Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kanon oplevelse hos Henriks køreskole. Lærerig og målrettet undervisning med en skarp plan fra start. Er man nervøs eller usikker, er Henrik god til at få en god og rolig stemning i bilen. Har man h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil klart anbefale Henriks køreskole hvis man står og skal have et kørekort. Forløbet er godt eksekveret og kørelærene formår at tilpasse det til den enkelte elev, så man den sparring man har be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Henriks Køreskole. Jeg skulle generhverve mit kørekort, og hele forløbet var både trygt, roligt og professionelt. Henrik er god til at forklare tingene på en måde, der er nem at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er Yderst tilfreds med at ha taget B/E kørekort hos Henrik, han har rigtig mange års erfaring og har nogle super gode egenskaber og redskaber til at blive dygtig til at køre med Trailer, jeg er glad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Kurs

Napisane przez firmę

Kvalitets kørekort i Aalborg og omegn. 6 ugers forløb. tilmeld dig i god tid. vi nogle super gode Dygtige kørelærer til netop dig. og der vil tage sig godt af netop lige dig. vi går op i du bliver super dygtig til Teori og køre bil. så du er tryg i trafikken. med et smil og overskud. håber vi får æren af og lære dig at køre bil. God dag mvh Teamet Henriks køreskole

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

God køreskole

Super sted at tage både førstehjælpskursus, teori og praktisk køreprøve. Hvis du lytter her så skal du nok bestå👍

29 lipca 2024

Bedste kørelærer

Det var næsten trist da jeg fik kortet, for så kunne jeg ikke køre med Kenneth mere... Vi har virkelig hygget os og grint på vores ture, samtidig med at det har været undervisning i høj kvalitet. Han er også super god at tale med, hvis man bliver lidt nervøs op til en prøve, og ved lige hvad han skal sige.
Ved teoriprøven var vi godt klædt på, fordi vi tog mange prøver i lokalet, så vi vidste hvad der ventede. Alt i alt en super god oplevelse!

17 lipca 2024

Tak pæne ord 😊🙏🚗🇩🇰

Stor anbefalelse

Stor anbefalelse

Jeg tog kørekort hos Henriks Køreskole, hvor alle kørelærerne var super engageret, både i praktisk men også teoretisk. Jeg fik kørekortet lidt efter en måned jeg startede, hvor der har været fart på, men stadig tid til lidt sjov.
Alt i alt var det super godt:)

9 lipca 2024

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk køreskole i det centrale…

Fantastisk køreskole i det centrale Aalborg.
De klæder en mega godt på til de prøver der nu er, og selve hele forløbet op til er bare mega godt og gennemført.
Kan klart anbefales.

9 lipca 2024

Tak 😊😊🇩🇰🚗

“Henrik’s Køreskole”

Jeg kan kun give “Henrik’s Køreskole” min varmeste anbefaling.

Han har en virkelig positiv påvirkning af de unge mennesker og en behagelig ro over sig.
Og altid en god stemning i bilen.
Hvilket er altafgørende for en god læring.

1 lipca 2024

Klar anbefaling til Køreskole i Aalborg

Havde Henrik som min kørelærer, han var der med mig gennem hele forløbet og formåede at gøre noget jeg var meget bange for i starten, at køre bil, utrolig sjovt i stedet for.

Jeg vil klart anbefale Henriks Køreskole.

2 lipca 2024

En meget god skole

En meget god skole. Henrik er en god lærer. Jeg bestod alt første gang. Jeg anbefaler stærkt. Bart

1 lipca 2024

Min ven anbefalet

Min ven anbefalet. Henriks køreskole har været en af de bedste beslutninger nogensinde. Et køreforløb kan godt blive lidt stressende til tider, men hos Henrik er der altid god stemning i bilen.

14 czerwca 2024

Tak 😊🙏🇩🇰

Oceniono na 5 z 5

En Velplanlagt og Effektiv Køreskole.

Hvis du læser disse kommentarer og undrer dig over, hvilken køreskole du skal vælge, så læs dette: Hvis du ønsker velplanlagte køreskole, hvor du fra dag ét kender teoriundervisningen, førstehjælpskursusdagen og datoen for teoriprøven, så er Hendriks Køreskole dit valg! Jeg garanterer dig, det er pengene værd.
Alle Kørelærerne ønsker, at du består prøven, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at sikre, at du består både din teoriprøve og din køreprøve.
Min kørelærer var Claus Svenning, og den mand gjorde virkelig alt, hvad han kunne, for at sikre, at jeg bestod prøven. Tak til Hendrik og dit team.

3 czerwca 2024

Tak 😊🙏🇩🇰🚘

5 store stjerner⭐️

Sublim køreskole. Henriks køreskole er helt igennem fantastisk, ligefra teorilokalet til vejbanen. Man bliver fulgt godt på vej og får et kvalitets kørekort! Sikke en rejse med Henrik:) Det har været sjovt, spændende og lærerigt! Vil helt klart anbefale Henriks køreskole!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 maja 2024

Tak 😊🇩🇰🚗🚘

Henriks køreskole

At jeg har valgt Henriks køreskole har været en af de bedste beslutninger nogensinde. Et køreforløb kan godt blive lidt stressende til tider, men hos Henrik er der altid god stemning i bilen.

KÆMPE anbefaling

28 maja 2024

Super køreskole

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med teori og praktisk undervisningen, ved mit forløb med BE kørekort ved Henriks Køreskole.
Henrik er rigtig god til at lære fra sig, og virkelig få en til at koncentrere sig på de punkter, man lige mangler for at blive klar til prøven. Henriks Køreskole er en anbefalelsesværdig og super køreskole :-)

27 maja 2024

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastiske underviser med en meget behagelig tilgang til undervisningen. Køreskolen er et virkelig godt valg til dit første kørekort. Kørelære Lars er en mega dygtig lære.

27 maja 2024

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse at tage mit…

Super god oplevelse at tage mit kørekort hos Henriks Køreskole, kommunikationen har været klar og nem at følge. Virkelig kørelærere der vil deres elever det bedste. 👍

22 maja 2024

Super god køreskole

Super god køreskole, kan kun anbefale Henriks Køreskole, rigtig gode teori- og kørelærer, kan varmt anbefale Kenneth som kørelærer.

14 maja 2024

Tak 😊🙏🚗

Oceniono na 5 z 5

Henriks køreskole var en godt køreskole…

Henriks køreskole var en godt køreskole pga du lærer hurtigt i teori undervisning og køretimer der altid godt humør.
( Kennet ) som var min kørelære var meget gode til at lytte og lærer hvordan man skal kører i trafikken, så det vil jeg gerne sige tak for🙏🏽☺️

27 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej