Vi har brugt Henrik til at tage billeder til begge vores pigers konfirmation. Henrik er sindssyg dygtig til at fange øjeblikket, hvilket har resulteret i rigtig skarpe og flotte billeder Kæmpe a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fotograf af hjertet og Foredragsholder Min Passion er at forevige øjeblikket i en verden af billeder. Jeg har fotograferet siden 1979 og har haft adskillelige opgaver for diverse medier - både store som små fra ind- og udland. Jeg fotografere til koncerter, Galla Premierer, Events, Sportsbegivenheder samt de kendte og Royale. Endvidere fotograferer jeg også for virksomheder samt til Bryllupper, Konfirmationer, Barnedåb & Familie fotografering. Har du specielle ønsker eller vil du have et møde med mig, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg er bosiddende i København og du kan bestille mig til hele Sjælland. Jeg har også udgivet flere bøger som " Kongehuset i det nye årtusind " og min musik bog " The Stares Are Out Tonight "og Foredrage
NDR Fasanvej 163 , 2000, Frederiksberg , Dania
- fotograf@henrik-hildebrandt.dk
- henrik-hildebrandt.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi har brugt Henrik til at tage…
Vi har brugt Henrik til at tage billeder til begge vores pigers konfirmation.
Kæmpe anbefaling herfra.
Service ud over det sædvanlige
Jeg fik lavet en serie professinelle portrætter tilbage i 2020. Var rigtigt glad for billederne, men blev endnu mere imponeret over Henriks kundeservice, da jeg i år simpelthen ikke kunne finde mappen med billeder på hverken PC eller diverse backupdiske. Det kunne Henrik til gengæld, og han leverede billederne igen via WeTransfer. Det er da kundeservice, der vil noget!
Henrik er en fremragende fotograf
Henrik er en fremragende fotograf, super professionel og med tons af erfaring. Desuden er Henrik en rar fyr, stor anbefaling herfra
Proffsfotograf
Henrik är en mycket trevlig och kunnig fotograf. Jag har använt honom till flera av mina recensioner då det gäller konserter.
Henrik er en super Fotograf
Henrik er en super Fotograf.
Jeg kender Henrik fra Musik og Koncertmiljøet.
Jeg har kendt ham i mange, mange år
Han har taget nogle fantastiske model-billeder af mig.
Han er dygtig, empatisk og meget indlevende i det han gør. Stor Ros og varme anbefalinger herfra.
Henrik er forhøret og fremmest en super…
Henrik er forhøret og fremmest en super fotograf, som får alle til at se godt ud på billeder. Han er god til at få en til at føle sig afslappet når han tager billeder. Derudover er han en super fin fyr og behageligt at være sammen med😃
Henrik får 5 stjerner herfra og en stor…
Henrik får 5 stjerner herfra og en stor anbefaling! Han var fotograf til vores bryllup i juni 2024 og gjorde et fantastisk arbejde. Han var både professionel og imødekommende og fik alle gæsterne inklusive os (brudeparret) til at føle os tilpas. Billederne blev sendt lynhurtigt og er så fine og god kvalitet. Vi fik til og med flere billeder tilsendt end hvad som indgik i pakken.
Kæmpe anbefaling herfra
Vi bookede Henrik til en prins og prinsesse pakke til vores bryllup på rådhuset. Henrik er super professionel og imødekommende! Henrik formår at tage billeder der virkelig fanger øjeblikket, og billederne udstråler virkelig liv og glæde. Der er kun kæmpe anbefaling herfra ❤️
Smilende fotograf der tager fantastiske fotos
Henrik kom og tog fotos af medarbejderne på min arbejdsplads. Han var i højt humør, venlig og smilende. Han var god til at forklare os, hvordan vi skulle stå/sidde og var åben overfor vores forslag til lokationer. Billederne er blevet virkelig gode og vi kommer helt sikkert til at hyre ham igen. Varme anbefalinger herfra.
Lun fyr der arbejder super proffessionelt
Jeg har brugt Henrik ifm. firmakonferencer hvor han har taget stemningsbilleder gennem hele forløbet. Henrik tager levende billeder og fanger øjeblikke, der gør, at det føles som at genopleve det hele, når man modtager billederne.
Henrik er en lun fyr der arbejder super proffessionelt og vi bruger ham gerne igen til vores næste konference
fantastisk
Henrik er bare en fantastisk fotograf. Henriks afslappende, rolige sind smitter. Jeg følte mig så tryg og det kom der nogle skønne billeder ud af.
Henrik kan varmt anbefales.
Jeg har ad flere omgange købt fotos af…
Jeg har ad flere omgange købt fotos af Henrik Hildebrandt fra koncerter, som vi begge har været til. Der er altid tale om helt fantastiske billeder, hvor Henrik, som få, formår at fange nerven og fastholde de der helt særlige øjeblikke en god koncert byder på. Henrik spænder vidt i forhold til motiver og temaer, men det er som antydet hans arbejder inden for musikbranchen, der i særlig grad har fanget min opmærksomhed og et godt sted at starte, hvis man har lyst til at gå lidt ud ad den vej er hans sindssygt flotte musikbog: The Stars are Out Tonight. Ud over Henriks uomtvistelige kvaliteter som fotograf er han en fremragende fortæller og det er altid fantastisk at høre ham fortælle anekdoter fra et langt liv i musikken - tæt på stjernerne.
Super fine billeder
Super fine billeder
Han var der hvor det
skete
Og fantastisk som han fik styr på det store gruppebillede
En helt igennem god oplevelse
Mange tak
Henriks passion for billeder er ikke…
Henriks passion for billeder er ikke til at tage fejl. Jeg har fulgt ham siden, han startede ud for mere end 40 år siden. Henrik formår at fange situationen, når den er der.
Mange gode billeder er det blevet til og en bog.
Henrik er super god fotograf
Henrik er super god fotograf. Har kun gode billeder fra ham, altid flotte fotos
Yderst professionel fotograf
Henrik er super professionel og samtidig helt nede på jorden. Han formår, at fange de gode øjeblikke og hjælper med hvor man skal stå ift. lys og omgivelser. Han er god til at gøre ’foto sessionen’ sjov, og en oplevelse for selv gæsterne. Jeg vil varmt anbefale Henrik, og ser frem til selv at booke ham for fremtidige store begivenheder. Billederne jeg modtog efter festen var af højeste kvalitet og stadig nogen jeg genbesøger for at mindes den gode dag.
Stor erfaring gennem mange år som…
Stor erfaring gennem mange år som fotograf. Henrik fanger spændingen i et billede som få andre.
Billeder til Konfirmation
Henrik tog billeder til vores datters konfirmation. Henrik kan kun få vores varmeste anbefaling og 5stjerner. Utrolig dygtig og professionel. Fik taget rigtig mange gode billeder også stemnings billeder i kirken.
Samt havde vi alle billeder efter kun 3dage.
Världsklass!
Henrik är en fantastiskt bra fotograf som har öga för detaljer i bilden. Enkel att arbeta med, professionell och trevlig!
Jag är tacksam över att Henrik lånat ut sina bilder till min bok om Pretty Maids, We Came To Rock.
Henrik har flere gange taget billeder…
Henrik har flere gange taget billeder af mit band. Det er altid fedt at arbejde sammen med Henrik. Han er meget professionel og skaber en rar stemning.