"Veel dieren hebben vreselijk te lijden in een bloedhete wei of overvolle, potdichte stal." Sloopmelk...zucht. Wat een ongenuanceerde en polariserende teksten zijn dit zeg! Zo proberen ze dus... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wordt onpasselijk verrast door de reclame van wakker dier over de zuivelindustrie. Nooit hoor ik wakker dier over het autoverkeer wat zorgt voor vele overreden dieren. Of windmolens die zorgen voor ee... Zobacz więcej
Als ik al deze reviews lees dan denk ik er moet nog veel gebeuren voordat men begrijpt dat een dier geen handelswaar is! Echt heel erg triest! Ik ben een boerendochter, mijn vader zei altijd: een echt... Zobacz więcej
In 2025 nog steeds zeer irritante radiospotjes op o.a. Radio 538 waar ze proberen om vlees te verbieden en dan hun beleid er door proberen te drukken met zo van die supermarkt heeft nog vlees van sl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Komt op voor het welzijn van dieren in de bio-industrie. Achtergrondinformatie, educatiepakketten, campagnes en handtekeningenlijsten.
Dane kontaktowe
Holandia
- actie.wakkerdier.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Lekker polariseren..
Sloopmelk...zucht.
Wat een ongenuanceerde en polariserende teksten zijn dit zeg!
Zo proberen ze dus de donaties binnen te krijgen...
Vroeger had ik nog enige sympathie voor deze organisatie.
Nu vindt ik het maar een onsympathiek en zielig clubje...
Verbieden deze club
Terroristen zijn het.. ik snap niet dat ze revlame mogen maken over sloopmelk etc. Liegen ons voor, beweren onzin . Verbieden deze club
Geeft supermarkten een slechte naam.
Maakt doelgericht supermarkten zwart op de radio ga iets nuttigs doen ofzo.
Wakker Dier strijdt voor dierenwelzijn
Wakker Dier strijdt voor dierenwelzijn. Dat vind ik heel belangrijk. Walgelijk hoe er door de vleesindustrie met dieren (die onschuldig zijn, van de goede wil van mensen, die zich niet kunnen verweren) wordt omgegaan. Waar plofkippen? Waarom geen schaduw voor weidedieren? Waarom het gesleep met levende dieren in vrachtwagen over snelwegen in de bloedhitte? Waarom megavarkensstallen? Wie bedenkt dat er kalfsvlees met worden gegeten? Wat is dat voor barbarij? etc. etc. Alleen maar voor dat stukkie vlees dat zovelen zo nodig elke dag op het bord moeten hebben? En liefst zo goedkoop mogelijk. Nergens voor nodig en alles voor de poen. En dat is niet woke (dat hoeft voor mij niet), dat is gewoon normaal menselijk gevoel tonen. Daarom doneer ik een vast bedrag per maand aan Wakker Dier.
Goed bezig wakker dier
Goed bezig wakker dier, het is toch verschrikkelijk dat mensen legaal zoveel dierenleed mogen veroorzaken.
Onbegrijpelijk en onverdraaglijk.
knap dat jullie doorzetten ondanks alle negativiteit van wrede mensen.
STOP
Ophouden met anti reclame,er zijn helaas te veel mensen die de dure vleessoorten niet kunnen kopen,reactie naar wakker dier is onbegonnen werk,wat een foute firma
Wakker Dier is geweldig
Wakker Dier helpt dieren die een verschrikkelijk leven in de bio-industrie hebben.
Dat is belangrijk want dit dierenleed is massaal en vreselijk.
Het is te hopen dat ze nog veel bereiken in hun strijd tegen dierenmishandeling.
dieren hebben een prima leven bij een boer.
Hoe Wakker dier Stichting omgaat met dieren, snijdt dwars door het hart boeren Zo gevoelloos en respectloos naar boeren. Veel dieren hebben een fijne plek op een boerderij een zinvol leven met open stallen Dat kan niet beter. Wakker dier Stichting hebben het bij het verkeerde eind.
Een advertentie op de voorpagina van…
Een advertentie op de voorpagina van het AD. Terugroep actie van Deka tassen
Hoe idioot kan het zijn!
Doe normaal zeg!
Ze snappen niet hoe het echt in elkaar…
Ze snappen niet hoe het echt in elkaar zit. Gaat alleen maar om geld.
Ik vind schandalig zij bedrijven zoals…
Ik vind schandalig zij bedrijven zoals vomar schandalig maken in een reclame spot uit respect voor volmar gaan wij express daar nu voort boodschappen doen
Snap wakker dier niet
Snap wakker dier niet. Net een heerlijk Plof Kipje uit Polen gegeten voor nog geen 4 euro.
Smaakt voortreffelijk hoor. Niets mis mee.
Anno 2025 nog steeds onjuiste rotreclames
In 2025 nog steeds zeer irritante radiospotjes op o.a. Radio 538 waar ze proberen om vlees te verbieden en dan hun beleid er door proberen te drukken met zo van die supermarkt heeft nog vlees van slechte bron.
Laat mensen zelf bepalen hoe en wanneer ze vlees eten in plaats van de hele branche kapot te maken en de prijzen omhoog te drijven met dit flutbeleid!!!
Wat een rot site
Wat een rot site! Slecht georganiseerd, vol met irritante advertenties, en de informatie is vaak eenzijdig en onbetrouwbaar. Het is moeilijk om te navigeren en de laadtijd is traag. Zeker geen aanrader!
Drammerige organisatie die zonder…
Drammerige organisatie die zonder NORMAAL REALISTISCH ALTERNATIEF de wereld vega wil dwingen. Waar ik ze wel voor wil bedanken: dankzij hun radioreclame weet ik nu dat ik bij Vomar moet zijn voor betaalbaar kipfile, en dus niet bij AH of Aldi, TOP!
De foto's zijn geknipt naar…
De foto's zijn geknipt naar bijvoorbeeld een domme koe die niet op de rubbermatten ligt en zet er dan een zielig verhaal bij van slechte leefomstandigheden
Dat deze oplichters nog leugenachtige…
Dat deze oplichters nog leugenachtige reclame mag maken is te schandalig voor woorden. Vrijheid van meningsuiting maar dan wel de waarheid!
alle foto's van wakker dier zijn gephotoshopt
alle foto's van wakker dier zijn gephotoshopt en als je met hun daar over beld dan zeggen ze eerst dat het feiten zijn maar omdat ik een boerenzoon ben weet ik dat die foto's zijn gephotoshopt en omdat ze wel weten dat die foto's van hun niet waar zijn hangen ze op een gegeven moment op
Waardeloze stichting zonder geweten
Jammer dat SWD zich niet bekommert om AVG, GDPR regels. Ik zie de boete vanuit de overheid graag neerdalen op deze woke criminelen. Slechte WordPress website. Duidelijk een zolderkamer operatie.
Vul hun website hier in met '/stop-dierenleed' erachter. (Dit is hun donatie/ betaalplatform):
securityheaders.com
Bekijk hier de "beveiliging" van hun donatieplatform
Goed bezig wakker dier!
Bijzonder dat de reviews die dierenleed promoten niet worden verwijderd. Wakker dier wil mensen laten zien wat hoe er echt met dieren word omgegaan en boeren proberen het te verbergen om zoveel mogelijk winst te maken over de lijken van dieren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.