Henrik Hildebrandt Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Henrik til at tage billeder til begge vores pigers konfirmation. Henrik er sindssyg dygtig til at fange øjeblikket, hvilket har resulteret i rigtig skarpe og flotte billeder Kæmpe a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Henrik kom og tog fotos af medarbejderne på min arbejdsplads. Han var i højt humør, venlig og smilende. Han var god til at forklare os, hvordan vi skulle stå/sidde og var åben overfor vores forslag ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Henrik får 5 stjerner herfra og en stor anbefaling! Han var fotograf til vores bryllup i juni 2024 og gjorde et fantastisk arbejde. Han var både professionel og imødekommende og fik alle gæsterne inkl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Henrik er super professionel og samtidig helt nede på jorden. Han formår, at fange de gode øjeblikke og hjælper med hvor man skal stå ift. lys og omgivelser. Han er god til at gøre ’foto sessionen’ sj... Zobacz więcej

1. Fotograf weselny

Napisane przez firmę

Fotograf af hjertet og Foredragsholder Min Passion er at forevige øjeblikket i en verden af billeder. Jeg har fotograferet siden 1979 og har haft adskillelige opgaver for diverse medier - både store som små fra ind- og udland. Jeg fotografere til koncerter, Galla Premierer, Events, Sportsbegivenheder samt de kendte og Royale. Endvidere fotograferer jeg også for virksomheder samt til Bryllupper, Konfirmationer, Barnedåb & Familie fotografering. Har du specielle ønsker eller vil du have et møde med mig, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er bosiddende i København og du kan bestille mig til hele Sjælland. Jeg har også udgivet flere bøger som " Kongehuset i det nye årtusind " og min musik bog " The Stares Are Out Tonight "og Foredrage

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

51 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Smukke bryllupsbilleder

Vi bookede Henrik til at tage billeder til vores bryllup. Jeg har tidligere købt koncertbilleder af ham og ved at han er en super dygtig fotograf.
Han leverede i den grad varen og vi fik nogle fantastiske bryllupsbilleder.
Jeg kan varmt anbefale Henrik Hildebrandt til enhver fotoopgave :0)

20 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Alsidig, dygtig og empatisk fotograf

Jeg har fulgt Henriks fotoarbejde siden 1980. Han har sans for motiv og han ser muligheder i sine objekter! Med sin alsidighed fanger han et bryllup med opstillede fotosituationer og mestrer samtidig koncerter, sportsbegivenheder mv, hvor tiden er knap og hvor han derfor kun har få øjeblikke til rådighed. Henrik er en dygtig fotograf og et sympatisk menneske med indlevelse i situationen. Han kan være i centrum og han kan være en flue på væggen. Jeg har været med på utallige fotoopgaver med Henrik og kan på den baggrund give ham min bedste anbefaling såvel fotomæssigt som personligt.

11 czerwca 2022

FANTASTISK

Vi brugte Henrik til at få taget bryllupsbilleder af, han er super sød, super dygtig og super professionel. Vi absolut ELSKER vores bryllupsbilleder. Kun gode ord om Henrik herfra

20 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Henrik må betegnes som en af de bedste…

Henrik må betegnes som en af de bedste fotografer her i landet . Henrik har gennem en lang årrække " skudt " billeder af alverdens Musikere , Politikere , Den Danske kongefamilie , Ja kendisser indenfor alle genre . Desuden har Henrik bidraget til div Blade , Magasiner og bøger . Han har også selv udgivet bøger bla med vores Dronning etc . Det skal også lige tilføjes at han også tager billeder til dit private event såsom Bryllup , Konfirmation osv . Henrik lytter gerne til dine egne ideer og vil naturligvis opfylde dit ønske .

22 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Henrik har jeg kendt i nok 24 år+ en…

Henrik har jeg kendt i nok 24 år+ en fantastisk fotograf og ikke mindst et herligt menneske. Sidt har Henrik bidraget med billeder til min bog, Den Skaldede Kok i medgang og misbrug. Derudover har Henrik stillet op hvergang vi har spille større eller mindre steder. Jeg har som skrevet kendt Henrik i mere end 20 år og det har altid været en fornøjelse både foran og bag hans kamera. Henrik har en utrolig integritet som er sjælden i den branche og derfor er han altid velkommen nær mig.
Alt det bedste Henrik
Mange hilsner Olsen
Den Skaldede Kok

19 kwietnia 2023

Fantastiks fotograf

Jeg har arbejdet sammen med Henrik i mange forskellige fotosessions igennem mange år, hvor Henrik har opfyldt mine krav til punkt og prikke og mere til. Meget nem person at arbejde med og ikke mindst fantastisk fotograf..

19 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Mere end bare en professionel fotograf

Henrik har blandt andet været med til at forevige vores hele dagen til vores bryllup.
Henrik er nærværende i sit arbejde og bare yderst professionel i alt hvad han laver. Han blendede ind hele dagen og var mere en del af hele dagen, end "bare" fotografen. Han vidste lige hvornår han skulle træde igennem for at få de bedste minder til os.
Præsten var ligeledes glad for Henriks måde at agere i og omkring kirken.
Henrik er mere end bare den professionelle fotograf, der levere et upåklageligt resultat hver gang. Henrik og er også er yderst behageligt menneske som lytter og forstår de ønsker vi har og havde når har tager billeder for os.
Henrik er mere end alle pengene værd og vi bruger ham hver gang vi skal have tager billeder. KLAR ANBEFALING HERFRA

28 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Henrik er yderst kompetent som fotograf…

Henrik er yderst kompetent som fotograf er meget omhyggelig og et rart menneske som sætter sig ind i kundens ønsker. Har kendt Henrik igennem en menneskealder især til koncerter hvor han med sin ildhu brænder for sit job. Kan kun anbefales fra min side.

16 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Henrik er nok den mest alsidige og…

Henrik er nok den mest alsidige og tålmodige fotograf jeg er stødt på. Han fotograferer verdenskendte musikere og har gjort det i mange årtier, og som den helt store kontrast laver han helt fantastiske billeder af vores dronning. Henrik er helt nede på jorden og altid god for en historie om hans mange oplevelser. Ved vores bryllup formåede han at få samlet 75 mennesker på et billede og alle kiggede på fotografen med åbne øjne uden mærkelige grimasser - det er en stjerne fotograf som kan det.

25 czerwca 2022

Henrik leverer altid varen

Vi har samarbejdet med Henrik gennem længere tid med fantastiske resultater til følge. Det har været under vanskelige forhold i koncert haller, hvor lys og andet gør det svært, men Henrik leverer altid gode resultater. Flere af hans billeder er anvendt på udgivelser med bandet The Sweet, som er vældig tilfredse med resultaterne.

9 lutego 2023

Billeder med liv

Jeg kender til Henrik fra koncert og musik miljøet. Flere af hans billeder er blevet brugt til professionel brug i mit virke som musiker, fordi han forstår at fange “livet” med et still photo. Yderst kompetent fotograf og høj faglighed.

15 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Very professional and creative photographer

As a musician I get to see a lot of photos that photographers take and Henrik takes some of the best. There have been many occasions when I have looked for suitable photos for PR purposes and have ended up using shots from Henrik. He somehow knows how to capture "the moment". The most recent occasion was when my band played in Copenhagen and Henrik totally caught the excitement of the show. Very professional photographer.

1 maja 2022

Klasse fotograf!

Henrik er en super dygtig og professionel fotograf, som altid udfører opgaver til UG. Medmenneskelig og samarbejdsvillig og altid i godt humør, kan kun anbefales!

13 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej