono na 2 z 5

Sendte forkerte varer

Fin hjemmeside, fint betalings- og leveringsforløb. Desværre sendte firmaet nogle andre sokker hjem til mig end dem, jeg havde bestilt.

7 października 2012
Logo Heprom

Odpowiedź od Heprom

Hej Morten

Hvis vi har sendt dig nogle forkerte sokker er jeg meget ked af det og jeg vil gerne have lov til at rette fejlen, desværre har du ikke givet mig besked om at vi har leveret noget forkert.
Skriv lige til salg@heprom.dk så bliver fejlen rettet hurtigst muligt.

Og jeg må endnu engang beklage fejlen.

Med venlig hilsen

Per Mortensen

Heprom.dk

Oceniono na 5 z 5

Utrolig hurtig og god service

Jeg bestilte en Strømforsyning til min el scooter som jeg er meget afhængig af, bestilte den 22-08-2012 og posten kom med den 23-08-2012, dette er i sandhed en butik man kan sætte sin lid til, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der

tusind tak for god service

Benny Olsen
Hvidovre

23 sierpnia 2012

Hurtigt og billigt

Bestilte fredag eftermiddag og havde varerne lørdag morgen, da de jo blev sendt som brev.

Det kan vist ikke gøres meget bedre.

15 sierpnia 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej