Henderson Living Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia

Napisane przez firmę

Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering op de afgesproken tijd…

Snelle levering op de afgesproken tijd en vriendelijke en behulpzame leverancier.

Beste heer Huybrechts,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de levering en de materialen naar wens zijn!
Heel veel plezier van de geleverde rabatdelen gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Het bedrijf heeft voor de derde keer…

Het bedrijf heeft voor de derde keer een bestelling voor ons geleverd.
Alles volgens afspraak en voor de deur.
Wij zijn zeer blij!

Beste heer Eijkelenboom,

Dank voor uw mooie review!

Tevens fijn om te vernemen dat de materialen en de levering ervan naar wens zijn! Heel veel plezier van de geleverde materialen gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Goede telefonisch hulp snelle reactie…

Goede telefonisch hulp snelle reactie op de mail.

3 maja 2023

Beste heer/mevrouw Tjemkes,

Dank voor uw mooie review!
Wij zijn blij om te horen dat de service goed bevonden is.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen!

Oceniono na 4 z 5

Op de website is het makkelijk zoeken.

Op de website is het makkelijk zoeken.
Goede prijs/ kwaliteit
Snelle service.
Goederen zijn heel goed verpakt.

3 maja 2023

Beste heer Peekel,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de prijs, kwaliteit en verpakking naar wens zijn! En wensen u veel plezier van de geleverde materialen toe!

Oceniono na 4 z 5

Het is een hele mooie Modulair…

Het is een hele mooie Modulair schutting met led strip verlichting die snel geleverd is door een aardige chauffeur. Voor deze 2 pallets inclusief lengtes was ik 95 euro voor transport kwijt.
Schutting is echt een plaatje. Prijs heb ik verder niet naar gekeken en vergeleken. Minpunt vond ik wel dat de modulair palen er niet waren en ik als advies kreeg mondeling en in de offerte de Guardener paal te nemen terwijl ik er ook led verlichting bij had die achteraf er helemaal niet op blijken te passen waardoor ik zelf de kapjes moest gaan vermaken. Dat hadden ze best mogen zeggen , ik vraag het niet voor niks . Koste me toch een paar uur. En toen ik achteraf een lijstje te kort kwam van 180 cm moest ik 115 euro transport kosten betalen vanwege de lengte... natuurlijk volkomen onzin. Kan veel goedkoper .Ik had graag betaald maar deze prijs...noem ik geen service . Daar kan ik een koerier voor laten rijden. Daarom geen 5 maar 4 sterren. Maar al met al wel een mooie schutting.

Beste heer Galvano,

Dank voor de mooie review!

Fijn om te vernemen dat de schutting en de levering naar wens zijn geweest!

Gezien wij werken met een extern transporteur en zelf vrij lage winstmarges op de producten hebben moeten wij dit helaas doorberekenen aan de klant.

In iedergeval wensen wij u veel plezier toe met de schutting!

Oceniono na 5 z 5

Netjes op tijd geleverd wat ik besteld…

Netjes op tijd geleverd wat ik besteld had

Beste heer Dijkmans,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te horen dat levertijd en de bestelde vlonderplanken naar wens zijn! Heel veel plezier van de Stone Grey vlonderplanken gewenst!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat kunt u deze ten alle tijden naar ons opsturen.

Top gedaan

Top gedaan, gevraagd om iets door midden te zagen omdat ik nog 2 kleine stukjes nodig had en zo heel veel transportkosten kon sparen, deden ze zonder moeite

24 kwietnia 2023

Beste heer Huys,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te horen dat de levering en service naar wens zijn!
En wensen u tevens veel plezier van de geleverde materialen!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw mooie review!

Heel veel plezier van de geleverde materialen gewenst!
Indien u foto's heeft van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Alles volledig zoals gehoopt

Alles volledig zoals gehoopt. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering zoals gewenst.
Nu alleen het dakterras nog leggen...

23 kwietnia 2023

Beste heer van Vliet,

Dank voor uw bericht!

Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen!
En wensen u tevens heel veel succes en plezier bij het leggen van het terras!

Indien u foto's heeft van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Oceniono na 5 z 5

Topkwaliteit aan een scherpe prijs

Stipt georganiseerde levering in een laan waar er grote herstructurings en rioleringswerken aan de gang zijn
Alle materialen waren beschermd/ ingepakt. Zeer vriendelijke chauffeur

7 maja 2023

Beste heer Schillewaert,

Dank voor uw mooie review!

Heel veel plezier van de geleverde materialen! Indien u foto's heeft van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Goede afhandeling

Zending was compleet, inclusief een nabestelling. Chauffeur was erg vriendelijk en gaf aan dat bij vragen of problemen altijd contact opgenomen kan worden met de bedrijf

Beste heer Verschoor,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen!
Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom.

Oceniono na 4 z 5

nadat het bestelde pakket niet compleet…

nadat het bestelde pakket niet compleet geleverd was doordat het pakket onderweg open was gegaan hebben ze snel de goederen nog geleverd.

24 kwietnia 2023

Beste heer/mevrouw Dogger,

Dank voor uw mooie review!

Wij proberen zoals u ook aangeeft de materialen zo snel als mogelijk na te leveren indien de bestelling niet compleet geleverd wordt. Wij vinden het fijn om te horen dat het verder naar behoren is geleverd.

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat zijn deze van harte welkom! Heel veel plezier van de bestelde materialen gewenst!

Aanrader

Zeer goede respons op vragen en behulpzaam
alsook efficiënt en zeer snelle correcte leveringen

23 kwietnia 2023

Beste heer Lauwers,

Dank voor uw mooie review!

Heel fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze service! Wij wensen u heel veel plezier van de geleverde materialen!

Mocht u foto's hebben van de mooie modulaire schutting, dan kunt u die gerust naar ons toe sturen!

Oceniono na 3 z 5

Kleine pakjes vlugger verzenden

De verzending van kleine pakketjes ( dozen vlonderschroeven) kan sneller.....
En voor 12 euro verzendkosten mag dat eigenlijk wel.....

25 kwietnia 2023

Beste heer Vansteeland,

Dank voor uw review!

Het klopt dat de levertijd van de pakketjes rondom Koningsdag iets zijn vertraagd. Mede door een verplichte vrije dag de 28e konden wij de pakketjes niet versturen.

Hopelijk is de bestelling inmiddels gearriveerd. Onze verdere excuses voor het ongemak!

Mochten er vragen zijn na aanleiding van dit bericht kunt u ons ten alle tijden per mail en/of telefonisch bereiken.

betrouwbaar

Snelle, correcte en eerlijke service.

6 kwietnia 2023

Beste heer/mevrouw,

Dank voor de mooie review!
Heel veel plezier van de bestelde materialen gewenst!

Indien u foto's heeft van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom!

Prima service

6 kwietnia 2023

Beste heer Seen,

Dank voor uw mooie review!
Wij zijn blij om te horen dat de service naar wens was!

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten en nette service

Mooie producten en nette service. Op de site is een afbeelding niet goed zichtbaar wat wat is. Waardoor ik dus de verkeerde besteld had en hierdoor moest het ter plekke opgelost worden. Gelukkig kom dit.

Beste heer de Zeeuw,

Dank voor de mooie review!
Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom lossen wij dit graag met u op!

Verder wensen wij u veel plezier van de bestelde materialen!

Oceniono na 4 z 5

goede service en van hun woord

goede service en van hun woord.
snel geleverd.
enigste minpuntje, ik kwam iets te kort en bijsteld en vervoerskost was wel veel. Maar was ok mijn fout dat ik te weinig besteld heb.

Beste Eddy,

Dank voor de mooie review!
Fijn om te horen dat bijna alles naar wens is.

Mocht u van het eindresultaat foto's hebben zien wij die graag tegemoet!

Goede service, snelle levering

Beste Henk,

Dank voor de mooie review!

Wij zijn blij om te vernemen dat de service en de levering naar wens is!

Heel veel plezier van de materialen gewenst!
Als u foto's heeft van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej