Hendriks Eindhoven
Zobacz, co mówią recenzenci
Twee truien besteld. Beide warm en zacht. Voordat ze er waren duurde twee maanden, via China zo bleek. Het is beneden alle peil. Zacht en warme wol? Nee een inferieure kwaliteit gladde katoen alsof... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Chinese rommel
Chinese rommel. Het leek zo mooi. Dus te mooi om waar te zijn, helaas. Precies wat de andere reviews zeggen😢
Nooit iets kopen hier. Oplichters!
Het is beneden alle peil. Zacht en warme wol? Nee een inferieure kwaliteit gladde katoen alsof het wol zou zijn. Echt vullis
Ga hier aangifte van doen. Wat een oplichters.
ik heb 6 november een bestelling…
ik heb 6 november een bestelling gedaan, helaas zonder te checken of er een btw nr en KvK NR vermeld was, mijn bestelling kwam eerst helemaal niet, maar een maand later kwam er een vuilniszak???? Zo was de verpakking, met artikelen erin van plastic, anders kan ik het niet zeggen. Niet hier kopen, komt uit China of zo en is troep.
Ik wil mensen waarschuwen voor de firma…
Ik wil mensen waarschuwen voor de firma Hendriks Eindhoven die via Facebook probeert je te verleiden hun artikelen te kopen.Ik heb begin nov. een paar kledings besteld, die is nog niet ontvangen, en ze zijn niet beschikbaar voor een antwoord,
PAS OP: dit zijn oplichters!!!
Totaal geen contactmogelijkheid
Totaal geen contactmogelijkheid. Ik wil ruilen maar krijg geen reactie. Oplichterij. Meuk uit china dropshippen en totaal geen service. Ik had me nog zo voorgenomen om alleen bij betrouwbare winkels in Nederland te kopen. Stom.
Nieuwe trend op Facebook
Volgens mij is dit een nieuwe trend op facebook. 'Helaas wij moeten onze winkel sluiten' . Voor zover te zien als je de link opende, zag het er goed uit. De prijzen ook. Maar toch een beetje dom dat ik niet eerst verder ben gaan kijken bij de reviews. Pas toen ik betaald had kreeg ik een track & trace en zag dat het uit China moest komen. Geheel tegen mijn principes in. Enfin, na 3 weken kreeg ik toch wat ik besteld had. De kleuren waren goed, alleen geen enkel etiket, qua maat en soort materiaal. Ik had large besteld, maar er is mij een kleine medium gestuurd. Ik heb nu dus mijn lesje wel geleerd. Eens kijken of ik het nog kan verkopen aan een 2e hands winkel.
Fake website van niet bestaande winkel…
Fake website van winkel die nooit heeft bestaan. Wel truitje uit China ontvangen van slechte kwaliteit, zonder label, heel andere kleuren dan de advertentie.
Ik ben ook opgelicht
Ik ben ook opgelicht. Niet eens iets ontvangen. Inmiddels is de site inactief. Alleen een startpagina, die er overigens vrij stijvol uitziet, met de mededeling; 'Get notified when we re-open our online store.'. Ver weg van blijven dus.
Niet bestellen
Niet bestellen! Oplichters! Hopelijk worden ze opgepakt! Zonde van het geld…
Oplichterij
Jep, ook in ben erin getrapt. Zogenaamd een familiebedrijf dat na jaren failliet gaat maar in werkelijkheid Chinese oplichterij. Geen van de drie truien die ik had gekocht komt overeen met wat er op de website stond. Trap er niet in. Het is geen cent waard.
Na twee weken vol verbazing toch nog…
Na twee weken vol verbazing toch nog een pakket ontvangen in een vuilniszak. Dacht al volledig opgelicht te zijn. De artikelen zijn van slechte kwaliteit lijken niet allemaal op wat ik besteld heb maar de maat valt me mee nu ik alle slechte reviews heb gelezen. Voel me zeker opgelicht maar heb geloof ik nog geboft. Kortom trap er niet in.
Hopelijk lezen mensen dit
Lange lever tijd, slechte kwaliteit kleding lijkt totaal niet op de foto’s.
Alles ging mis
Alles ging mis, het duurde weken voor het pakket bezorgd werd. De truien lenen slechts een klein beetje op de truien die ik besteld had. E’en trui was nog redelijk van maat, maar de ander veel te klein. Materiaal was ook echt geen wol, zoals in de advertentie aangegeven, maar 100% acryl. Hier zit een of ander malaise Chinees bedrijf achter.
Ook ik ben er ingetrapt
Ook ik ben er ingetrapt! Pas op het is allemaal fake. op het eerste gezicht klopt het maar ze hebben geen contactpagina, retour is china etc. Ik ben benieuwd wat er nog komt, volgens de tracking gaat er iets komen binnen 5 dagen, maar ik heb weinig vertrouwen.
Geen enkele ster voor dit bedrijf!!!
Helaas is het niet mogelijk om minder dan een ster te geven. Ik sluit me volledig aan bij alle andere beoordelingen van dit dit bedrijf. Na weken wachten ontving ik een Pakket Ingepakt in een vuilniszak de trui die er in zat Was totaal anders van kleur dan in de advertentie , bovendien was de maat geen XL Maar XXS iets voor een kind van 10 of zo Als hethoofd erdoor zou passen,
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Wel reageren op je bestelling maar niets sturen ook al is het betaald.
Wat ging er mis
Wat ging er mis? Afgelopen woensdag bestelling gedaan voor een bedrag van 254 euro. Nu lees ik review an vele mensen dat ze opgelicht zijn , wij dus ook? Dit is schandalig en zal zeker melding gaan doen bij politie.
Was te mooi om waar te zijn
Leek te mooi om waar te zijn, was het ook. 10 keer gemaild om mijn bestelling te annuleren maar niets teruggehoord. Geld weg. Ik heb alvast aangifte gedaan bij de politie.
Opgelicht..
Ik ben ook opgelicht door deze firma
Ik ben ook opgelicht door deze firma. Contact op genomen per mail. Ik kreeg bericht van Microsoft Outlook dat de mail niet bezorgd kon worden. Ik wil mijn geld terug.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.